Racusori, la apel! (14)
Raspunsuri - Pagina 3
july_g spune:
Neata fetele! Eu prima cu cafeaua si tigara. Da m-am gandit ca o fi Mona ingrijorata ca nu mai apar de atata condus . Mona, pup! Tre sa recunosc ca am venit de la Braila pe intuneric, eu la volan Yupiiiiiiiiii. N-am facut nici un accident, asa ca sotu chiar m-a laudat. Ba mai mult zice la un moment dat: Na, ca ai facut si cel mai lung drum al tau si a fost si noaptea. Pe ici pe colo mai striga saracu: Groapa! si se auzea trosc la masina, da a mers!
Mai fetelor da nume grele va mai alegeti! Si iar revin cu neuronul meu obosit si spun ca nu tiu minte numele! Stiu ca tre sa spun bun venit cuiva, da am uitat numele! Boneca parca?
Mire, ai reusit sa vb cu Menna?
Menna, eu nici duminica nici luni nu am beut ceva cu grade. Te invidiez. As fi vrut si eu, da sotu a fost mai tare ca mine! Tu conduci, deci nu bei!
Geo, azi te auzim si pe tine?
Cookie, pe unde ai umblat de sarbatori? Na ca acu am vazut ca mi-ai luat-o inainte!
Va pup si o saptamana usoara!
monagan spune:
neata,
pai july, te-am lasat pe tine sa fii prima..... din politete, nu ca nu m-am trezit, nuuuu. Deja vad ca nu mai ai probleme cu condusul.
Lasa ca si eu am fost sarbatorile astea pe post de sofer, si am baut numai sucuri.
Mire,al meu se simte bine, ca si-a facut un "tratament" cu tuica .
quote:
MirelaV
dar poate apare menna sa i-o pun. intrebarea, of corse
si....ati rezolvat?
MirelaV spune:
iacata-ma si pe mine. am dormit nu pot spune k excelent, dar oricum...nu se compara. m-am odihnit..nu ma pot plange. inca n-am nici o si la activ dar nu-i timpul trecut.
o sa ma apuc sa modific si listuta k avem fete noi
ce vroiam eu sa intreb pe menna...dar va intreb si pe voi..care dintre voi ati zburatacit cu myair sau blueair? daca e vreuna...da-ti-mi si mie in cap cu vreo parere
io azi profit de ultima zi libera si nu fac nimik. decat o sa fac baie, ma ocup nitel de mine..si...cam atatica. o sa pun si cateva poze de la pastele asta sa le vedeti
va pupacesc si va doresc o zi minunata.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
Hop si eu
Deja mi's la lucru de dimi, asa ca's bagata pana'n gat de lucru (pi sarashia ) ... ma spetesc,zau asa
July si eu ma bucur ca am avut zilele astea libere pline de activitati de voie bune ...eu puteam sa pun pariu ca ma voi plictisii de minune si cum ma lovea simptomele de depresie cum imi suna telefonul si eram scoasa afara din casa
Apropos ...felicitari draga pt sofat! Si mai ales si pe noapte Esti grozava !
Pe mine ma deranjeaza ingrozitor farurile masinilor noaptea
Mire iubita mea ...curioase au mai devenit fetele peste noapte,ce,cum si de ce ne tot punem pe ...intrebari si ne tot cautam disperate.
Sunt dependenta Mire na!
Ah ce m'as duce la ... m-a marcat rau visul meu cu balaceala ...uf! Mire mama,vin cu tine si zau ca ma arunc in apele V din It (iar zic fetele ca vb codat ...hehe) chiar de put de-ti muta nasu', nu'i bai , numa sa merg acolo ...
Mona draga iti raspund si eu la intrebare,ca sora M dah rasp evazive
Ne-am rezolvat! Si inca iute si cu spor (pt al nost' drag popor)... bleah,vb prostii deja
Cookie hai ca te scot la un sa-ti mai revii La terasa de pe faleza e bine ?!
Geoooooooooooooooo hai mamik cu Sofia,ca ne lipsiti !!!!
