Temperatura bazala - 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Da, ai vazut poate ca atunci cand bagi temperatura iti apare ora deja scrisa acolo.
Nu prea stiu despre ce linii verzi zici, graficul este albastru, dunga verticala si coverline (care nu e f importanta) sunt de trei feluri: rosu plin daca ovulatia e detectata automat de FF, rosu punctat daca este detectata automat dar datele bagate sunt oarecum in conflict (de ex, in ziua ovulatiei in loc sa fie eggwhite la mucus e pus sticky-care nu e mucus de zi fertila totusi) si mov cand este bagata manual de user. Singura linie verde apare in grafic cand faci un test HPT (home pregnancy test) sau beta de sange si e confirmata o sarcina da' atunci deja nu mai nevoie de grafic

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebymiha spune:

Spunet-mi si mie , va rog mult la cat timp dupa si inainte de ovulatie trebuie sa prestezi pt a ramane insarcinata.???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

sebymiha ideea e ca spermatozoizii supravietuiesc 3 zile. De aceea prestezi din 2 in doua zile. Deci incepi cu 2-3 zile inainte de ovulatie. Oul cica trebuie musai fecundat in 24 h cat traieste. Pt ca nu ghicesti exact cand e ovulatia, de aceea se presteaza intre zilele 12-19, sper sa nu gresesc. Ovulatie insa poate fi si in ziua a 8 a sau mai tarziu la ciclurile neregulate sau lungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetele ies la raport: suparata fleasca, ca in loc sa zic ca azi e ziua 26 tre sa zic azi ziua 1....da...rushii au venit de 1 mai la lucru....desi nu i-a chemt nimeni..au aparut voiosi si chiar mai devreme decat trebuia...
Asa ca ...azi z1 TB a fost 36.6 (dragut nu?? ca doar un pic a scazut..)nu ma mai dor sanii...si curge din mine de parca ii fugareste cineva pe la spate..
Ma duc sa beau ceva...ca poate ma imbat si uit de suparare...sau macar nu ma mai doare burta...

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

mormelvio, mormelvio, ia sa vezi tu ce rau e cand nu-ti mai vine dar nici insarcinata nu esti. Abia atunci sa te-mbeti. Un nou ciclu nu inseamna decat un nou inceput. Ca primavara. Primavara, primavara da' mai vine si vara care nu-i ca iarna vb. lui Base.
Ai sa vezi ca o sa vina si vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

m-ati pus pe ganduri cu termometrele astea, pe cuvant! eu avusesem unul clasic, dar care se stricase (nu mai cobora mercurul cand il scuturam) si am luat acum unul digital, SAMSUNG...ce-i drept nu era din cele scumpe, ci mai ieftinior asa, pe la 250 de mii...azi i s-a facut mila de mine se pare si a urcat la 36.7..poate am ovulat eu mai tarziu si el saracu merge bine...
luna viitoare (daca....) o sa o masor rectal, desi vaginal e mai simplu, ca statea,m pe spate si mai puteam atipi nitel...

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

megbeng, si rectal poti sa mai atipesti asa, usor, pe o parte...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aniast, nota 10 la ridicat moralul!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

megbeng, m-ai inspirat si uite ce am putut sa scot: Ori m-am dus cu capul, ori urla optimismul in mine...

M-am gandit sa protestam impotriva rusilor. Protestul se va numi al chilotilor rosii. Asa m-am gandit sa ii alungam. Drept urmare propun sa stabilim o zi in care toate aspirantele sa poarte chiloti rosii. In afara faptului ca ne vor purta noroc, sunt si sexy.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

mormelvio, si eu cred ca ai avut ovulatie, ai 2 paliere de temperaturi... dar incearca sa iti iei TB-ul la aceeasi ora, ca saracul grafic e cam chinuit cu atatea cerculete albe :-)

Raport: sunt prin preajma ovulatiei, test pozitiv, mucus... astept cresterea TB-ului, deocamdata tot 36,5 arata.

Apropo, eu sunt multumita de termometrul meu, care e clasic, dar nu cu mercur, ci cu o combinatie de metale. E facut parca in Germania, daca intereseaza pe cineva marca, o pot verifica. Tot rectal iau si eu temperatura.

aniast: cand incepe protestul? Sunt pe lista

Mergi la inceput