Mamici de sept-oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
putzuruca spune:
Pupicei fetelor cu burtici,
Azi am fost la triplul test si am rezultatele miercurea viitoare. Sunt sigura ca sunt bune. Tot azi m-am programat si pentru eco morfologica. Se pare va vom vedea bebelinul mic pe 15 mai. De abia astept.
Cri, felicitari pentru printesa.
Am trimis cateva fotografii cu burtica pe mailul nostru comun.
putzuruca
17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
Cata_adr spune:
Hallo tuturor,
in primul rand "Hristos a Inviat"! Nici eu nu am mai scris in ultima vreme, insa v-am citit mai tot timpul. Am fost putin ocupata si tot o sa mai fiu. Noi suntem bine, am fost la TT ieri si luni cica am rezultatele. Am mai fost si la eco...a mai crescut 2 cm..acum are10 cm. Suntem tare mandri de iubitelul nostru.
Eu am avut zilele astea depersii, nu stiu..astenia de primvara, am si plans. Toata lumea imi zice sa nu mai bazai ca-l va influenta si pe el. Mai este careva asa plangacioasa ca mine?
Vreau sa va felicit pt. fetite si pt. primele miscari.
Pufymic am tot cerut mail-ul comun si n-am primit nimic. Ma poti ajuta?
Adriana_mica - felicitari pt. TT. Spune-mi, te rog, ai vb. cu Tutunaru, ce urmeaza sa faci acum? Te mai duci la eco, care e urmatorul pas?
O zi buna tuturor!!
Cata + puiutul din burtik :)
16+
----------------
You really can change the world if you care enough!
floricika spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri, m-am mai linistit pt ca luasem 3 vitamina c ieri, ca stiam si eu ceva de 1 gram dar nu eram f sigura....Am mancat f multa lamaie, am luat si un paracetamol ieri, am luat tantum verde cateva pastilute. Acum m-a mai lasat gatul dar in schimb m-a luat nasul si mucii
, zici ca am o tona in cap
. Sper sa nu fac febra....![]()
pupici pe burtici
Floricika
20+ cu 
Poze
pufymic spune:
Am revenit....nicidecum mai linistita si tot cu dureri
!
Adameasca e mai complicat cu maseaua asta ca mi-a facut pulpectomie aseara(de fapt azi-noapte ca la ora 1:30 am ajuns acasa), adica mi-a scos nervul....dar e aiurea ca in loc de 3 radacini am 2 dintre care una e foarte mare(canalul) caci sunt 2 lipite, si radacinile nu sunt inchise la varf(deci poate trece cu acul de radacina pana in os sau in sinus(ca e molar superior), Problema e ca e f posibil sa fi trecut in sinus, dar nu isi poate da seama dc e asa sau nu fara o radiografie....ceea ce nu e posibil acum....si ii e frica sa mi-o si extraga ca dc cumva e lipita radacina de sinus trebuie sa-mi ia lambou palatinal(adica tesut de pe bolta palatina) si sa "astupe" sinusul(sa nu fie comunicare intre nas si gura).....asa ca trebuie sa merg pentru extractie la chirug si acolo dc e cazul se poate rezolva chestia cu lamboul.....
Imi vine sa plang(de fapt si plang) de durere si de ciuda ca toata astea se intampla fix acum cand e bb mic in burtica!
Mexxa ma bucur ca nu a patit nimic bb mic de la cazatura!
vanataile sa treaca repede!
Floricika multa sanatate si sa iti treaca raceala asta pacatoasa cat mai repede!
Cata ti-am trimis email cu parola....sper sa-l fi primit. Activeaza-ti dc poti si PM-ul ca e mai usor cu el!
Ingereasa felicitari pentru
! Sa va traiasca!
Tasia vroiam sa-ti spun din experienta mea cu arsurile(de la sarcina cu Alesio ca acum nu am....inca) ca au inceput de prin sapt 20 si au tinut pana la sf sarcinii, si nimic, dar absolut nimic nu le calma.....asa ca le-am suportat!
Sper ca tu sa gasesti un remediu care sa te ajute sa treci peste ele mai usor!
Pupici!
Ioana
(19+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
gripo spune:
Salutare burticutze si bebei!
Cata_adr, ma bucur ca ti-au iesit rezultatele bune la TT, dar mai ales ca bebe e bine si creste mare si voinic.
Mexxa. nu-mi vine sa cred! Cum ai reusit sa cazi? Bine ca e totul ok cu bebe. Acum stai linistita sa-ti revii si tu si minunea mica.
Ingereasa, felicitari pentru rezultatele de la echo si pentru strengarul sanatos, care isi face parintii fericiti.
Cri, felicitari si tie pentru bebelina!
Pufymic, asa stiam si eu, ca daca ti-a scos nervul, n-ar trebui sa te mai doara. Ori nu ti-a scos tot nervul, ori e altceva. Sper sa se rezolve cat mai repede.
20+90%
gripo spune:
Pufymic, ai postat odata cu mine. Acum inteleg chestia cu maseaua. Tinem pumnii sa se termine cat mai repede.
anneoprea spune:
Salutare fetele!
Eu sint singurica – barbatu e la Roterdam, vine miine – asa ca-mi fac de cap!
Noi pastele l-am serbat de doua ori. Prima data pe cel catolic, chiar daca sintem amindoi romani, dar atunci a fost liber aici– asa ca am fost citeva zile la Anvers, aproape de Bruxelles. Am avut vreme buna si ne-am plimbat pe strazi in recunoasterea orasului, l-am reobisnuit pe baietel <la circiuma>, ca nu mai iesiseram de asta toamna cu el pe la terase! Am fost si la gradina zoologica, credeam ca o sa fie fascinat insa cel mai tare l-au impresionat porumbeii si ratustele de pe alei….Pentru el toate animalele erau fie ham-ham, fie miau-miau, fie mac-mac…
Iar pastele ortodox l-am facut acasa in Bxl – mi-am exersat talentele de gospodina dar nu prea tare (ca oricum ce-am facut a fost mai mult cu titlul <intentia conteaza>) Bine ca am cumparat oua gata vopsite de la magazin – ca mie cine stie ce-mi iesea! Oricum nu m-am bagat la greutati gen miel, drob, salate – am facut ceva belgian cu sos de ciuperci si asperges – pentru noi a fost inedit asa!
Colocatarul a inceput sa-si faca si el simtita prezenta chiar de Paste (anul asta a fost pe post de iepuras!) Si inca o noutate - am inceput sa am lipici la kilograme…Altfel – un picut de raceala, un picut de reflux (dar nu de-ala greu de trimestrul 3!).
Am admirat pozele – Ionica si Susa – sintem de-o generatie, doar ca eu am trecut acum la nr2!
Anneoprea
Bb Evan 4.oct 2004
Bb din burtica 17 S
mephala30 spune:
Mexxa, incerca sa fii mai atenta pe viitor. Bine ca n-a patit nimic bebe.
Ingereasa, felicitari pentru baietel!
Cri, felicitari pentru fetitza!
Floricika, sanatate multa si sa scapi repede de raceala!
Ioana, bafta la stomato. Dar si cand vei scapa de ea....
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
pufymic spune:
Gripo mi-a scos nervul, dar cred ca a trecut de apex(varful radacinii) si mi-a "cotrobait" pe undeva pe acolo.....habar n-am pe unde!
Anneoprea te mai asteptam si pe la "The best of sept-oct 2004 " sa ne mai povestesti de voi!
Ma bucur ca sunteti bine!
Mephala da.....sper sa scap de stoma tot cu maseaua in gura.....dar cred ca slabe sanse
!
Diseara de la 6 merg iarasi
!
Pupici!
Ioana
(19+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Vauva spune:
Buna burtici!
Am revenit si eu dupa o mai lunga absenta ca am avut musafiri (socrii) si abia azi dimineata au plecat. Sper ca sunteti bine desi vad ca unele fete au problemute. Va doresc multa sanatate si insanatosire grabnica la cele cu raceli iar Pufymic imi pare sincer rau de durerile prin care treci din cauza maselei
. Trebuie sa existe o solutie cumva! Eu am inceput sa iau fier la sfatul moasei ca am hemoglobina mica (10)si continui si cu multivitaminele si iau si pastile de Omega 3. Am pus 6 kg ce sa zic nu-s ele multe numa ca eu is mica si se vede
.
Mexxa imi pare tare rau ca ai cazut dar bine ca nu-i asa de rau si bebe mic este bine.Chiar citeam ca femeile gravide sunt predispuse la cazaturi tocmai ca apare stresul acesta de a avea grija pe unde calci.
Acum trebuie sa-mi fac curat prin casa dar astept sa vina si sotul meu de la servici ca tare este intoarsa dupa vizita asta...
Va pup,
Vauva
22+
http://community.webshots.com/user/Vauva101