Mamici de sept-oct 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

A, si cred ca stiu de ce deocamdata se stiu mai multe despre bebeii baietei, pentru ca ei sunt mai putin pudici ca bebelinele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gripo felicitari pentru primele miscari de trupe!!! De acum tot asa va fi....si eu ziceam ca il simt mai mult seara si dimineata(adica doar cand doarme Alesio ca in rest e tot calare pe mine si n-am timp sa simt nici ca mi-e foame)

Mexxa ce bine se vede bb tau in poze! Astept sa-ti vad si burtica!

Mephala frumoase poze, frumos peisaj dar mai frumosi sunteti voi!E tare scump Iustin!

Eu aseara nu am putut adormi pana dupa ora 1:30 ca mi-a fost rau(reminiscente de la raul de masina-ca ieri am circulat cu masina), asa ca m-am delectat cu miscrile piticotului din burtica.....tare activ dupa ora 12!

Pupici!

Ioana(19+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mexxa, lichidul galben-verzui (nu albastrui, ca n-are de unde ) e lichidu lstomacal care e foarte amar.
Eu pana acum de cate ori vomitam (tot timpul numai dimineata si pe stomacul gol), nu ajungeam sa icnesc suficient de mult si de puternic incat sa dau afara si bruma de lichid stomacal care e la ora aia de dimineata in stomac. Dar ieri m-au tinut spasmele mai mult si erau mai puternice si asa am ajuns sa dau afara si lichidul ala. Nu-ti spun ca prima data ce l-am simtit pe limba, am vomitat si mai abitir (cum spune mamaie)...

Nu-ntelegeam ce-i cu voi de-ati scris asa putin: sunteti inca in mini-vacanta de Paste... Parca e mai omeneste cand ai de citit doar cateva mesaje .

.......in 16+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mephala30, numai medicul oftalmolog stie ce-i mai bine pentru tine in sarcina. Boala e totusi cronica, de aceea e bine sa-i faci o vizita medicului.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna buticutelor si HRISTOS A INVIAT!
Am intrat sa va salut. Noi am fost plecati de vineri si aseara ne-am intors, am fost la parinti si a fost super, ne-am simtit bine.
Greturi nu mai am, pot spune ca ma simt chiar bine acum, bebelina se misca tare mult.
In 8 mai am programare la ginecolog.
Va pup si sper sa intru mai des acum ca am terminat cu santierul, mai avem doar putina curatenie.

Alina (20+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Hristos A Inviat !!!!

Mai fetelor, sa-i tinem pumnii la Corina pe maine sa ne dea vesti bune....eu sper din suflet sa fie vesti bune si sa putem sarbatori.

Maine merg si eu sa-l vad pe bebe, sper sa fie bine acolo in burtica...abia astept sa vad ce mai face si sa vedem daca reusim sa aflam daca e fetita sau baiat

In rest suntem bine, burtica creste, altceva nimic deosebit doar ca Alexia mea s-a racit si habar n-am unde si cum si sper sa nu ma racesc si eu

Pupici la toate si aveti grija de voi

19+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Pufymic, trece-ma si pe mine te rog la bebici cu o fetita, Elena-Carina. Mersi frumos. Azi am aflat la eco 3D ca e fetita-exact ceea ce mi-am dorit si ca e dezvoltata asa cum trebuie. Sanatate multa tuturor.

APoianschi

Mergi la inceput

AndraPG felicitarile mele pt Elena-Carina si ma bucur ca e asa cum ti-ai dorit sa fie ..imi place mult numele de Carina

19+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate
Hristos a inviat!
Eu m-am intors ieri de la mama de la Roman unde o fost super,astazi am dus-o pe sormea la aeroport ce naspa ca a plecat,si se mai intoarce abia in iulie in apropierea nuntii.Ai mei au plecat si ei inapoi si am ramas numai cu barbatusu,singurei.
Eu m-a simt bine cu toate ca am mai vomat diminetile,dar dupa perioada aia cumplita acum e super ok.Am inceput sa mananc ca lumea,nu mai am starea de greata.Am luat si vreo 3 Kg.Despre bebe ce sa va zic simt incontinuare niste boturi tari si cand pun mana parca se simte ceva miscand,dar inca nu sunt convinsa ca e el.Asteptam eco 4d sa vedem poate aflam si noi cu certitudine daca e cu snur sau fara.
Mexxa despre varsaturile alea galben verzui iti pot povesti cat vrei dimp de 2 luni in fiecare dimineata inainte de a minca la mine erau prezente,de o amarala groaznica,sunt sucurile gastrice sau cum se zice in popor fierea.Si acum vreo 3 zile mi s-a intamplat sa vomit asa dar eu una m-am obisnuit.Asa ca nu te speria ca e totul OK(vorba vine).
Am pus si eu niste pozici in album cu bebik si mamaic cu burtick.Toata lumea ce burta mare ai pentru 17 saptamani si mie nu mi se pare de loc,astept pareri si de la voi.

IO17+

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Sephora imi place de burtica ta si mie nu mi se pare ca ar fi prea mare pt 17 sapt..sau 16 cum aratau pozele...uita-te in albumul comun si vezi ce burtici au si fetele, eu zic ca e comparabila cu alea lor...
DE burtica mea ce sa zic..nu e foarte mare dar e pozitionata mult mai sus decat cum eram cu Alexia....si cum mananc un pic cum ma simt super plina....se zice ca ar fi burtica de baietel dar vom vedea....burticile care stiu sigur ca au baietei...cam cum va sunt burticile? mai jos sau mai sus....oricum nu cred eu in astea, ca multe se zic si nu-s adevarate, dar asa de chestie, ha ha

va pupic si nu mai e nimeni pe-aici???? v-ati culcat???? daca da, Noapte BUna

19+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput