Drilling ovarian

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Ayna ce nu te omoara te intareste.

Parca prinzi curaj cand auzi ca si multe alte persoane, din nefericire, au trait o experienta similara.

Fetelor nu stiu ce as fi facut fara voi. Multumesc pentru toate informatiile si incurajarile.
Pentru voi
Amely iti tin pumnii.
Te asteptam cu impresii ...de dupa..... si....

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor.

Amely, eu ma chinui aproape de 4 ani cu aceasta problema. Am facut analizele hormonale si doctora la care mergeam atunci a zis ca am prolactatina foarte mare si nu aveam ovulatie, am facut Histero.... sa vada permeabilitatea trompelor si totul parea ca este bine. Am urmat tratamentul pentru ovulatie si mergeam si de 3 ori pe luna la monitorizari si zicea ca totul este bine. Asta a durat cam 1 an si a zis sa intrerup tratamentul pentru 3 luni dupa care sa fac tratamentul pentru fertilizare in vitro. Nu am mai fost la ea si nici la un alt medic. Am mers la o cucoana energoterapeut care dupa doua sedinte a zis ca pot sa am copii cam in doua luni dar nua a fost sa fie, si dupa 6 luni am renuntat si nu am vrut sa mai merg la doctor. Anul trecut in Aprilie o verisoara mi-a spus de doctorul la care merg si acum. Am fost la o consultatie nu prea increzatoare de ce o sa zica. Cand a vazut analizele si filmul de la Histero... mi-a zis ca trebuie neaparat operatie pentru ca aveam pe trompa dreapta o inflamatie si de ce am stat pana atunci asa. Am facut laparascopic in Iunie, si in continuare cu tratament si control lunar la doctor + 2 inseminari nereusite. Sotul sta foarte bine cu . Marti ma duc sa repet analizele si sa vad in continuare ce ma asteapta.

Multumesc pentru incurajari Katthy si sa speram in continuare ca o sa devenim si noi .
Sper ca nu v-am plictisit foarte tare.
Va pup pe toate si va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ayna, de 4 ani zici? offf... la mine au trecut deja 2 ani, am o sarcina pierduta si simt ca innebunesc, parca bat pasul pe loc. Si eu am prolactina cam maricica, dar totusi ovulez. Eu nu inteleg de ce nu ramai tu... nu cred sa fie probleme asa de grave, din moment ce ovulezi, cu trompele stai bine (acum)...cred ca e o chestiune de timp. Eu sper totusi sa reusesti curand, ca ai asteptat destul!

PS nici eu nu inteleg de ce nu raman, asta ca sa stii ca nu esti singura... de fapt asta este si motivul pt care fac laparoscopia

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corami spune:

Un pic tardiv mesajul meu, dar fiindca am trecut si eu prin experienta unui drilling ovarian in ian. anul asta - sa povestesc:
Laparo mi-a fost facuta la Mat. Giulesti de dl. dr. Ion Ionut, internarea a durat 2 zile jumate (in prima zi mi-au facut analizele si investigatiile, a doua zi operatia si a 3-a zi la pranz m-au expediat acasa). E bine sa nu mamanci prea mult in ziua dinaintea internarii, fiindca e tare neplacuta clisma... Eu nu am avut probleme din cauza anesteziei (dar asta depinde de fiecare organism), insa am avut neplaceri mari de la intubatie (ar fi bine sa ai 1-2 pastile de faringosept - intreaba dr. daca vei fi intubata). Eu m-am rugat degeaba de 3 ori de asistente sa-mi dea un faringosept fiindca, din cauza durerilor de gat tuseam, si chiar daca taieturile sunt foarte mici, tot doare tare cand tusesti (sau razi, sau stranuti...).
Mai exista ceva neplaceri de la sonda urinara (profita de faptul ca esti adormita cand ti-o introduc si nu au mila deloc, asa ca o saptamana am tot avut usturimi cand urinam). In rest, concediu medical la externare iti dau o saptamana, depinde iar de fiecare organism cat de repede isi revine, eu abia dupa vreo 4 zile de la operatie am reusit sa merg cat de cat normal, asa ca preferat sa profit din plin de concediul medical.
Cat priveste rezultatele, menstruatia mi s-a reglat cat de cat, dar din pacate foliculii tot nu au vrut sa se dezvolte. Dar nu mi-am pierdut speranta, si, dupa cum au spus si alte fete, in principiu ajuta laparoscopia (cu ocazia drilling-ului, au putut sa verifice si permeabilitatea trompelor, asa ca am scapat de nesuferita de HSG )
Oricum, bafta multa, curaj si sa fie cu folos!

