Bebelusi de iulie-august 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 4
Albinutzza spune:
Mona, super poze, iar poza cu karate e de nota 20 chiar cum ati prins-o asa???
Gesi, m-am topit toata cu jurnalul vostru, cel putin chestia cu SuNT MAMA, m-a dat gata Ai putea sa scrii o carte ca esti talentata.
Simona, imi pare rau pt ce ti se intampla, dar treb sa fii tare si sa crezi in tine, in fortele tale si in D-zeu ca va fi bine. Ma bucur ca Mario si-a mia revenit. Poate era de la dinti???
Anis, cunosc, si eu sunt alergica la multe, si in specila la fulgii de plop. Dar nu ai ce face. Remedii babesti, si stai cat mai departe. Si asteptam pozeee
Irina, o nunta ca in povesti va doresc si abia astept sa va "vedem"
Dede, capul sus, stai calma ca uite ce patesti si nu cred ca merita
Kasi, ma bag si eu pe lista cu cumnate
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
delia grozav spune:
exact asa am facut si eu nu m-am certat, am tinut in mine si de aia am patit ce ma patit.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Katink spune:
Hristos A Inviat!
Dragele mele intru sa mai dau si eu raportul.
Emma e bine, mananca tot ce ii dau si ce are voie, am inceput intarcarea, cu scandal si tipete in primele 2 zile ca nu vroia deloc sa traga din biberon, cu toate ca ea stie biberonul ca din el bea apa.
Asa ca in a treia zi am schimbat placa, i-am dat cu lingurita si mi-a mancat din prima 150ml.
Acuma dupa o saptamana deja am reusit sa ii inlocuiesc masa de dimineata si cea de seara cu lapte praf - cate 200ml la fiecare masa - in schimb noaptea se trezeste o data si fara san nu adoarme la loc. Am incercat cu apa si cu suzeta, nu vrea, continua sa planga si sa tipe pana ii dau san.
Oricum m-am gandit eu ca deja am realizat mult pentru o saptamana, 2 mese inlocuite , probabil in timp va renunta singura la san in timpul noptii, SPER
De adormit tot asa adoarme fara nici un artificiu, singurica la ea in pat, mai are zile cand se mai chitaie si o las 2 min sa planga, apoi merg la ea, o mangai pe frunte, inchide ochii si adoarme
Ema-nu-ela, am vrut sa iti trimit PM dar nu ai activat optiunea... Vroia sa te intreb de unde ai cumparat balerinii, ca sunt superbi. Am vazut chiar ieri la Mini Club 2 fetite cu balerini exact asa din piele, numai ca alte imprimeuri. Una ii luase din Anglia si una ii avea din Canada... asa ca pe aici nu stiu daca gasesc...
Va pupam pe toti si toate!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
delia grozav spune:
Dar sa va spun despre copii, Medeea umbla in patru labute prin toata cas, spre disperarea bunicii chiar si pe gresie ( nu mult doar cat trece dintr-o camera in alta ). Se ridica pe marginea patului si sta nesustinuta destul de mult si ar pasii dar ii e frica. Acuma ca a scapat de boala papa foarte bine, si e momentul sa profit si sa introduc lucruri noi. Am copiat cateva retete de la voi si o sa le incerc.
I-am cuparat hainute noi si mai vreau sa ii iau si pantofiori ca are de la Adi maro si nu merge cu roz si portocaliu. Trebuie sa fie asortata fata. Si o palariuta tot caut, stiu eu exact ce vreau dar inca nu au aparut in magazin.
Si lui Adi i-am cumparat un trening pentru karate, ca merge de saptamana viitoare.
Asa ca parintii iar stau cu ce au, copiii sa fie eleganti si dupa ultima moda.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
Katink spune:
Irinuca,
sa fie intr-un ceas bun, sa aveti parte de o petrecere frumoasa si o casnicie fericita, cu multe impliniri, sanatate, noroc si bucurii!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
delia grozav spune:
Apropo de pantofiori,parerile fiind impartite eu aleg calea de mijloc. In casa o sa umble doar in sosete si pe afara cu pantofiori cu glezna sustinuta si cu ridicatura pentru formarea boltii.
Poze
delia grozav spune:
Gesi, si mie mi-a placut mult ce ai scris. La Adi am tinut si eu un jurnal pana la un an si deja ii citesc cate-odata dinb el si tare ii place, desi nu am talentul tau.
Irina iti urez si eu pterecere frumoasa si sa fie intr-un ceas bun!
Poze
anis spune:
HAi ca a terminat si Ingrid masa.I-am dat andive azi , cu cartof dulce, dovlecel, branza ,praz si patrunjel.Am pus si putin unt...s-a lins pe bot...a mancat vreo 220 ...ea nu papa atat..dar chiar i-a placut.
Ne ducem si noi afara si punem poze mai tarziu.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ema.nu.ela spune:
fetelor,
eu nu inteleg de ce va faceti singure rau punand la suflet tot ce zic rudele. eu poate ca sunt mai nesimtita din fire dar sincer nu ma intereseaza daca zic de rau ceva. si daca ma supara cu ceva nu le mai bag in seama si va spun din experienta ca asta doare cel mai tare: sa vorbeasca degeaba ;)
katink,
balerinii mi i-a adus cineva din canada. dar am vazut aproape identici la magazinele Mini Blue (care tine de farmaciile Sensi Blue). e posibil sa aiba si in alte magazine dar deocamdata nu prea m-am uitat ca nu m-a interesat.
anis,
tu parca incerci sa-mi faci in ciuda cu mancarea ca ma si enervez pe a mea cand povestesti cat mananca Ingrid.
maria aseara a plans pt prima data de foame. eu ii dau sa manance la 4 ore. si seara daca e obosita o culc mai devreme si o scol dupa sa-i dau sa manance. aseara am incercat s-o culc la 2 ore dupa masa de seara ca era franta nu mai dormise demult. si a inceput sa planga rau de tot. initial nu stiam ce are ca ma gandeam ca nu are cum sa-i fie foame. dar i-am dat bibe si l-a baut dintr-o suflare. si apoi a adormit instantaneu :)
mamica de maria, 8 luni si 3 saptamani
ema.nu.ela spune:
pt mamicile al caror bebe se mai trezeste noaptea si plange, am gasit un sfat interesant:
Parent tip: Crying baby? Try the tube
"If your baby cries at night, cuddle, watch some late-night TV and try to enjoy the time together. If you can relax, she'll probably do so too."
mamica de maria, 8 luni si 3 saptamani