sunt posibile sangerari ca la ciclu in sarcina???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Buna,

Ca tot veni vorba de sangerari peste (o posibila) sarcina, poate ma ajuta si pe mine cineva cu cateva lamuriri. In primul rand trebuie sa spun ca incerc de vreo 2 ani si ceva sa raman insarcinata si nimic, pana acum. De doua luni fac polidin pe perioada ciclului si iau si niste Ca. Luna aceasta a fost cam ciudata, mi-a venit ciclul (pe 24 aprilie ) putin, vreo 2 zile, mi-am facut un test aseara si a iesit slab pozitiv. Am facut test si inainte de ciclu, pentru ca aveam sani foarte mariti si durerosi si stari de somnolenta. Dupa ciclu, starile de somnolenta au continuat dar sanii si-au revenit. Acum, eu sarcina nu cred sa fie, doar ma gandesc sa nu fie cumva extrauterina. Credeti ca exista posibilitatea asta?
Eu sunt din Vl, altfel mi-as fi facut un test de sange. Zilele astea o sa ma duc si la o eco si poate o sa iau si un Clear Blue, ca e cel mai bun, am inteles.
Pana atunci insa, cateva pareri, tinand cont de experienta voastra, mi-ar fi de folos.
Va multumesc
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

quote:
Initial creeata de bubuleana

Dragi gravidutze si mamici,

e posibil sa ai ciclu peste sarcina? stiu ca menstruatia si sarcina se exclud reciproc dar totusi am auzit ca ar fi posibil sa ai anumite sangerari in timpul sarcinii exact in zilele in care ai fi avut ciclu. I s-a intamplat cuiva? sangerarea avea aceeasi culoare ca la ciclu, aceeasi consistenta? a tinut mai mult, mai putin? ati avut dureri ca la ciclu? a fost totul in regula cu bebele? cand si cum ati aflat? de ce apar aceste sangerari?

eu am un CM regulat de 28 zile insa luna asta a fost putin diferit, adica in Z28 la ecografie dr mi-a spus ca se vede ceva, o mica pata neagra (am vazut-o si eu) si ca arata ca o mica sarcina dar nu poate fi sigur pt ca e prea devreme... mi-a facut un test de urina care a iesit negativ asa ca mi-am luat gandul. Insa ciclul care s-a instalat regulamentar a doua zi (in Z29) si care de obicei tinea intre 5-7 zile acum n-a tinut practic decat o zi si jumatate, a avut o culoare cand roz, cand maronie, cand rosu-caramiziu si de obicei era rosu aprins. Dupa o zi jumatate de sangerari normale ca la ciclu s-a oprit, adica au mai aparut doar mici pete maronii, nici macar nu mai folosesc tampon normal ci din acela zilnic si acum as fi de-abia in a 3-a zi de ciclu. In plus n-am avut dureri ca de obicei ci mult mai usoare...Sanii nu mi s-au inmuiat ca de obicei dupa ciclu... dar nici foarte tari, mari sau durerosi nu sunt...
voi ce ziceti? e posibil sa fie sarcina? mie nu-mi prea vine a crede insa as vrea sa mai aflu cateva pareri de la cele carora li s-a intamplat
multam' mult!

bubuleana

Exact asa mi s-a intamplat si mie - mi-a venit un fel de "ciclu", mai degraba niste pete maronii, care au tinut vreo 5 zile, poate mai mult. Nu am dat prea mare atentie acestui fapt (mi-au zis doctorasii ca nu prea am sanse sa raman insarcinata fara un tratament corespunzator, cu ovarele mele polichistice; o luna nu m-am protejat - nimic, si m-am obisnuit cu idea, ma programasem deja pt o laparoscopie). Dar incepusem sa ma sim foarte foarte obosita si somnoroasa, asa ca dupa vreo 2 saptamani am facut un test de sarcina - surprise!!! Doua linii roz!!! Dupa inca 2 saptamani am facut si o ecografie - si mai mare surprise - gemeni!!! (au acum 2,5 ani).

Prietenei mele i s-a intamplat la fel cu sangerarea, testele de sarcina au iesit negativ, ecografia la 6 saptamani (adica 4 de la ovulatia) NU A ARATAT NIMIC!!! Pai, are acum o fetita de 3 anisori, asa ca se poate intampla orice. Dar cel mai bine sa te duci la doctor, care te lamureste.

Mergi la inceput