Bebelusi de iulie-august 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna dimineata!

AZI AVEM 3 SFERTURI DE AN!

LA MULTI ANI DRAGA MEA FETITA!

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna fetelor!

In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!

Eu pe 22 aprilie am mai imbatranit cu un an dar a fost si Sfantul Teodor si cum pe Andrei il cheama si Tudor, el a fost in centrul atentiei.
De Pasti am fost la impartasit. Andrei a fost tare dezamagit ca i-a dat atat de putina impartasanie.
Toata ziua de Paste am stat la bunicii mei in curte si a fost minunat. Luni am fost la munte si iar am stat afara, asa ca am petrecut destul de bine pt situatia mai putin placuta in care suntem.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

LA MULTI ANI LUMINITA!

Multumim de urarari!

Simona poate m-ai inteles gresit, nu plange mult, maxim 5 minute, daca plange mai mult sau mai tare o iau in brate, dar putin si o pun inapoi in carucior. Si de ce zice lumea putin imi pasa!
Nu vrea suzeta, nu vrea degetel, nu vrea apa, ceai, nu vrea leganata, si pe strada nu ii mai dau sa suga. Si nu plange chiar de fiecare data. Eu m-am obisnuit cu ea.
Mario poate a fost si el mai obosit s-au l-a deranjat burtica sau altceva. Ma bucur ca in rest stie sa se comporte in societate, iarta-i si tu o mica criza de personalitate.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Offf! Simona, mari emotii am avut! De obicei citesc tot ce scri, caci daca nu apuc sa citesc tot din urma, la tine gasesc raspuns la absolut ce sa intamplat pe forum. Astazi am deschis calculatorul, si am cautat raspunsurile tale, am dat in jos cu (virgula) cursorul pana am zarit "Gesi". Mai sa-mi sara inima din piept. "Oare sa nu-i fi placut?"
M-am linistit si ma bucur.

In ce priveste "talentul meu"...eu nu il consider asa (sunt convinsa ca am mult de lucru la punctuatie)...eu sunt o simpla mamica care s-a transformat total cand a nascut...tati a auzit-o pentru prima oara cantand (cu toate ca copil fiind eram in corul scolii)...am sapat in adancul memoriei si mi-am amintit poezioare de mult stiute, altele noi le-am invatat...m-am apucat sa trec pe hartie momentele inaltatoare din viata mea (din pacate destul de tarziu, dar primele luni ale fetitei mele se pot descrie simplu:ziua 12 ore cu pauza de papa, noaptea 12 ore si nimic mai mult).

De scris o carte voi scrie cu siguranta, dar aceasta va fi intr-un singur exemplar, pentru fetita mea scumpa. Sper sa vada in mine, nu o buna scriitoare, ci o mamica iubitoare. Ma gandeam sa o pastrez ascunsa si sa o ofer cadou de 14/18 ani. Dar acest lucru va fi imposibil. Probabil nu voi avea atata rabdare! Dar sunt convinsa ca atunci cand va dori sa-si aminteasca de mama, va citi cu placere din jurnal.

Va multumesc tuturor pentru aprecieri. Incurajarile voastre m-au facut sa-i arat lui tati insemnarile mele. I-au placut foarte mult (avea ochii in lacrimi) si m-a incurajat sa scriu. Ma intreaba cand a facut fata ceva..."ai scris? sa nu uiti!" Nu uit, nu scriu pe loc...intai rumeg bine intamplarea si ii formez povestea. Nu infloresc, tot ce scriu s-a intamplat (mai putin faza cu tv la Mario-aveam prea putine indicii-dar poti sa sti ca nu s-a intamplat?!)

Ma bucur ca pe unele dintre voi va binedispun povestile mele, de aceea voi continua sa va mai trimit cate o frantura de jurnal. Ieri am trimis cam mult, dar trebuia sa-i trimit Simonei, si apoi nu am putut alege dintre cea cu Pastele si cea cu dintele, asa ca...

Acelora pe care le plictisesc le transmit sa ma ierte si sa ma sara. Nu ma supar! Zau!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Cu cat platiti voi bona? Merci anticipat!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Svety, m-a dat gata Dani cu papionul lui si cu zambetul lui senin.

Fetele, trebuie sa va anunt si eu 2 reusite:
1. Azi-dimineata fata mea a baut cu bibe 100 ml lapte praf . Dupa ca am incercat cu bibe cu lingurita si cu canita, m-am gandit sa incerc si cu tetina si a mers. Nu-mi vine sa cred ce bucurie mi-a facut. Asa ca azi sunt cea mai fericita mamica din lume. Daca renunta la masa de dimineata de tzitzi, eu seara am sa-i dau cat pot de mult si chiar si noaptea daca se mai trezeste, pentru ca macar voi sti ca pot alege sa o intarc oricand.

2. Asta e o reusita personala, mi-am scos ieri hainele de vara si incap in ele. Chiar si in blugii mei sexy albi. As mai avea vreo 4-5 kg de dat jos, dar avand in vedere ca n-am facut nici un efort special, consider ca sunt taaaare norocoasa.

Va pupam pe toate si va dorim o zi buna, asa cum a inceput a noastra.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetelor, stiti ceva daca m-as intoarce acum acasa, as pierde tot??? Adek nu as mai lua CIC, nu?!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

eu parca am citit ca daca vrei sa te intorci la bb in cei 2 ani, beneficiezi in continuare de CIC. Nu sunt sigura dar parca asa mi-a ramas in cap.

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Monai, duble felicitari pentru reusite! Stiu ce inseamna sa bea din biberon lapte praf, imi pot imagina ce fericita esti

Cat despre haine, si eu sunt bucuroasa ca am numai 2kg in plus fata de cate aveam inainte de sarcina fara sa tin nici o cura, avand in vedere ca am alaptat ca si tine, deci nici vorba de cura de slabire.

Pana plecam in concediu poate reusesc sa le dau jos, am asa o presimtire ca in Romania o sa mai pun cateva kg

Luminita, la multi ani, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cineva care sa te iubeasca si sa te respecte.
gesi, felicitari pentru scris, chiar ai imaginatie, nu gluma. Imi plac povestioarele tale, si nu te stresa, nu plictisesti pe nimeni

Mai ce limbarnita am azi , gata va las, plec la joaca

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru urari! Sper sa fie bine de acum incolo!

Album Andrei

Mergi la inceput