Bebelusi de iulie-august 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 15
lulu75 spune:
Felicitari MONAI si Katink pt reusite!
Luminita si
Andrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
anis spune:
Felicitari fetele MONAI si KAtink...pentru reusite!
Eu inca n-am ajuns acolo...tare imi e ca treaba cu intarcatul va dura rau de tot.
Cat despre kg eu am 4in plus...au disparut 13 ..habar n-am cum..ca cura n-am tinut nici macar o zi..si vine acum caldura si am sa fac km intregi pe jos..si am sa scap cred ca si de ele.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ella2000 spune:
La multi ani! sarbatoritilor zilei!
Gesi, pe mine nu ma plictisesti, te citesc cu placere
si-mi amintesti de jurnalul cu prima mea fetitza!
Katink, felicitari si sarcina usoara ii dorim!
Lulu,
la multi ani! sanatate si fericire!
Ela si printesele
Ella2000 spune:
Monai, felicitari ptr progresele voastre! sincer... eu nu am inca sanse sa incap in ceva decat daca pleznesc fermoarul!
Albinutzza, poti primi Cic pe durata ce a ramas pana la implinirea varstei de 2 ani, incepand cu luna in care iti ceri drepturile, dar trebuie sa renunti la job si indemn de 3 mil.
fa o intrebare la Primaria de care apartineti!
Anis, azi plec sa caut loboda!
ella 2000 si printesele
ema.nu.ela spune:
quote:
Originally posted by Albinutzza
Fetelor, stiti ceva daca m-as intoarce acum acasa, as pierde tot??? Adek nu as mai lua CIC, nu?!
Albinutza,
legea noua zice ca poti sa te intorci si reintorci oricand in CIC pana la 2 ani. asa stiu eu dar mai bine citeste legea sau intreaba la primarie ca sa fii sigura.
mamica de maria, 8 luni si 3 saptamani
Ella2000 spune:
fetelor, am si eu o intrebare: sughitul e cauza vreunei boli?Paula sughita destul de des... mi-e sa nu fie ceva!
Ella si printesele
andre_ea spune:
si eu cred ca poti beneficia in continuare de CIC.
Katink, felicitari pentru sora ta! Asta da diferenta
.
Monai, felicitari pentru reusite! Eu m-am mai ingrasat de sarbatori
.
quote:
Gesi, pe mine nu ma plictisesti, te citesc cu placere si-mi amintesti de jurnalul cu prima mea fetitza!
Ella, tine jurnal si pentru Paula. Eu sunt a doua fata si ma supara faptul ca mama tinea minte de la sora mea multe lucruri, dar la mine nu.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
acusor spune:
CONTINUAREA:
BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (102)
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
andre_ea spune:
Treaba cu dormitul toata noaptea n-a tinut. De doua nopti ma chinuie rau cu trezit din 2 in 2 ore. Nu stiu ce tot are.
Mada, si Tudor scrasnea din dinti. A inceput cand i-au iesit cei de sus. Scrasnea la inceput dintii de jos de gingia de sus, cred ca il calma cumva. Intre timp a uitat. Nu cred ca ai tu cum sa o dezveti.
A, si am incercat si eu figura cu fularul pus in jurul toracelui pe sub maini. Dar se balangane mama-mama. Nu vrea sa mearga singur. Nici de o mana nu vrea. Se opreste in loc. In schimb daca ii dau ambele maini o ia la goana.
Ieri in parc mi-a confirmat ca e baietel
. Ma ducea intins la niste camioane mari parcate in parc (e un circ ambulant) si vroia sa puna mana pe roti.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE