Ne dorim un copil... - 2
Raspunsuri - Pagina 11

ayna spune:
valicutza mergi tu la doctor si fa analiza de sange ca este mai sigur ma pentru tine si pentru toate fetele care asteapta ca luna asta sa fie cu
aniast72 succes la nenea
dj_mama imi pare rau pentru tine dar cu speranta si poate o sa reusesti iarasi.
Un buchet de pentru toate fetele.
Corina

valicutza spune:
multumesc fetelor de incurajari,pt voi inca mai sper.ca asteptarea asta ma omoara.sa vedem dak nu e nici un semn pana marti cand sunt libera,sau macar vreun simptom de ceva ,ma duc la alt spital si cer analiza la sange.sa dea domnul sa nu imi vina rushii.oricum nu am nici un simptom ca ar venii.doamne ajuta.pupici pt toate fetele.
si bafta multa si sa ploua cu bebei.
vreau si eu un bebitz

geo_ionita spune:
VALICUTZA: am citit aici ca mergi marti la doctor...f bine ca sunt totusi prea multe zile si poate asa stii ce este de facut sau ce se intampla... si mergi incrucisat, cum spunea Andreea, ca sa nu vina rusii aia urati!
Georgiana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos

aniast72 spune:
Fetelor, am facut o gafa mare. Dupa cum ati vazut, noaptea trecuta ca si in noaptea asta nu prea am avut somn. Vineri dimineata trebuia sa sun la Giulesti sa vorbesc cu d-ra chimist sa-mi pregateasca rezultatele de la dozari pt luni dimineatza, avand in vedere ca luni pana in ora 10 am programare la dr. Niculescu si rezultatele analizelor in mod normal se elibereaza intre 11 si 13.30. N-am sunat pt ca m-am trezit tarziu. Ce ma fac eu luni...ca nu o sa am rezultatele de la dozari pana in ora 10?
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

geo_ionita spune:
Andreea: astazi nu este nimeni acolo? Macar da un telefon si intrebi...zic si eu, poate te ajuta cineva. Incearca!
Georgiana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos

dj_mama spune:
ANIAST, vei cheltui pe mobil dar n-ai ce face. Vei suna la ora la care deschid ei, ca presupun ca tu vei fi pe drum, si ii rogi muuuuult sa-ti trimita pe fax la Giulesti dar sa astepte sa ajungi acolo ca sa vorbesti acolo la un secretariat sa le primesti. Explica-le cum e faza. Macar sa ti le dicteze prin telefon dar si baza de referinta, intervalul ala normal, stii tu
Succes

aniast72 spune:
dj_mama, partea buna a lucrurilor este ca dozarile hormonale le-am facut tot la Giulesti. Problema mea mare este ca pe usa laboratorului scrie mare ca rezultatele se iau intre 11 si 13.30. Eu stiu ca acolo va fi deschis si la 9 cand ajung eu dar tare mi-e teama de birocratie si de "amabilitatea" personalului medical...
Georgiana, am sunat azi...probabil ca la laborator era cineva dar ca sa ajung acolo trebuia ca centralista sa binevoiasca sa raspunda...
Carmen_Marieta, TREBUIE sa rezolv cumva luni dimineatza...
Acum imi fac mea culpa, zilele trecute o "certam" pe Jaana ca nu a in perioada ovulatiei...eu am facut cam acelasi lucru...nu m-am preocupat asa cum ar fi trebuit, cu seriozitate.
Cu siguranta voi rezolva intr-un fel...dar stressul pe care il am zilele astea este probabil plata pentru neseriozitate.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

antosit spune:
! Andreea eu zic sa te linistesti si sa iei lucrurile asa cum vin si sigur se vor rezolva.In legatura cu analizele am patit si eu ceva asemanator: din cauza serviciului nu am putut ajunge in jurul pranzului sa iau rezultatele dar am intrebat daca pot veni dimineata si nu a fost nici o problema. La 8.30 eram la usa si le-am ridicat fara sa zica nimeni nimic!Acum important este ca ele sa fie gata la mine a durat aproape o luna (pt. cele din ziua 3!)Incearca sa ajungi luni dimineata si vorbeste cu asistentele, mie mi sau parut dragute.Hai capul sus!

valicutza spune:
buna fetelor,ziua 40.au inceput sa ma doara sanii si sa am o secretie alba,cam abundenta as zice.voi ce credeti?
pupici
vreau si eu un bebitz