Temperatura bazala - 2
Raspunsuri - Pagina 8

nusy spune:
La mine azi e z22 si TB e 37.1.Am facut si graficul pentru prima data pe fertilityfriend,am introdus doar temperaturile,pt.ca nu am studiat mucusul luna asta si....surpriza,mi-au dat ziua de ovulatie exact cea pe care o crezusem si eu:z15(desi temp.crescuse doar cu 0.1 fata de ziua precedenta).Nu am mentionat ca testul de ovulatie imi iesise pozitiv in z14...si totusi mi-au calculat perfect.Nu am dat discard ca nu stiam la ce se refera.Va pup si succes!
Nusy

Oana_B spune:
Morvelio, referitor la discard ei spun ca cel mai bine este de bagat fiecare temperatura asa cum e ea. Softul stie sa intepreteze pe baza datelor bagate de toti userii. Uite aici:
http://www.fertilityfriend.com/Faqs/Discarding_Temperatures.html
Paginuta ta ca sa fie vizionata tre sa arate asa:
http://www.fertilityfriend.com/home/ce-id-ai
Te duci la meniul din stanga la sharing si clic pe "home page setup" si de acolo selectezi tot ce vrei sa apara pe pagina.
Zisesi ca iti temperatura inainte sa pleci la serviciu. Adica cum, inainte sa iesi pe usa? ca poate de aia nu prea arata bine pe grafic, trebuie sa stabilesti o ora fixa la care sa o masori (am observat ca are o marja de o juma' de ora inainte si dupa ora stabilita cand nu schimba cercul albastru in cerc gol), cand te trezesti dimineata inainte sa te dai jos din pat la pipi sau altceva, cum deschizi ochii infigi termometrul:)) Si ia-ti unul digital ca e mai usor de manevrat, bipaie cand termina de masurat si poti sa si adormi cu el:))
Oana_B

aniast72 spune:
mormelvio, asta vroiam sa te sfatuiesc si eu. Ia-ti un termometru digital, nu sunt foarte scumpe. Eu iti recomand un Samsung, e undeva la 300.000 lei. Cat despre siteul cu fertilitatea, eu nu l-am incercat dar o sa-mi pun datele de luna trecuta sa verific si poate imi va fi de folos luna asta.
Jaana, ai dreptate. Am fost cam trista zilele astea dar imi dau seama ca nu trebuie pentru ca nu face bine pshicului. Sper ca luna mai sa fie norocoasa si pentru mine si pentru voi.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

megbeng spune:
apropo de termometrele digitale care bipaie in pasarica sau unde mai sunt..localizate..am o f mare nedumerire: la al meu in instructiuni scrie ca dureaza 40-60 SECUNDE sa determine temp si gand e gata bipaie..doar ca al meu, cum il bag in pasarica, in MAI PUTIN DE 10 SECUNDE bipaie!!!..am incercat sa il mai las cateva secunde, dar nu se modifica temp afisata..o fi vreo problema cu termometrul? Doamne, cat as vrea!! nu de alta, dar sotului meu ii indica constant SUB 36 grade si mi se pare prea putin, dat fiind ca el e mai mereu "fierbinte"

BIENCUTA spune:
sunt cam grea de cap.nu reusesc sa intru pe grafic
.deschid site-ul si mai departe habar nu am ce trebuie sa fac(aaaaa am uitat sa va spun ca eu nu stiu engleza deloc??????????)
daca are cineva rabdare sa explice ar fii super daca nu oi reusi eu pana la urma.
va pup si sa aveti o saptamana bunaaaaaaaaaaaaaa
floroiu bianca

aniast72 spune:
apropo de unde bipaie termometrul...eu stiu ca cea mai relevanta temperatura se ia rectal... Iar de la cat timp bipaie, si alea digitale sunt mai calitative sau mai putin... Alea bune bipaie la 5 sec.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

mormelvio spune:
Oana_B: multumesc. Acum pun graficul in formatul zis de tine. Va rog sa-mi spuneti daca-l vedeti si sa-l comentati.
http://www.fertilityfriend.com/home/12a16c
Temperatura o masor cand suna ceasul dimineata, fara sa ma dau jos din pat. O sa caut unul digital dac voi ziceti ca e mai indicat..sper sa gesesc...
Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

dj_mama spune:
MEGBENG, mi-ai adus aminte de termo electronic pe care nu-l mai folosesc demult ca l-am schimbat o data ca era in garantie dar si al doilea s-a defectat in cateva zile si l-am pus deoparte ca arata prea putin; altfel bipaie dar se preface ca masoara
este firma SCALA - german facut in TAIWAN.... OCOLITI-L
chiar acum mi-a aratat la subrat 36.2 ceea ce mie mi se pare f putin nefiind bazal iar acu' sunt cu unul clasic care arata 36.6 si nu stiu cat trebuie sa stau
Bianca, tr sa te loghezi, sa te inscrii la new username dar e prea mult de vorbit dak nu stii engleza
uite! un bun motiv sa inveti
spor

Oana_B spune:
Morvelio se vede acum:) Eu cred ca ai avut ovulatie pentru ca se vede oarecum cum urca graficul dar exact in perioada a mai importanta nu ai luat-o la ora fixata ca FF ti-a pus cerculet gol in zilele 9-10-11:).
Anaist nu e neaparat cea mai relevanta rectal, metode sunt mai multe: oral, la subrat, vaginal, rectal valoarea temperaturii difera de la una la alta. Important este sa se foloseasca aceeasi metoda tot ciclul, daca incepi intr-un ciclu cu oral, de exemplu, tot asa o tii pana la capatul ciclului nu o schimbi ca ti se pare ca valoarea temperaturii e prea joasa:) ca se schimba tot graficul. Valoarea in sine, cifra, nu reprezinta nimic, ea conteaza in contextul intregului grafic. Eu o iau oral, am incercat vaginal dar ori nu aud cand bipaie termometrul ori nu bipaie deloc, nu stiu de ce
Biencuta cam de pe unde nu stii sa faci? Ai reusit sa te inregistrezi?
Oana_B

mormelvio spune:
Sa inteleg ca se raporteaza la ora pe care eu am pus-o ca default, nu??
De asta nu mi-au aparut liniile verzi de care am tot auzit??
Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll