Racusori, la apel! (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

la mine a fost greu azi la job, ca tot timpul imi era somn. E rau daca stai acasa atatea zile, dar sper ca in cateva zile sa-mi revin.
Eu tre sa recuperez ziua de 25, asa ca fetelor va urez de pe acum distractie placuta,de 1 mai ca eu o sarbatoresc prin munca.
july, felicitari ,LA MULTI ANI!
Mirela, aici sint prezenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Prezenta si eu
Ieri am dormit k o nesimtita de la 6 seara pana azi dimi la 7
Pe la 11 noaptea m-am semi trezit si asa cu mintea imbotita mi-am zis ca deh ma dau acu' jos din pat ca sa-l desfac ,sigur nu mai inchid un ochi pana dimineata,asa ca am facut schema H (tras patura pe mine) si dusa am fost pana neata.
Azi am tunat si fulgerat la birou si la toata "reusita" asta au contribuit bine inteles si urati care mi-au batut la usa
Uf! ... sa treaca odata!
July ai nimerit-o si de data asta
In wk am cheful burlacitelor la prietenuta care mi se marita sapt viitoare, asa ca ... si poate de ce nu si ...ioi
M babe I'm here my love. Did u miss me ? Ooooo let me give u a
Mona drago vezi si tu ... sa stai acasa prea mult, strica !...mai bine la lucru, asa iti mai descarci nervii pe careva
Abia astept wk-uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul !!!!
Eu una m-am si saturat de munci,de mutre,de alea ,alea ...

In incheiere ... pup la fetile mele.

Revin mai spre seara, daca nu atipesc

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele! S-a mai dus o zi de munca! Am bagat azi ca migu, da nu ma simt obosita deloc. Mai vedem noi pe la 8, cand ma ia un somn mai frateeeeeeeee!
Menna, distractie placuta!
Mire, iti plang de mila ca muncesti si sambata. draga de ea! Da te invidieaz rau, nu putin!
Mona, asa am fost si eu ieri. Ai vazut ca m-am plans. Leguma autentica. Azi mi-am revenit.
Va pup si o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara si io. misun de vreo ora pe acasa si nu-s obosita...vorba lu' july..vad io later..
menna...yes..i miss u my love...
cred ca ma duc sa beau o cafea in deplasare. ne auzim later
pup la toata lumea

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

intru scurt ca sa va urez o noapte buna, somn usor 7 purici p-un picior.
Pe maine, sa aveti o zi usoara.

Mergi la inceput

Am fost in oras la un tzuc pe o terasa...ar fi fost pacat pe vremea asta sa stau in casa dar am o singura probl si anume - oare nu se poate sa ploua maine cu bani la mine in buzunar?! hm ?! nu stie nimeni nimik ?! chiar n-ati auzit nik d'asa ceva ?! ...nu de alta, dar asa toata ziua as fi numa in oras si nu intre 4 pereti
Mire scumpi si care va sa zica cu cine ai iesit tu la o portie de cofeina?! si mai ales la ora asta bei tu cafea? bag seama ca ti-ai propus sa-ti petreci noaptea ori prin oras ori la Tz jucand poker pe dezbracate
Astept sa-mi spui,caci sunt f ingrijorata

Va pupic si eu iute, ca merg sa ma bag in patut

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele. Dupa cum vedeti, Zombi se intoarce! Incet, incet revine! Deci am inceput iar sa ma culc tarziu si sa ma trezesc devreme! Si nu revine singur ci cu carceii aferenti. Beau un Magneziu si ma duc sa mai fur ceva somn, poate, poate! Va pup!

Mergi la inceput

Aoleo mamaaaaa ..d'apoi rau mai suferiti de chiulangita
Abia de ne-am gasit pe pagina 4 ,ca la un moment dat am si crezut ca s-a creat un nou topic si poate nu'l vad eu
July eu iti recomand sa faci ceva miscare inainte de culcare.Nu stiu, personal m-as pune sa alerg putin sau sa fac plimbari prelungite ca tot e vreme frumoasa afara
Sorooooo M pe unde'mi umblii ?

Ma intorc la treburi,ca mai am putin si plec acasaaaaaaaaaaaaa yupiiiiiii

Menna

Mergi la inceput

hai ca sint la prezenta.
Menna, am auzit ca maine ploua cu bani.....dar la mine ca e zi de salar.
Azi am chiulit, ca n-am avut sefi si m-am fatait prin magazine. Am cascat ochii putin, m-am lamurit, adika nu mi se potriveste ninik, asa ca trec la cura de slabire. Am zis.
july, magneziu, magneziu!!!
Unde sinteti celelalte fete? Ce faceti? Unde ati disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Bine v-am gasit racusoarelo ,la mine e deja 1 noapte doarme fat si sotul e la munca asa ca imi fac un pic de cap pe net
MONAGAN ce ziceai iubita ca suntem nascute in aceasi zi?da cum sa nu hai sa ne pregatim si sa facem un party pe DC adik aici pe topicul nostru si cine vrea sa participe e bine venit! eu m-am gandit ce o sa fac bun de papa de ziua mea,tiramisu,fripturica la cuptor ,salata beuf,si mai vad eu ce idei imi mai vin pana atunci!asa ca va astept la un party virtual!!!!!!!!
MIRELAV ti-am vazut pozele esti mortala cu perucile virtuale mie mi-a placut mai mult originalul tau (eu-l)! am sa pun si eu poze cat de curand la raci !!!!!!!
va tuk dulce pe toate si mii de scze ca nu scriu fiecareia in parte ,imi place felul cum scrieti sunteti tari ,dulci si haioase adik pline de viata!

Roxy si Viki

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput