Sezatoarea canadiana (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ira, vino la mine in AB, in trei parti nu am vecini, poti sa canti cat vrei tu de tare
Eu sincer nu inteleg de ce v-ati aprins asa, fiecare parinte se straduieste pentru binele copilului, sefa mea din US care nici macar nu e imigranta s-a mutat mii de mile ca fetele ei sa mearga la scoala de balet pe care au vrut-o, singura le creste si nu cred ca i-a fost usor; stiu altii care si-au vandut casele si s-au mutat ca sa aiba copiii in scoli publice bune.
Si m-am gandit cu mult inainte de discutia asta ca daca in facultate mi-as fi luat un serviciu in loc sa astept banii de la tata si bursa de la stat, as fi avut un alt start in viata si m-as fi bagat in mai putine batalii pierdute. Stiu eu cat timp am pierdut jucand bridge si facand alte tampenii, nu e ca si cand stai sa vezi ca nu aveam timp sa studiez.
Educatia costa si nu e nimic senzational in faptul ca un student wait tables ca sa faca un banutz. In US la scoala aveam o colega care primea de acasa mai multi bani decat au multi oameni salar; cu toate astea si ea si barbatu-sau lucreaza week endurile chiar si la carciuma , ca ea nu poate sa mearga decat cu Mercedes nou-noutz si rata e mare.
E omenesc sa vrei mai mult, fie ca mai mult inseamna bani sau altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

quote:
Originally posted by michelle7

nelia e o greseala sa razi copilul in cap. cresterea parului e programata genetic rasul nu ajuta cu nimic. In schimb la copii le poate face rau , in sensul ca schimba planta parului si te trezesti ca au " vartejuri " in cap . pur si simplu imi scapa cum se zice in romana dar in engleza le zice "swirls" si "cow licks".

PS voi aveti parul des, probabil pt ca sunteti brunete si aveti firul gros si ati mostenit asta de la mama sau bunica nu de la lama de ras.

Michelle, Nu cred ca au legatura vartejurile din cap cu faptul ca ai fost ras. Si mai ales nu cred ca asta poate face rau copilului. Alexandra a avut mult par de la inceput, nu am ras-o niciodata, o tund cu foarfeca. Si totusi are un vartecusi pe care l-a mostenit de la mine, in fata in partea dreapta.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Andreea, de cite ori ma uit la House ma gindesc la tine si examenele tale.. Tu si cu Sisif vad ca nu mai terminati odata! Paul merge la home daycare. Am gasit-o umblind pe strada si vazind in fata caror case sint jucarii mai multe, batut la usa, intrebat si dat interviu, cum ar veni Asta e interviul nr. 3. Prima impresie a fost buna, pe urma am picat in fund de admiratie din pricina ca la un moment dat s-a dus cu jalba-n bat pina la Ministerul Invatamintului ca nu i-a convenit ceva la scoala lu fi-su, asta dupa ce directiunea scolii i-a dat cu flit. Ministerul a tras de mineca scoala, care s-a sesizat si-a reparat situatie si ce sa vezi, nici nu era asa de greu! Pacat ca s-a desfiintat (scoala).

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Ira, logica pentru care continui sa te prefaci ca nu pricepi ce s-a zis si ras-zis, imi scapa cu desavirsire. Ii dai in continuare cu sageti si mici rautati si sa stii ca chiar nu-i frumos. Si cind ti se atrage atentia ca, chiar fara sa vrei, jignesti oameni, ala e momentul in care-ti ceri scuze. Nu e numai eticheta de internet, dar si de viata offline. Fa o proba sa vezi cum e si-o sa vezi ca n-o sa ai decit de cistigat. Fara suparare...

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Michelle, Nu cred ca au legatura vartejurile din cap cu faptul ca ai fost ras. Si mai ales nu cred ca asta poate face rau copilului

Scrie in cartile de specialite . nu am emis o opinie personala
ideea e urmatoarea parul creste din foliculi, foliculi cu care ne nastem si al caror numar ramane acelasi pe tot timpul vietii. cand ni se rareste parul unii foliculi nu mai produc par atata tot. rasul nu ajuta la nimic. daca tineti neaparat sa tundeti copiii (chiar daca nu foloseste la nimic) tundeti copilul la 0.5 cm dar nu zero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Michelle, multumesc pnetru informatie, dar nu le-am ras pe fete. Noi am fost sau cel putin asa ne-a spus si nu avem virtejuri. Pe Tudora am tuns-o cu masina de tuns, cu peria cea mai mica. Stiu ca totul e genetic, dar o tunsoare foarte scurta regenereaza parul, nu vad ce rau ar putea sa-i faca.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nelia de acord. tunsul scurt nu face rau. rasul nr zero da. la copii planta parului nu e formata definitiv si de aceea rasul in cap duce la formarea vartejurilor. m-am gandit ca poarte va ajuta informatia de aia m-am bagat in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Andreea din Kitchener,

Incerc sa-ti dau eu un sfat in ceea ce priveste gradinitele, eu ce-i drept la inceput nu am avut timp sa umblu dupa gradi, am fost fericita ca gradinitza din coltul strazii pe care locuim a acceptat-o rapid pe Ioana...dar repede a venit si supararea : mizerie, prea putin interes pt integrarea unui copil nevorbitor de lb engleza .
In scurt timp fii-mea devenise personaj problema, drept pt care am mutat-o in 2 zile la Victoria Day Care, patronata de o romanca-sarboaica . Cevamai bine, si Ceca, una din educatoare e chiar de milioane .
De la alta romanca am auzit ca ar fi o gradi Pluto pe Fairway ( atentie, nu Pluto de pe Ficher Halmann, asta e de 2 bani ) , noua, in care copiii dorm in patut, imbracati in pijamale !!! Asta e o raritate pe aici . Curata, placuta, personal de calitate .
Dar depinde tare mult in ce zona stai, ca nu se merita sa plimbi strumpful 1 ora dimineata prin trafic...pt o gradinita mai cu motz .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=152271

Iaca , nu la toti le pica coada muncind de jos, si mai si recunosc...tupeu, domle !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by parpalak

Ira, logica pentru care continui sa te prefaci ca nu pricepi ce s-a zis si ras-zis, imi scapa cu desavirsire. Ii dai in continuare cu sageti si mici rautati si sa stii ca chiar nu-i frumos. Si cind ti se atrage atentia ca, chiar fara sa vrei, jignesti oameni, ala e momentul in care-ti ceri scuze. Nu e numai eticheta de internet, dar si de viata offline. Fa o proba sa vezi cum e si-o sa vezi ca n-o sa ai decit de cistigat. Fara suparare...

Parpa-lax, nu ma fa sa rad ca am buzele crapate. Ma'c sa ma dau cu untura de catel si reviu, pana nu-ti doresti de la mine si niscaiva matanii, pe pioneze, eventual.

Io zic sa te concentrezi pe altcineva, cu mine-ti pierzi timpu' aiurea, sunt irecuperabila. Si mai sunt si quebecoisa, ptiu-ptiu sa nu ma deoki.

Mergi la inceput