Ne dorim un copil... - 2
Raspunsuri - Pagina 12
antosit spune:
VALICUTZA pana mergi la dr. eu zic sa "bagi" un test, cine stie poate ne petrecem si noi pt. o veste buna la sfarsit de saptamana!![]()
alibebe spune:
BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, DRAGELE MELE! IMI ERA TARE DOR DE VOI! AM INTRAT SA VA SALUT ,SA VA PUPACESC
, SA VAD CE MAI FACETI !
ANDREEA- Ma rog ca sa ai noroc luni ( sa iei rezultatele)si sa-ti dea vesti bune DR.NICULESCU! BAFTAAAAAAAAAAAAA MULTA! Te pupic dulce
! Eu sunt ocupata pana peste cap cu renovarile in casa(ma grabesc sa termin repede, ca sa merg mai departe cu ce am inceput la GIULESTI)! Am zis ca daca alerg dupa 2 iepuri nu prind nici unul! Saptamana asta speeeeeeeeer sa ajung la BUCURESTI sa vad cum au iesit rezultatele la dozari si sa vad ce-mi zice si Dr.NICULESCU( as vrea sa-mi dea vesti bune!) Oricum noi facem ,,treaba''
,ma rog sa iasa un
cat mai repede! DOAMNE AJUTA, LA TOATE FETELE DE AICI SI NU NUMAI!!!!!!!!!!!!!!! 
ALINUTA
alibebe spune:
KARMINE_K -Esti o aspiranta optimista? Daca ,,da'',atunci sa crezi ca o sa vina si
! Eu te-as sfatui totusi sa mergi si la BUCURESTI la control(ptr. linistea ta sufleteasca)!!!!!Dupa doctorul din Buzau, trebuia sa am bebe demult ,dar nu a fost asa!
Acum astept sa vad rezultatele si de la BUC.
! Sunt o buzoianca optimista si te
dulce si iti doresc ,,bafta multa''!!!!!!!!!!

BINE AI VENIT IN CLUBUL NOSTRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUCCES FETELOR!!!!!!!!!!!SA VINA CAT MAI REPEDE 

ALINUTA
alibebe spune:
BIENCUTA-CE AI MAI FACUT? ESTI BINE?Nu am mai intrat cam de 1 saptam. si ceva si nu mai stiu nimic de voi!!!!! Tare as vrea sa ne mai vedem!
Imi este tare dor de voi
Astept sa-mi dai vesti bune,OK?![]()

VALICUTZA- AI GRIJA DE TINE!!!!!!! SA MERGI TOTUSI LA
!TE
DULCE!
MULTE: 

ptr. toate fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALINUTA
valicutza spune:
neatza fetelor,z42 ,sani maritzi ,mameloane mai inchise la culoare,cel putin asa le vad eu.,temp 36.4.
sa fie semne de rushi sau de altceva?
pupici dulci pt toate si o zi cat mai buna.
vreau si eu un bebitz
antosit spune:
ANDREEA bafta azi la "intalnire" si te asteptam cu vesti bune!
Tuturor va doresc o saptamana super!
ayna spune:

dragele mele.
aniast72 bafta multa astazi la intalnire.
Galerie pentru valicutza 

si asteptam vestea ca o sa fie cu 

pentru toate fetele si o saptamana placuta.
Corina.
BIENCUTA spune:
fetelor am nevoie urgent DE O INFORMATIE.cine a facut monitorizari de ovulatie la doc. Niculescu poate sa-mi spuna si mie cat costa?dar la cabinetul lui partiular.sau daca ati facut in alta parte asa aproximativ.am nevoie sa stiu pt ca o buna prietena este acolo si nu stie daca ii ajung banii.va multumesc si astept urgent raspuns
Carmen_Marieta spune:
Andreea ce ai facut azi la dr???
Fetelor vesti ceva??? eu am niste greturi si o somnolenta dar nu-mi fac test pana vineri, sa trec de ziua cand ar trebui sa vina rushii.......