Mamici de sept-oct 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pufy, eu am patit asa cu o masea. Dupa ce mi-a scos nervu si obturat canalele m-a durut 5 zile de-am crezut ca mor. Dar am suportat cu stoicism durerea si rezultatul este ca am si acum maseaua in gura. Orticum, is nasoale rau durerile de masele, io personal mai bine mai nasc o data decat sa suport o durere de masea.

Anne, frumos oras Anvers-ul. Mi-am adus aminte de el, acu ca tot ai povestit si tu...

Si eu am suferit de arsuri la prima sarcina si spun acelasi lucru ca si Pufy: nu au trecut cu nimic. La un moment dat am inceput sa ma invat cu ele. La mine nici nu se pune problema unui pahar cu lapte, e mult mai rau daca il beau. De fapt eu nu prea ma impac cu laptele, cu greu bag cate un iaurt asa, de nevoie.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vauva bine ai revenit!

Adameasca crede-ma ca as suporta si eu durerile dc as avea certitudinea ca e totul ok, insa sunt necajita ca nu stiu dc a trecut de apex si unde a ajuns cu acul.....si mi-e tare frica sa nu fi intrat in sinus!Dar chestia e ca nu ar mai trebui sa ma doar asa tare dupa ce a scos nervul....dar pe mine ma doare ca inainte....si inca nu a obturat canalele numai cu putin hidroxid de calciu(care se resoarbe dc e vreo probl....).De-abia astept sa merg dupa-masa sa ii arat radiografia veche pe care o am si in care se vede putin si maseaua asta sa vad ce zice....

Pupici!

Ioana(19+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Vroiam sa ii urez "La multi ani" lui Acd2you in avans(ca ziua ei e pe 30 dar atunci nu voi fi in Arad ci pe la tara), asta pana nu uit!

Si fetelor va rog sa nu va suparati pe mine ca ma tot plang de durerea asta de masea, dar efectiv nu mai pot!

Anneoprea tu nu esti pe listuta cu burticoase!(sau cel putin nu te vad eu....)Da-ne datele tale(vezi lista) sa te trecem dc vrei!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Nokia ma bucur ca ai reusit!Frumosi foc copilasii tai!Sa iti traiasca!

Mcrmiki ma tot gandesc la tine...la voi!Cum esti?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Sper sa fiu ultima care vin cu vesti proaste. Rezultatul amniocentezei a fost ca bebele are sindromul Down. Mi-e greu sa va spun cam ce-a fost in sufletul meu cand am aflat, probabil daca muream in secunda aia nu mi-ar fi parut rau, pana la uma am hotarat sa fac intrerupere de sarcina. Stiti cum se zice ca Dumnezeu da copii cu handicap la persone cu un suflet deosebit. Mi-ar fi placut sa cred si despre mine una ca asta, dar uite ca fiind in situatia de a lua o hotarare nu am fost suficient de puternica sa am un copil cu asa un handicap. Eu, din pacate, nu-s capabila sa fac fata unei asa incercari, nu ma vad in stare avand grija de un copil cu sindrom down. E oribil si dau dovada de o micime sufleteasca care nu mi-as fi inchipuit-o despre mine, dar asta-i adevarul. Ma tot gandesc, o avea Dumnezeu un plan cu noi, dar eu nu mai pot.

Probabil ca n-o sa mai scriu la subiectul asta, am sa intru insa sa vad ce mai faceti si mai ales sa vad pozele bebeilor. Va doresc tuturor o sarcina usoara in continuare, o nastere foarte usoara si mai ales bebei sanatosi.

Corina

Mergi la inceput

Cricor nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare!
Sa va dea Dumnezeu putere si sanatate sa treceti peste toate!(tie in primul rand)!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Cricor, imi pare foarte, foarte rau! Dar iti inteleg decizia. Multa putere in continuare!

Floricika 20+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

si eu ma tot gandesc la mcrmiki....

Floricika 20+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Cricor, nu are rost sa te invinovatesti. Esti foarte curajoasa ca ai luat decizia asta. Sa aduci pe lume o fiinta cu un asemenea handicap fizic, psihic si intelectual, care nu va fi niciodata capabila sa alerge, sa rada, sa fie la acelasi nivel cu cei de varsta sa si nu in ultimul rand care sa moara destul de repede nu mi se pare mare responsabilitate. Si asta daca excludem total suferinta enorma a parintilor, care privesc ceilalti copii frumosi si destepti cum se dezvolta, cum se realizeaza si cum se pot lauda parintii lor cu ei. Fereasca D-zeu de asa ceva, dar eu as face la fel desi imi dau seama cat e de cumplit.
E o greseala genetica, si nu se va mai repeta. Ai inceredere in viitor si nu ezita sa ramai din nou gravida. Eu personal sunt alaturi de tine in incercarea asta.
Fii curajoasa si uita repede! O noua sarcina, una reusita, (ce sanse sunt sa se intample asa ceva? Ce sanse sunt sa se intample de doua ori aceleiasi femei? – Extrem de mici!) in mod sigur te va face sa treci mai repede peste momentele astea.
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

CRICOR, imi pare nespus de rau pentru bebeul tau. numai tu stii ce-i in sufletul tau. si eu fac maine triplu test si sper din inima sa fie bine.
MEXXA, starea ta dupa sperietura trasa a ajuns la bebe mai tarziu. Am vazut pe Discovery.
PUFYMIC, plange-te de durerea de masea pana iti trece. si eu stiu ce-i durerea de masea, asa ca te inteleg f. bine, si-ti urez sa-ti treaca cat mai repede.
Mai suntem putine mamici care nu stim ce avem: fetita sau baietel. Eu oricum aflu in jur de 18 mai pt. ca atunci m-a chemat la ecograf.Si mai devreme chiar nu pot sa afluAsta e.
Azi merg sa mai vad de niste haine pt. gravidute. Sper sa-mi placa.
MULTA SANATATE TUTUROR VIITOARELOR MAMICI.

Mergi la inceput