sunt posibile sangerari ca la ciclu in sarcina???
Raspunsuri - Pagina 2
Dbunny spune:
Bubule ia spune tu la buna ce vazushi la ecografie, si cand ?![]()
Dbunny - Doctor expert...in medicina generala![]()
marrycalu spune:
bubuleana,daca nu e luna asta va fi luna viitoare sau cealanta,nu trebuie sa-ti pierzi speranta,se poate sa fi fost mucoasa ingrosata,semn ca vine ciclu,dar nu-i sigur,cel putin asa mi-a zis mie medicul cand ciclu imi intarzaiase si a zis ca garantat nu-i sarcina si mi-a dat si pastile pentru a-mi veni ciclu,si mi-a mai zis ca nu prea am sanse sa fac un bebe-apropo de medici-,nu zic ca toti sunt asa dar ca o ideie,si era sarcina si eram foarte speriata ca luasem pastile,ceaiuri ca sa-mi provoc ciclu ca asa mi-a spus medicul,dar am avut noroc de un alt medic care ma linistit si totul este bine.
Nici eu nu simteam ca-s insarcinata,difera de la femeie la femeie,nu toate femeile sangereaza la nidare oului,eu nu am sangerat deloc,pe cand colega mea da,mai asteapta cateva zile si mai fati un test.Poate va fi pozitiv.
38
bubuleana spune:
Draga doctorita iubita, Dbunny: pai la echo in Z28 seara mi-a aratat dr ceva negru, mai mult ca o pata negra undeva in dreapta ecranului si el era sigur ca-i bebe ... dar voia sa fie sigur si mi-a facut testul si a iesit neasteptat de negativ 
Ia zi, draga doctorita ce ar putea fi? ca io am plecat atat de ametita incat am uitat sa-l intreb: ce poate fi in afara de sarcina si de-atunci dr meu e in concediu si nu-mi vine sa-l deranjez ca chiar nu arde 
cum as putea uita zebra ta cucuiata de pe vremea cand erai la aspirante??!!! 
si ca nu-ti venea sa crezi ca e bebe... si ai tot stat pe la aspirante desi aveai testul pozitiv pana ti-ai facut curaj si aplecat la gravidutze unde era locul tau 

marrycalu: 
chiar nu ma simt deloc insarcinata, nici sanii nu sunt "altfel" ci tot moi, normali... asa ca poate va fi luna viitoare
btw, si mie dr mi-a spus la echo-ul din Z17 ca am endometrul gros si ca-mi vine menstra... iar la echo din Z28 a aparut punctuletul - pata neagra - si de-atunci numai teste negative... dar va fi luna viitoare ... sunt sigura!!! ![]()
bubuleana
grati.ela spune:
Iman are dreptate numai ca suntem oameni si ne place sa gasim raspunsul pe care-l dorim. Cand iti spune medicul trebuie sa faci operatia x poate ca ai incredere in el numai ca speri sa existe si o alta varianta care sa nu te umple de groaza. Sunt sigura ca daca m-ar trimite la Olanesti la ape nici nu as mai cauta alt raspuns. Si mai este groaza de necunoscut. Eu prefer sa stiu cu lux de amanunte ce presupune interventia (exp: am vazut inregistrata o interventie in timpul careia se facea un implant dentar...este mult mai linistitor decat sa-mi imaginez cai verzi pe pereti...faptul ca vezi ca pacientul statea linistit, ca nu se schimonosea de durere e mare lucru!) si cred ca asa ar trebui procedat (reportajele de pe Reality TV arata cum medicul ii spune pacientului in amanunt cum se desfasoara interventia).
iman spune:
se pare ca nu prea s-a inteles mesajul meu;
nu faptul ca se discuta ma intriga pe mine,ci faptul ca se cer pareri unora care sunt neavizati si nu mi se pare corect atata vreme cat e vorba de medici,oameni,viata!
apropo,noua nu sunt,cam de prin 2003 bantui pe acest forum!!!!!!
zozela spune:
Iman cred ca tu n-ai inteles...
..Pai si din 2003 n-ai reusit sa scrii decat 7 mesaje?!Sau ne-ai urmarit din umbra si de-abia acum te-ai incumetat sa devii membru??
Nu te supara pe mine...dar eu chiar nu inteleg ce vrei de fapt?!
Si..ai fi uimita sa afli cate stiu,cate sfaturi utile-pot da "neavizatii"!!![]()

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
bubuleana spune:
Bunny - Bunny: sunt pe-aici 
va citesc in fiecare zi la mamici de noi-dec 
vom pleca in tunisia sapt viitoare si cum am auzit ca in vacante se concep (mai usor) bebeii sper sa ne iasa si noua... iar daca nu oricum o sa profitam sa ne bronzam si sa ne relaxam ![]()
![]()

bubuleana
Dbunny spune:
ioi bubule ce noroc pi capu tau ![]()
Tu profita fiecare clipita. Adu-ti aminte de faza cu orgasmul(eu
tot sustin ca ajuta)pe calea care oi vrea tu (sau pe care poti- autostimulare, stimulare manuala sau alte cele smecherii) da' tre sa-l provoci
Gandestete ca si daca n-o fii sa fie luna asta o sa fie curand. Dar un concediu de zile mari oricum o sa ai. Bucurate de fiecare moment. O venii si
cand se hotaraste. Mai vorbeste cu el din cand in cand mai explicai ca mami si tati il asteapta cu nerabdare
.
Sa ai parte de muuuuulta distractie in concediu 

Dbunny
bubuleana spune:
Bunny: ce tare ai fost cu orgasmul 

mi-aduc aminte ca tu ziceai ca ti se intampla foarte rar si ai avut orgasm cand ai ramas cu burtik ![]()
oricum noi vom fi in vacanta exact in perioada ovulatiei, avem si niste vin rosu la noi asa ca deja incep sa ma simt putin...hmmm... intelegi tu... de-abia astept

mersi mult de cuvintele tale frumoase... esti o dulcica 

bubuleana