Mergi la inceput

Corami in primul rand bine ai venit si iti urez sedere cat mai scurta printre noi.Fuguta repede la
Acum ca am citit mesajul tau am relizat nu m-am gandit si la aspectele celelalte, mai delicate.
De ce se face intubatie? Despre ce taietura vorbesti tu ? La gat?
Nu rade de mine..... chiar nu ma pricep
Prin cate trebuie sa mai trecem ... fetelor...

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Katthy, ai dreptate... nici eu nu ma gandeam la aspectul asta... Intr-adevar, am citit ca s-au mai plans niste fete legat de chestia asta. Corami, intubatia asta se face intotdeauna? sau doar in anumite situatii? Din cate imi amintesc eu, intrucat am mai trecut printr-o anestezie generala (cand am avut apendicita), nu am avut nici un fel de neplaceri cu gatul, deci banuiesc ca atunci nu m-au intubat. O fi in functie de cum se desfasoara operatia? adica pacienta poate (sau nu) sa necesite la un moment dat intubare?! of-offf, mai-maiii...

Pupici!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corami spune:

Uff, iar am intarziat cu raspunsul...
In primul rand, Amely, sper ca a decurs bine laparoscopia si iti doresc recuperare cat mai grabnica!
Katthy, multumesc pentru primire si pentru urari, si iti doresc si tie acelasi lucru.
Cat priveste intubatia, am inteles ca se face in cazul anesteziei "clasice", dar nu stiu sa-ti spun daca e obligatorie sau nu. Si eu am mai trecut prin 2 operatii pana acum, ambele cu intubatie, dar eram destul de mica (10 / 12 ani) si nu imi mai amintesc cum am suportat-o. Cert e ca acum m-a deranjat destul de tare, pentru ca, la fel ca in cazul sondei urinare, fac intubajul cand esti deja adormita, asa ca, deh, ce mai conteaza ce urmeaza dupa operatie, important e sa fie repede introdus tubul...
Taieturile - pot sa fie 2, 3 sau chiar 4 (pe burta), in functie de locul unde vor sa intervina. Eu am 3 taieturi, una la buric si 2 lateral stanga, destul de jos. Spuneam ca m-au durut taieturile pentru ca atunci cand tuseam mi se incordau involuntar si muschii abdomenului...
Oricum, multa bafta, si sa auzim numai de bine.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor.
Amely sper ca a reusit operatia si te simti bine, dar tu de ce platestisti spitalizarea nu beneficiezi de asigurari?
Katthy din cate stiu eu intubatia se face numai dac ai peobleme de respiratie sau daca fumezi.
Corami nu-ti pierde speranta ca o sa vina si randul nostru sa avem nostri dar pana atunci trebuie sa mergem mai departe.
Multa bafta si sa fie cu reusite.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Amely sper din tot sufletul ca esti bine.
Te asteptam, cand vei putea, sa ne spui mai multe.
Corami esti o dulce. Merci pentru lamuriri....ma simt mai
bine acum ca stiu un pic mai precis la ce sa ma astept.
Ayna bineinteles ca beneficiez de asigurari. Ma gandeam la o atentie, drept raslata. ......sa nu-mi spui ca in alte zone ale tarii atentiile au disparut !!!!!!!!
Eu astept CM azi sau maine, apoi merg la dr sa ma programez si cel mai sigur luni , marti urmeaza internarea. Am facut HSG-ul si trompele aratau bine. Daca nu zice DR. nimic sa-i cer si o verificare a acestora? In principiu am discutat doar de drilling.

katthy

Mergi la inceput

Ayna unde dai si unde crapa. Am citit in fuga mesajul si am crezut ca m-ai intrebat pe mine de asigurari.
Sorry ..... greseala mea.
Totusi ... cam la cat se ridica atentia anestezistului si a dr -lui ?

katthy

Mergi la inceput