Speranta pentru Iann

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilibv spune:

Buna seara tuturor,

Va multumesc tuturor celor care sunteti alaturi de Iann si de parintii lui. Asta seara am vorbit cu fratele meu si am aflat ca va primi de la Marsilia de la prof.Metras un raspuns si un deviz al cheltuielilor dar ca datorita complicatiilor care pot aparea (zile in plus de spitalizare) s-ar putea sa coste mai mult de 2oooo euro Initial cel care a luat legatura cu clinica din Marsilia le-a spus ca operatia si zilele de reanimare (aprox.10 zile) fac in jur de 2oooo euro.Pina in prezent au strins din conturi,de la cunoscuti ,prieteni si alte persoane in jur de 13ooo euro si mai au si alte promisiuni. Rugamintea mea este daca cunoasteti alte locuri unde s-ar putea face aceasta operatie si unde costurile nu ar fi la fel de mari ca la Marsilia sa ne anuntati si pe noi. Parintii lui Iann sunt foarte nelinistiti datorita noii situatii si starea de sanatate a micutului se agraveaza pe zi ce trece.Puteti lua legatura telefonic cu fratele meu la orice ora (tel:0723249036) sau imi puteti scrie mie aici. Orice sfat ne va fi util.
Va multumesc foarte mult tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristas spune:

quote:
Originally posted by lilibv

Buna seara tuturor,

Va multumesc tuturor celor care sunteti alaturi de Iann si de parintii lui. Asta seara am vorbit cu fratele meu si am aflat ca va primi de la Marsilia de la prof.Metras un raspuns si un deviz al cheltuielilor dar ca datorita complicatiilor care pot aparea (zile in plus de spitalizare) s-ar putea sa coste mai mult de 2oooo euro Initial cel care a luat legatura cu clinica din Marsilia le-a spus ca operatia si zilele de reanimare (aprox.10 zile) fac in jur de 2oooo euro.Pina in prezent au strins din conturi,de la cunoscuti ,prieteni si alte persoane in jur de 13ooo euro si mai au si alte promisiuni. Rugamintea mea este daca cunoasteti alte locuri unde s-ar putea face aceasta operatie si unde costurile nu ar fi la fel de mari ca la Marsilia sa ne anuntati si pe noi. Parintii lui Iann sunt foarte nelinistiti datorita noii situatii si starea de sanatate a micutului se agraveaza pe zi ce trece.Puteti lua legatura telefonic cu fratele meu la orice ora (tel:0723249036) sau imi puteti scrie mie aici. Orice sfat ne va fi util.
Va multumesc foarte mult tuturor.

Lili

Lili

Pe 20 iulie vine in Bucuresti prof Vanini care opereaza la Spitalul Militar astfel de cazuri.
Puteti lua legatura cu dr Goleanu si prof Tintoiu de acolo.
Pe prof Vanini il puteti contacta pe vittorio.vanini@email.it sau pe mobil(nu stiu daca il mai are) 00390585808743.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soli spune:

mult curaj parintilor lui Iann!mergeti cu toata increderea inainte , primele luni sunt foarte dificile, atrezia de tricuspida se opereaza si in Belgia , unde a fost operata Bella , costurile imi par mai ridicate in italia decat acolo . am vazut ca ati mentionat procedurile Glenn si Fonatan? Iann a facut bendingul in Romania ? Deasemenea ati putea lua legatura si cu dr Cristina Olteanu la Grigore Alexandrescu care va poate recomanda pentru programul de operatii al fundatiei prin care s-a operat Mariuca lui Teo .

Va tinem pumnii si ne rugam pentru Iann ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Ce mai stiti dspre micutul Iann? Azi am pus si eu niste banuti pt.el si m-am gandit toata ziua la el, fiind in 10...

Sper din tot sufletul sa fie bine! Multa, multa sanatate, micutule!

Mergi la inceput

Buna tuturor,

Momentan starea lui Iann e oarecum stabila, motiv pentru care s-a amanat data operatiei.
Parintii lui Iann sunt totusi ingrijorati deoarece crizele de plans sunt tot mai dese si se invineteste tot mai mult.
Toate actele medicale au fost trimise in Franta si acum asteptam un raspuns din partea spitalului.
O sa va tin la curent cu toate noutatile. Va multumim pentru incurajari si pentru gandurile bune.

Azi, cele doua surori,Catia si Sabina au facut si ele o donatie micului Iann (nu pot sa spun in cuvinte cat ne-a impresionat gestul lor). Sa le dea Dumnezeu sanatate lor si parintilor lor!

Cu drag,

Mergi la inceput

Dragi prieteni,

Sambata au mai aparut doua articole in presa scrisa:

Jurnalul National:
www.jurnalul.ro/articol_52430/jurnalul_lui_iann_un_parinte_ii_scrie_copilului_sau_abia_nascut.html" target="_blank">http://www.jurnalul.ro/articol_52430/jurnalul_lui_iann_un_parinte_ii_scrie_copilului_sau_abia_nascut.html

Transilvania Expres - ziar local, Brasov
http://www.transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&dataed=2006-05-13&id_articol=17928

Site-ul nostru a fost insa inactiv de vineri seara pana luni dimineata (providerul de internet a avut probleme in zona serverului).

Salutari,

Mergi la inceput

Dragii nostri,

Am primit de la un tanar din Canada (care a citit in paginile "Jurnalului National" despre situatia micutului Iann) doua link-uri interesante :
www.besthearthealth.com/about.html" target="_blank">http://www.besthearthealth.com/about.html (trebuie clik-at pentru a vedea animatia)
si
"tricuspid atresia" www.americanheart.org/presenter.jhtml?identifier=1310" target="_blank">http://www.americanheart.org/presenter.jhtml?identifier=1310 .

Am reusit sa luam legatura si cu Spitalul Necker din Paris .Au fost chemati saptamana viitoare in Paris pentru a-i face analize micutului.
In functie de rezultatul acestora vor stii exact data operatiei.
Le multumesc inca odata celor de pe acest forum , care ne-au dat informatii utile si care ne-au fost mereu alaturi.

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Doamne ajuta ca totul sa mearga bine.

Sanatate multa si putere.

Cosmina, matusa Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

Buna tuturor,

Ieri, nepotelul meu, Iann impreuna cu parintii lui a ajuns la Paris pentru primele investigatii. Multumim foarte mult celor care sunt alaturi de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns odaiana spune:

Draga Lili, m-a impresionat foarte tare situatia nepotelului tau, ii dorim sanatate multa si o sa fim alaturi de voi la ora care s-a nascut.Doamne-ajuta sa se faca bine si sa va bucurati de el.Daiana

Mergi la inceput