Ok ,gata ...hai ca dispar in ceata k magaritza
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
don'soara M, asa carevasazica, imi fortezi mana sa recunosc k noi 2...si sa-mi declar iubirea in publiccc????
ok..recunosc..si eu mi-s dependenta de tine
ma mai duc sa misun nitel..cu toate k mi-e somn de mor
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
inainte de a merge la dormitor, am intrat sa va spun un noapte buna. Gata cu fataiala, ca maine merg la treaba. S-a terminat cu binele, la munca.
july_g spune:
Neata fetele! Nu am mai reusit aseara sa va spun noapte buna, da iar is matinala cu cafeaua si tigara. Acu iar am probleme cu somnul, da invers . Acu adorm ca un bebe pe la 9 si sunt poponet in picioare pe la 5.
Ieri la servici am fost leguma, azi o sa fiu 2 legume. Ma, ce vant de primavara sufla pe la mineeee! Nema chef de munca ca doar saptamana asta iar avem un week end prelungit.
Cele 2 M, pe unde o sa va petreceti de 1 Mai? Pe restul nu va intreb, ca banuiesc ce o sa spuneti : Acasa, un gratar la iarba verde si somn cat cuprinde. Da cele 2 M precis pleaca pe undeva. Gresesc fetele?
Daca am luat-o cu petrecerile de lunea, o tinem lant toata saptamana. Aseara am fost la un restaurant dragut de la noi, sa ne sarbatorim cei 8 ani de casnicie. Din nefericire nu facusem rezervare si ne-am inghesuit la o masuta de 2 persoane. A, am uitat sa va spun ce tragedie mi s-a intamplat in zilele astea de sarbatoare, cu mancare multa. M-am ingrasat 2 kg in 3 zile. Deci aseara, Iulia a trecut pe salate iar. Offf, prin ce chinuiri mai tre sa trecem noi femeile!
Hai va pup ca iar scriu romane. O zi buna sa aveti!
july_g spune:
No, ca nu scapati de mine asa usor!
Menna, multam pt. felicitari, da nu e cazul. Am avut noroc ca nu a trebuit sa merg cu spatele . Mi-a scos sotu masina din parcare, iar la 11 si ceva noaptea, intre Braila si Galati nu e foarte multa circulatie. Sa zicem doar ca am mai capatat incredere in mine, atat!
Mire, nu te pot ajuta cu nici o parere ca nu am zburatacit niciodata. E rost de vreo iesire prin lumea larga, de ne intrebi? Ca sa pot sa te invidiez nitel.
cookie spune:
'Neata!
La munca, fetele, ca acus vine 1 Mai muncitoresc...sa vezi acolo gratare si
Menna, saru-mana de suc...he, he, he, am fost ieri pe faleza cu copilu mama, ce dezastru! Toata faleza inferioara e inundata, nici vorba de terase...Asa ca toata lumea se ingramadea la plimbare pe faleza superioara...care e un biet trotuar, nu poate el duce toata puzderia de galateni iesiti la plimbare!
July, felicitari pentru aniversare! Multi ani fericiti impreuna de acum inainte!
Cu kilele in plus, nu te stresa, asa se intampla pe la noi...sarbatori=haleala, haleala si...haleala!
PS.Li se intampla si altora...
si o zi usoara(nu va spetiti cu munca!)
MirelaV spune:
neata.
am inceput munca. si acum sa ma apuc sa va scriu...intorc capul catre peretele cu ceasul sa vad cat tre sa fiu de rapida...si ce vad? 11:50. o fi bine? sa-l dau mai aproape de 19 sa plec deja acasa?
July, da...poti sa ma invidiezi . cat despre 1 mai..nush sigur. cred ca stau sa zac. dar sambata sau duminika e programata o deplasare la un gratar. asa k..zic si io k e de 1 mai.
cookie, pup 2 fete frumoase.
menna...where are you my love?
mona, geo, gabriela, ramonaa?
ma intorc la munci (adika nici nu m-am apucat de ele). azi dimineata am tras de mine sa ma pot ridica din pat. si e posibil sa muncesc si sambata..k d'ehh stam luni acasa
va pupacesc si va doresc o zi minunata si o saptamana la fel (k io traiesc cu impresia k azi e luni)
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei