Bebelusi de iulie-august 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 11
gesi spune:
quote:
Gesi- ai putea sa transcrii tu pov mea intr-o amintire placuta? Mi-ar fi de mare ajutor ca azi am fost tare suparata pe el!!!!
Ce zi minunata! Mami are o idee super: sa iesim afara, mai mult decat atat…sa mergem in Herastrau. Ce idee strajnica, mami!!! De aia te iubesc eu atat de mult!
<< ba-ba-da-da-da>>
Ce multa lume e in parc! Uite cate mamici cu pitici…si mai ales piticute. Sunt cateva care ma fac sa intorc capul dupa ele! Abia astept sa merg pe piciorusele mele ca sa le pot alerga, sa le prind si sa le dau pupici dulci si sa le fac “mai, mai”. Am vazut eu la televizor, intr-un film …cand mami credea ca ma joc cu masinuta, eu trageam cu coada ochiului…si am prins ceva actiune!
Sunt atat de fericit!!! Nu mai am febra! Nu ma mai doare burtica! Imi vine sa strig de fericire! As vrea ca toata lumea din parcul asta sa afle ca m-am facut bine! Am o idee: o rog pe mami sa ma ia in brate ca sa ma vada lumea mai bine. Poate asa or sa observe ca sunt din nou sanatos si plin de viata.
<<ma-ma>> uite am intins manutele spre tine. Hai, te rog ia-ma in brate! Hai, te rog! Hai mami, ca nu vreau sa te fortez…sunt atat de bine dispus…vreau sa ma vada lumea mai bine…te rog…
Trebuie sa i-au atitudine, ca mami nu cedeaza deloc!…
<<aaaaaaaaaaaaaaaa>>
<<Mario, stai cuminte! Hai ca mergem acasa!>>
<<aaaaaaaaaaaaaaaa>> Mami, nu vreau acasa! Nu, nu, nu! Vreau numai sa ma iei in brate!
<<aaaaaaaaaaaaaaaa>> Ce-i cu tine astazi, mami? Nu ma intelegi deloc! Te-a obosit asa tare vizita facuta la mamaie? Daca vrei la anu’ nu mai mergem la ea de Paste. Decat sa te vad asa obosita si suparata, mai bine stam acasa. Sincer sa fiu nici eu nu prea ma simt in apele mele acolo.
<<aaaaaaaaaaaaaaaa>> Hai mami, concentreaza-te! Vreau in brate!...In sfarsit! Mami, dar greu te mai prinzi!
E acum e altceva! Uite ce sus sunt! Deja vad cateva priviri atintite asupra mea. Ce bine ma simt! Nu!!! Ce faci, mami, ma pui la loc in carucior?
<<aaaaaaaaaaaaaaaa>> Vreau in brate, mami! Ti-am spus vreau TOATA LUMEA sa vada ca m-am facut bine, abia daca m-au vazut cateva persoane!
<<aaaaaaaaaaaaaaaa>> Uite ca se apropie doua babute. Una dintre ele nu s-a ramolit de tot…ma ia in brate…bravo, mamaie, nu puteai sa vi mai repede??!!... crezi ca e usor sa plangi asa tare?... e si obositor pe deasupra!
Uite, mamaie, m-am facut bine! Vezi? Nu vezi! Ca nu ma lauzi! Stai sa-ti sterg un pic ochelarii, poate asa vezi! Hai ca esti draguta, imi faci si cruce…merci…dar sa sti ca nu sunt deocheat…sunt doar fericit ca nu mai sunt bolnavior.
<<ma-ma>> fi atenta, intind manutele! Ia-ma! Ia-ma! Hai ca mamaie asta prea e bisericoasa…Ia-ma! Asa, mami! Lasa-ma sa te strang in brate, asa cum ne place la amandoi. Ce bine ma simt!
…aaaaaa, nu! Nu incepe iarasi, mami! Nu vreau in carucior!
<<aaaaaaaaaaaaaaaa>> Tine-ma in brate, maaaaaaaaaaami!
Uite, au inflorit copacii! Ce frumos e, mami! Asa multe flori nu am mai vazut decat in visele in care imi aparea Maica Domnului. Doamne, ce ma mai binedispunea cu ele, ma facea sa zambesc! Nici nu credeam ca exista asa ceva pe pamant! Stai mami, sa culeg si eu cateva, sa ti le dau cand te supara tata, ca sa zambesti din nou!
Aaaaaaaaaaaaaaaalarma falsa! Scuze, mami! M-ai mutat pe mana cealalta, dar m-am speriat, am crezut ca ma pui in carucior!
