Pentru Papusica...partea a doua
Scuze fetele... stiti procedura!
Daca v-am suparat īmi cer scuze:))))....pāna la urmatoarea:))))
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
Raspunsuri
Veronicai spune:
Ce se intampla?
Nu inteleg de ce s-a inchis subiectul, va rog frumos sa imi spuneti si mie procedura.
Eu vreau sa vorbesc in continuare cu fetele. HELPPPP.
ralu spune:
Veronica, Reliana a inchis subiectul pentru ca erau prea multe pagini. Dar a deschis altul, tot cu acelasi nume unde poti sa discuti cu fetele. Asa cum s-a facut si cu subiectul "Cum slabim", sau cu subiectul Liviei-"Pentru Livia"
Te pup si multa sanatate!
Bafta in continuare!
Ralu-mamica Ioanei
Reliana spune:
Veronicai, pt multe fete paginile se incarca greu si tocmai de asta am inchis subiectul deschizānd altul! Asta e procedura! Daca ai observat am deschis un subiect cu acelasi titlu si in completare e ...partea a doua! Deci tocmai pt continuare. Acum veti vorbi aici pe noul subiect.
pupici si o zi mai buna decāt toate de pāna acum!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
Theodora spune:
Draga Veronicai,
Nu e nimic rau in faptul ca a fost"inchis"mesajul!!!
Stai linistita! Faptul ca s-a ajuns la 10 pagini de discutie,facea incarcarea subiectului foarte dificila,asa ca s-a inchis primul subiect si s-a deschis partea a doua a aceluias subiect.
Discutiile se vor continua aici! Mult succes!
Theodora, Alexandros, Yannis(1 AN pe 03.Aprilie.2003)
Two little twins are gifts from above,
Two special people to snuggle and love...
Arhistefy spune:
Draga mea, e mai bine de o saptamana de cand ai acea scurgere maronie. De atunci chiar nu ai consultat nici un medic?
alma spune:
Veronica, nu ai voie sa nu-ti pese ce scrie pe hotararea judecatoreasca. O sa regreti mai tarziu, iti spun din experienta. Eu am divortat cu 2 ani in urma si acum imi pare rau ca nu am fost mai ferma.El a depus cerere in care ma acuza ca l-am inselat, ca nu ma ocup de el, cum au spus si fetele. Am ramas interzisa cand am primit copie de pe cererea lui. Cand l-am intrebat cum a putut sa scrie asa ceva, mi-a spus ca el doar a semnat, restul a facut avocatul. Avocata mea m-a sfatuit sa depunem si noi o cerere pentru desfacerea casatoriei din vina lui.Eu n-am vrut. Ca si tine, voiam sa scap mai repede si am optat pentru divort din culpa comuna (noi aveam 6 ani de casnicie si un copil).
Asa s-a si terminat, dar in prima parte a hotararii scrie ceea ce a relatat el in cerere, adica faptul ca eu l-am inselat. Si hotararea a ajuns la mine la serviciu, unde lucreaza si el si lumea a inceput sa se uite stramb, ca, vezi Doamne, daca el a deschis actiune de divort e si ceva adevarat in ceea ce scrie acolo.
In eventualitatea unei noi casatorii poti avea surpriza ca viitorul sot sa vrea sa citeasca aceasta hotarare si asta ii poate zdruncina increderea in tine, nu crezi?
In privinta datei procesului, roaga pe cineva care poate sa se duca pana la tribunal, procesele care se judeca in ziua respectiva sunt afisate. Daca nu te prezinti, judecatorul poate avea impresia gresita ca el are dreptate si va pronunta divortul din culpa ta (asta daca el a facut o alta cerere in care te acuza).
Mult succes si daca ai nevoie de alte amanunte, scrie-mi pe adresa de mail: freediaro@yahoo.com
Arhistefy spune:
Maine ai infatisarea la divort. Ai mai luat legatura cu fostul tau sot? Mergeti impreuna?
Veronicai spune:
Nu am luat legatura cu el, pentru ca (indiferent cat ma doare sufletul de dorul lui) NU VREAU SA IL MAI SUN.
El nu ma mai cautat, ceea ce inseamna ca nu a intervenit nici o schimbare in ceea ce priveste ziua de maine.
Am niste emotii de nu pot sa cred.
Oricum abia astept sa se termine sa-mi iau numele de fata inapoi si sa-mi schimb buletinul din nou cu adresa de Bucuresti.
Va pup dulce si mai vorbim.
Sa-mi tineti pumnii maine incepand cu ora 08.30.
Dumnezeu sa fie alaturi de mine si de voi.