Mamici de sept-oct 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

HRISTOS A INVIAT!!

Sper ca toate fetele sunt bine si sanatoase.

Eu sunt bine, tocmai am venit de la iarba verde..ce frumos a fost!
Try care e treaba cu lichidul galben-albastrui? Si eu am vomat dimineatza tot asa un lichid....sper sa imi explici si mie..
Va pup si revenim maine cu pozici.

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna burtici !

Vad ca sunteti bine, cele care au aparut deocamdata pe aici. Ma bucur ca e totul bine iar bebeii sanatosi. Si noi suntem bine, am facut 17 saptamani si suntem fericiti cred ca am simtit si misacrile lui bb, nu sunt sigura... dar a fost ceva... ca niste fluturasi in burtik.
Hai sa va spun ceva, sper ca mesajul meu sa incurajeze macar pe unele dintre voi. Astazi a nascut verisoara sotului meu din Franta. Nu asta e marele eveniment ci faptul ca avea doar 6 luni jumate sarcina si cu toate astea a nascut un baietezl de 1 kg 200, SANATOS. Bineinteles ca va sta bb ceva timp conectat la aparate. Dar doctorii zic ca e foarte sanatos. Si inca ceva... de la 3 luni ei i sa depistat TOXOPLASMOZA ! doctorii de acolo au asigurat-o ca totul va fi bine atat timp cat va avea grija pana naste de ce si cum mananca. Tipa nu a nascut la 6 luni jumate din cauza toxoplasmozei ci din cauza ca avea probleme, si sarcina a obtinut-o prin inseminare artificiala.Inainte de bb sta a mai pierdut unul la 5 luni.Deci... Ideea este ca daca bebe e bine si la 6 luni poate sa supravietuiasca.
Si am mai aflat ieri ca o prietena de familie care nascuse in nooiembrie anul trecut, a avut si ea toxoplasmoza. Fetita are acum 5 luni si e bine mersi :-)
Nu stiu ce sa zic... cica daca nu ai pierdut sarcina psns la 3-4 luni, si ai toxoplasmoza poti sa duci sarcina pana la sfarsit si sa ai bb sanatos.

Pup burticile si bebeii

17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Am pus in album la mine o poza cu bb de la ultima ecografie....maine voi pune si cu brtica.
Noapte buna

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hristos a inviat!

Avem si noi cateva poze recente. Aici

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

BBRalucutza, poti lua Maalox numai la nevoie, incearca sa-ti evaluezi disconfortul pe care-l simti si in functie de asta iei sau nu tratamentul. Mai precis, daca durerea e suportabila, nu lua Maalox, dar daca te simti rau de tot, poti lua 1-2 tablete pe zi. Important e sa nu iei zilnic acest tratament, ci numai la nevoie. La modul general vorbind, acest tratament nu va fi urmat mai mult de 2 saptamani, daca se administreaza Maalox zi de zi. E o informatie utila pentru alti membri ai familiei, tu oricum nu vei lua Maalox zi de zi.

Totusi, ca de obicei, te indrum sa ceri si sfatul medicului de familie sau a obstetricianului tau.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna burtici.
Am revenit si eu la servici fara nici un chef!
Ieri am fost intr-o mica excursie la Curtea de Arges la manastire. In rest am stat pe-acasa zilele astea.
Voi cum ati petrecut?

19+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna burtici,

am trecut sa va salut,noi suntem bine de pasti am stat acasa caci a plouat iar sotul a fost foarte racit.bine ca nu am luat si eu de la el,dupa ce toata iarna m-am ferit sa nu racesc.ieri a plecat in delegatie pentru 3 zile si am ramas singurica acasa.
joi voi merge din nou la eco sa vedem ce va fi bebelicul.

carmen ce baiatel frumos ai,sa nu-l deochi dar are niste ochi superbi!

va doresc o saptamana minunata dragutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

HRISTOS A INVIAT!
sper ca ati petrecut bine de SFINTELE SARBATORI DE PASTI... acum sunt din nou la servici...mmmm ce bine a fost acasa!!!!!dar asta e.....
va doresc o saptamana frumoasa....
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Fetele farmaciste, poate ma ajutati si pe mine intr-o problema. Am o blefaro-conjuctivita, forma cronica. Ce unguent si ce picaturi pot folosi in sarcina?
Multumesc!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Salutare tuturor buticutzelor si locuitorilor lor!
HRISTOS A INVIAT!!!