Hai, mami! Bucura-te si tu de verdeata. Stai sa ma intind sa trag de o frunza. Poate asa o observi! Nu mai fi suparata si nervoasa! Stiu ca sunt greu. Dar ce credeai? Ca o sa raman toata viata la 3.190 g si 52cm? Mami, mami!!
Sunt atat de obosit. Bine ca am ajuns acasa. Mami, mi-ar prinde bine un somn!
<<aaaaaaaaaaaaaaaa>> dar nu in patutul meu! Vreau sa te simt langa mine, mami! Sa-ti multumesc, ca m-ai oblojit cand am fost bolnavior si ca ai fost alaturi de mine cand am avut nevoie. Daca nu ai fi fost tu, nu as fi avut cu ce sa ma laud astazi tuturor… as fi stat in carucior tot timpul… oamenii nu m-ar fi observat… eu nu as fi observat floricelele si verdeata…ar fi fost o zi obisnuita…iar acum inainte de somnic…n-am fi avut ce povesti…
Te iubesc, <<ma-ma>> , pentru tot ce faci pentru mine!<< ba-ba-da-da-da, gata! >>

http://community.webshots.com/user/ogesiIn zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?
Ella2000 spune:
Ema.nu.ela,
multumesc... stii, consuma mult? trebuie scos ceva in exterior ptr a scoate umezeala din casa? nu ma pricep... dar am gasit ceva cu uscator si zicea cineva ca ar consuma si ca ar face umezeala... tu ce zici?
Acusor, la multi ani puiului tau
si da si mie, cu rugaminte, link la poze! nu le deschide asa! ale lui Anis le-am putut deschide... oare de ce?
Ella2000
anis spune:
A mancat usturoi cu spanac..iupiiii..gata fugim afara..ca a iesit un pic soarele!
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ema.nu.ela spune:
ella,
ti-am trimis pe PM info ca am zis ca nu intereseaza pe toata lumea.
anis,
eu aparate de bucatarie am franke in care am mare incredere.
ca tot vorbim de aparatura, desi nu prea e legat de bebei: voi ce A/C aveti de care sunteti multumite? eu am un white westinghouse in sufragerie si nu-mi place ca face cam mult zgomot la interior: paraie, trosneste de ma enervez. si vreau sa-i iau unul mai mic si pt maria in camera (la ea e f cald vara) insa as lua altceva si nu stiu ce.
mamica de maria, 8 luni si 3 saptamani
MONAI spune:
Gesi, te pup eu inaintea Simonei
. Bine?
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Ella2000 spune:
EMANUELA, iti multumesc ptr informatii...inca nu stiu unde au in Cluj... pe net nu apare , dar ma descurc mai departe!
ella2000
nicoll_mada spune:
Fetele maine vine socrela in vizita!A trecut ceva timp de cand nu a mai vazut-o pe Codruta si s-a hotarat sa ne viziteze.Asa incat am trecut la facut de prajituri...si o sa fac pt sambata,cand zana face 9 luni,un tortulet de ciocolata!
Spre deosebire de celelalte soacre,a mea e ok,nu avem probleme.Nu se inghesuie sa ne ajute,dar nici nu ne incurca.
In alta ordine de idei,azi eram cu fata sa platesc rata la banca si m-a prins ploaia.E drept ca au fost cativa stopi,dar mi-a fost teama sa nu raceasca.Pana acum totul e ok.O sa-i dau preventiv si niste Nurofen.
Fug ca am o foaie de prajitura in cuptor,pupici
Aaaa GESI,SUPER gestul tau ca de altfel si povestirea.
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Katink spune:
Buna fetele mele.
Raportez cu mana pe inima
ca Emma a baut azi 230ml de lapte praf cu biberonul!!!!!!!!!!! E drept ca in doua reprize, dar i-a baut numai din sticla, azi nu i-am dat deloc cu lingurita
, mai ramane diseara inainte de culcare sa vad cat bea... oricum tindem catre perfectiune ![]()
Urez si eu la multe luni inainte sarbatoritilor zilei:
DAN EMILIAN - svety
MATEI - ankak
TEO - acusor
ANDREI AYAN - giayan
Si cu ocazia asta mi-am amintit ca acu' 8 luni le rugam pe ankak si acusor sa nasca mai repede sa trecem la Bebelusi
Va mai amintiti? ![]()
Va doresc o zi buna!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
acusor spune:
Ella, uite link-ul. http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/detail?.dir=eed2re2&.dnm=4c11re2.jpg&.src=ph Sper sa mearga.
Katink, imi aduc aminte. Si eu ma rugam de Teo sa iasa mai repede. Dar nu vroia
.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Ella2000 spune:
Acusor, iti seamana tot mai mult! ce costumatie moderna... tare motociclistul tau! pupici
ella2000 si printesele