Racusori, la apel! (14)
Raspunsuri - Pagina 2
mamescu spune:
Salutare,racilor!ma numesc IRINA MARIANA,rac cu asc in taur,cu sot "virgin"cu asc in taur si cu bb sageata cu asc in gemeni.Sunt nascuta pe 14.07.1976,in galati.
VA PUP SI O SA VA MAI VIZITEZ!
Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un semn pozitiv pe testele de sarcina.
july_g spune:
Bine ai venit Mamescu! Ne intalnim si la racusori! O fi tot Cookie vinovata? Cookie, Se inmultesc galatenceleeeeeeeeeee!
Na ca m-am laudat ca nu va mai scriu si iacata-ma-s prezenta iar! I-am luat nepotului un trailer cu motociclete, o sa ma pupe cumnata-mea cu o palma dupa ceafa! Dupa ce i-am umplut casa de bilute, acu i-o umplu de motociclete.
Mona, cred ca nu mai conduc. Poate la intoarcere, asa ca o sa fiu atenta!
Mire, am terminat eu cu insomniile si ai inceput tu?
Menna, o iei de la capat azi? Sau te odihnesti?
Va pup si o dupa amiaza placuta!
boneca30 spune:
HRISTOS A INVIAT racusoarelor,ma primiti sau nu?ma mai inscriu la apel ,sunteti tare haioase si dulci,ce s-a intamplat am facut apelul la topicul 12 acum va gasesc la 14?sau eu sunt prea distrata si am gresit unde am postat,.traduceti-mi si mie!
inca o data! eu sunt ROXANA un rac nascut pe 27.06.1975 va spun si spitalul?
acum va tuk dulce si daca e sa ma acceptai intru sa va mai stresez un picglumesc sa nu o luati in serios!!!!!ptr fiecare racusor!!!!!!!!
Roxy si Viki
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
MirelaV spune:
am fost in vizita si am aparut nitel mai devreme acasa. adika..acum vreo...2h???
cred ca am uitat sa va spun k aseara am fost in parc. sau v-am spus?
bine ati venit fetele noi si sper sa va acomodati repede.
io mor de somn...dar mai stau k cine stie ce fac in noaptea asta
va pupik si va doresc o seara buna
menna..vezi cum faci sa apari si pe la mine ca am una bucata intrebare pt tine.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
Mire prezenta la datorie Pui acum intrebarea sau mi'o pui in particular ...intrebarea,bine inteles
July nu esti departe de adevar, atata doar ca nu am mai consumat bauturi aromatizate cu grade ci sucuri nene ,d'alea naturale
Am vrut sa ma pun sa ma bronzez azi, dar pe la 2 m-a sunat sorela si cu logodnicul ei si m-au luat pe sus ca mergem la Grosi, intr-o statiunea de munte la vreo 40 km de Oradea, la cabana unei prietene comune ...o vreme superba afara ... am stat de am mancat salate ,am beut in limita bunului simt si am jucat carti si ca sa fie tacamul complet, ne-am luat si la o plimbare pe jos ...asa placut miroasea a iarba verde,dar ne mai trantea si cate'un iz de gratarel ,alte cele ...uf!
Ok Ok, la voi dragelor, caci iar o zbughesc din casa ...ma duc la terasa cu alti prieteni la si la o
Bun venit fetelor noi
Revin sa va spun noapte buna
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
monagan spune:
bine ati venit fetele cele noi. Boneca,, sintem nascute in aceeasi zi.Uite ca am cu cine sa-mi serbez ziua de nastere.
Acum am sosit in vizita de la socri, unde m-am simtit, ca la socri.
Menna, cam umbli draguta, da las ca asa trebuie. Distractie placuta in continuare.
Intru mai tarziu...daca nu adorm.Parca vad ca iar fac noapte alba, ca am baut la cafeleeeeeeeee.
MirelaV spune:
ummmm....mi-e somn de nu mai pot. o fi oare prea devreme sa ma duc la somn acum? sunt nedormita de atata vreme...of of of
dar poate apare menna sa i-o pun. intrebarea, of corse
va pupik si va doresc noapte frumoasa.
mona, cum se simte sotul tau?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
Am intrat sa va spun noapte buna si sa va mai dau un de somnic usor.
Ne vedem maine la cafea
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
cookie spune:
Salutare, fetelor!
N-am mai aparut pe-aici... din lipsa de timp, evident...am facut slalom pintre obligatii de familie, vizite, mese, plimbari....tare mai sunt obosita!
Adevarul e ca ma cam scot din circuit sarbatorile, nu am timp de tabieturile mele de rac autentic , de culcusul meu, de programul meu...in fine, a fost bine!
Irina, welcome to the club!
Ma bucur sa ne intalnim si aici!
Tu esti nascuta in aceeasi zi cu sora-mea
Am uitat sa va zic:la mine acasa suntem 3 raci-eu, maica-mea si sora-mea...intamplarea(sau nu?) face ca nasica mea si una din finele mele(de altfel, prietene bune) sa fie tot racusori...asa ca in iulie ne tinem numai de
la fete!