Pietre/Nisip la rinichi
De curand, in urma unor investigatii pentru o alta boala pe care o am, echografistul a constatat ca am nisip/pietre la rinichi. Nu a stiut sa imi dea un remediu, insa mi-a zis ca sunt inca in stadiul in care se pot elimina fara interventie, cu ceaiuri sau alte leacuri naturale.
Puteti sa imi dati vreun sfat?
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Raspunsuri
Bimilit spune:
eu pt nisipul la rinichi beau cei de frunze de dud alb , ceai de cozi de cirese, ceai de matase de porumb, ceai de soc.rovatinex-granule sau picaturi eu nu pot sa beau si uneori beau uricol.de asemenea nu mananc sart , dar beau foarte multe lichide.
am avut si pietre dar am fost la tg mures la litotritie.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
ingerash spune:
Si mama mea a avut si a baut timp de cateva luni ceai de coada-calului si a reusit sa le elimine. Insanatosire grabnica!
monica1107 spune:
Si eu am avut pietricele si am baut ceai de matase de porumb si codite de cirese, si f important, minim 3l de lichid pe zi
.Daca bei multe lichide elimini sigur nisipul si pietrele, fara sa fie nevoie de medicamente. Berea este buna, zice intelepciunea populara, asa ca ia
pe zi si scapi de necaz.
Delidana spune:
Sotul meu a avut si a scapat de ele cu Renostip, un ceai de plante de la Plafar si baut multa multa apa (plata), cel putin 2 litri pe zi.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
pisi-si-boscu spune:
Multumesc mult de raspunsuri, m-am aprovizionat cu ceaiuri, si am inceput si o cura de sucuri cu grepfruit si potocala. nu stiu daca e eficient, dar asa am auzit.
Voi stiti ceva de patrunjel, ar fi bun pentru eliminarea nisipului?!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
capacel spune:
Incearca sa bei cel puti 2 litri de lichid/zi.Evita alimentele ce contin mult calciu si potasiu(banane,lactate.)favorizeaza calculi renali(nisip/pietre)
Ai vreun simptom?Disurie(urinezi cu dificultate),urinezi putin si des?Te doate in zona rinichilor?
AI FACUT VREO ANALIZA?Proba Adiss,urocultura,sumar de urina,uree,creatinina?In general pt nisip nu se recomanda prea multe(multe lichide,k sa-l elimini)
Bafta!Sper k urmatoarea data sa te lauzi k te simti mai bine:)Multa sanatate si pupici,nu k te-ar ajuta cu ceva,dar poate psihic:)
alina.n spune:
pisi-si-boscu
iti recomend un tratament incercat cu un foarte bun si rapid succes de socrul meu este urmatorul:
ai nevoie de bobite mici de tamaie neparfumata(se gasesc la biserca la pliculete) si ulei de masline
tratamentul se tine 23 zile astfel se incepe in prima zi cu 1 bob de tamaie care se inghite cu 1 lingurita de ulei de masline
a doua zi se iau 2 boabe de tamaie care se inghit cu 1 lingurita de ulei de masline
a treia zi se iau 3boabe de tamaie care se inghit cu 1 lingurita de ulei de masline
si tot asa pana in a 12 zi in care se iau 12boabe de tamaie care se inghit cu ulei de masline
in ziua a 13-a incepi sa scazi nr de boabe de tamaie la 11 care se inghit cu ulei de masline
pe urma 10 ...pana se ajunge la a 23-a zi in care vei lua 1 bob de tamaie care se inghite cu 1 lingurita de ulei de masline
mare atentie tamaia se pune direct pe limba si se inghite fara sa atinga dintii
dupa ce termini acest tratament timp de 23 zile se beau 3 zile la rand 2 cani pe zi de ceai de pelin .
Acesta este tratamentul ..este foarte simplu si rapid, sunt sigura ca-i vei vedea si eficienta daca ai sa-l incerci.
Multa sanatate!
Alina