Trebuie sa va spun ca mini vacanta mea de 10 zile la munte a fost fantastica. Odihna multa, mancare gata facuta, curatenie la fel, liniste, lumina la manastire, pace in suflet si un peisaj superb. Ce sa mai vorbesc, totul a fost extra, si ne-a priit tuturor membrilor familiei, mai ales celui mic, ca s-a mai linistit psihic nebuna de mama. Lasand gluma la o parte, trebuie sa marturisesc, ca inceputul a fost mai stresant, pentru ca-mi zisese dr. ca in 2 saptamani trebuie sa-l simt pe bebe, si nu doar fluturasi, ci miscari adevarate. Asta nu inseamna ca-i vezi piciorusul sau manuta iesind prin burtica, asa cum se simte si se vede mai tarziu, aproape de final, ci miscari. SI L-AM SIMTIT pe 17 aprilie prima data, pauza de 3 zile, dupa care in fiecare dimineata si seara. A fost extraordinar. N-am cuvinte sa exprim emotia si sentimentul, dar cand veti simti (si aici ma refer la cele care nu au simtit inca), veti sti sigur ca a fost bebe si nu altceva. Oricum, s-a discutat aici pe forum, ca nu mai stiu cine, nu-l simte decat seara, sau ceva asemanator. La mine e la fel, seara si dimineata, iar la inceput doar cand stateam intr-o parte si in partea de jos a burticii. Nici acum nu-l simt prea bine cand stau pe spate, dar in timpul zilei, cand ma misc de colo-colo, si ma zgudui, nici o miscare.Oricum, cand am revenit, mi-am luat si eu primele hainute de gravidutza, pentru ca parca nu ma simteam inca demna, dar singura pereche de pantaloni care imi mai vin, au termen de garantie cam inca 2 saptamani, ca deja pesnesc pe mine. Mi-am luat asadar o pereche de pantaloni, 2 camasute si o pereche de papuci de piele, ca vine vara si am nevoie de ceva fara toc. Si, ca sa ma simt complet implinita, si pentru ca nu mai puteam astepta pana pe 24 mai, la echo morfologica, mi-am facut "cadou" si o echo 2D, de unde am aflat ca bebe e perfect sanatos si dezvoltat, iar placenta nu si-a inceput inca procesul de maturare. Din pozitia in care statea bebe azi, cred ca ma impunge cand se intoarce de pe o parte pe alta (desi eu credeam ca o face cu piciorusele), pentru ca statea pe spate si cu piciorusele in sus, probabil sa evite varicele si face bine si la ciculatie.

ALE, desi mai tarziu, sper sa mai citesti si gandurile mele pline de cele mai bune intentii. Imi pare nespus de rau de ceea ce ai patit, mai ales ca erai pentru mine si sotul meu un fenomen, care ne transmitea ca "uite, medicina nu le stie pe toate". Si asa a fost, doar organismul tau stia ca ceva nu e in ordine. Oricum, raman la pararea mea, ca dr. care au avut grija de tine, nu si-au dat toata silinta. Nu trebuia sa se ajunga aici, si acum sa-ti explic de ce. Prima mea sarcina a fost tot o greseala cromozomiala, genetica, dar dr. meu mi-a spus clar ca se vede dupa trofoblast (placenta de inceput), pentru ca nici el nu se dezvolta bine, deci ar fi trbuit sa se vada la echograf nu ca bebe ar avea vreun defect, pentru ca el e prea mic, dar mediul inconjurator lui sufera si el si se dezvolta necorespunzator. Asta nu inseamna ca urmatoarea sarcina nu poate fi perfecta, de fapt, statisticile arata ca aproape 50% din sarcini sunt asa, dar femeia le elimina de cele mai multe ori prin menstruatia urmatoare, adica nu se dezvolta nici 2 saptamani. Sunt accidente, si, de cele mai multe ori, sarcina urmatoare e fara probleme. Iti urez multa sanatate, sa ramai la fel de optimista si o luptatoare ca si pana acum, si Dumnezeu ii iubeste pe cei ca tine, si iti va da si tie un sufletel, un bebe mic si frumos ca mami. Te pup, si pana nasc fetele de-aici sunt sigura ca o sa intri si o sa ne spui ca ai ramas iar gravida.

Va pup si mai intru mai tarziu. Sper ca nu v-am capiat de cap, ca am scirs..........

19+ 90%

Mergi la inceput