Bebelusi de iulie-august 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Felicitari MONAI si Katink pt reusite!

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Felicitari fetele MONAI si KAtink...pentru reusite!

Eu inca n-am ajuns acolo...tare imi e ca treaba cu intarcatul va dura rau de tot.
Cat despre kg eu am 4in plus...au disparut 13 ..habar n-am cum..ca cura n-am tinut nici macar o zi..si vine acum caldura si am sa fac km intregi pe jos..si am sa scap cred ca si de ele.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

La multi ani! sarbatoritilor zilei!

Gesi, pe mine nu ma plictisesti, te citesc cu placere si-mi amintesti de jurnalul cu prima mea fetitza!

Katink, felicitari si sarcina usoara ii dorim!

Lulu, la multi ani! sanatate si fericire!

Ela si printesele

Mergi la inceput

Monai, felicitari ptr progresele voastre! sincer... eu nu am inca sanse sa incap in ceva decat daca pleznesc fermoarul!

Albinutzza, poti primi Cic pe durata ce a ramas pana la implinirea varstei de 2 ani, incepand cu luna in care iti ceri drepturile, dar trebuie sa renunti la job si indemn de 3 mil.
fa o intrebare la Primaria de care apartineti!

Anis, azi plec sa caut loboda!

ella 2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Fetelor, stiti ceva daca m-as intoarce acum acasa, as pierde tot??? Adek nu as mai lua CIC, nu?!

Albinutza,
legea noua zice ca poti sa te intorci si reintorci oricand in CIC pana la 2 ani. asa stiu eu dar mai bine citeste legea sau intreaba la primarie ca sa fii sigura.

mamica de maria, 8 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

fetelor, am si eu o intrebare: sughitul e cauza vreunei boli?Paula sughita destul de des... mi-e sa nu fie ceva!

Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

si eu cred ca poti beneficia in continuare de CIC.

Katink, felicitari pentru sora ta! Asta da diferenta .

Monai, felicitari pentru reusite! Eu m-am mai ingrasat de sarbatori .

quote:
Gesi, pe mine nu ma plictisesti, te citesc cu placere si-mi amintesti de jurnalul cu prima mea fetitza!

Ella, tine jurnal si pentru Paula. Eu sunt a doua fata si ma supara faptul ca mama tinea minte de la sora mea multe lucruri, dar la mine nu.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

CONTINUAREA:

BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (102)

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Treaba cu dormitul toata noaptea n-a tinut. De doua nopti ma chinuie rau cu trezit din 2 in 2 ore. Nu stiu ce tot are.

Mada, si Tudor scrasnea din dinti. A inceput cand i-au iesit cei de sus. Scrasnea la inceput dintii de jos de gingia de sus, cred ca il calma cumva. Intre timp a uitat. Nu cred ca ai tu cum sa o dezveti.
A, si am incercat si eu figura cu fularul pus in jurul toracelui pe sub maini. Dar se balangane mama-mama. Nu vrea sa mearga singur. Nici de o mana nu vrea. Se opreste in loc. In schimb daca ii dau ambele maini o ia la goana.
Ieri in parc mi-a confirmat ca e baietel. Ma ducea intins la niste camioane mari parcate in parc (e un circ ambulant) si vroia sa puna mana pe roti.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput