Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
Ursoaica spune:
Buna seara fetelor!
Iaca si eu pe aici bantui!
Danast bine ai venit pe ... mami ce sex ai masculin sau feminin?
Irina si tu bantui?
Mai este cineva pe aici sau ma duc in pat?
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
LunaNoua spune:
Ursoaica, mai este eu...dar eram la topicul cu vaccinari
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
LunaNoua spune:
Danast, bine ai venit!!!
Cine a fost camuflat pe bebeianfeb? Ca sa stiu cui ii dau acordul Trebuie acord scris, parafat?
Pupici...ca deja ma aberez...
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
Crisu23 spune:
Buna dimineata mamici si bebici
Hristos a Inviat!
Cum ati petrecut? Noi bine mai ales ca se pare ca am scapat de colici si papam cereale asa cum trebuie. Zic asta pt ca prima oara am facut si eu cum spun ei pe cutie si am pus 3 linguri si nu stiam de ce urla gogosica de foame la 2 ore dupa. Nu era concentratia cae trebuia. Si acum le pregatesc exact ca si gramaj su sunt super bune. Am vazut ca discutati despre apa...si eu de 4-5 zile fac numai cu apa plata si fiarta si asa am observat ca nu mai snt colici. Pana saptamana trecuta si eu ii dadeam cu apa de la robinet si zilnic aveam recital de la 6 la 9.
Crisu si Alexandra
pisoi3 spune:
Neata fetelor,
Hristos a inviat!
Am revenit si eu. Ieri m-am intors acasa, de fapt aseara.
A fost misto la socri, asta micu' i-a cucerit pe toti, a fost cumintel, a ras mai tot timpul si a urlat de foame ca de obicei, i-a speriat pe socri cum urla cand ii e foame!
Irina, si eu fac la fel ca tine, daca bebe nu vrea sa pape, nu ii dau si gata, aia e.
Bine ca ati scapat de vaccin si ca urmatorul e la 12 luni, noi ne ducem pe 18 mai, sa speram ca va fi la fel de bine ca cel de 2 luni! Da' noi trebuie sa facem si la 6 luni!
Mira, n-am cuvinte, incredibil ce doctori cretini sunt acolo! Saracii parinti! Off!
Fetele, va pupic, ma intorc la traducerea mea, ca mai am jumatate. Nu cred ca il scot pe bebe zilele astea, ca nu am timp, il trimit afara cu taica-su cand vine de la servici.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
nicoleta raducu spune:
'neatza fete frumoase si bebei cumintei...
Irina..Tuperware e o firma(elvetiana..cred..) de la care am trei chestii faine pt cozonac:un vas mare,unul mic pt maia si o paleta de mestecat.Au si capace...Si sunt cu niste proprietati miraculoase:fara misto.Pun capacul etans..scot aerul..si cind sare capacul singur,e semn ca e gata de pus in tavi.Deci inlocuiesc framintatul.Mai pun putin ulei sa se desprinda bine..si ies niste cozonaci..mamaaaa....
Ii dau sa pape la printesica..si revin...
Bai,fetelor..Gata..lasati petrecareala..ca stam de nspe zile la 31....
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
Florinini spune:
Fetelor sper ca ati petrecut bine.
Noi am petrecut in familie si am avut o zi foarte frumoasa cu soare si cu bebe foarte cuminte care a fost un scump. O sa pun poze sper ca maine.
Irina am uitat sa-ti dau datele de la 3 luni ale lui David: greutate 7275 gr si lungime 63.5 cm. Pupici lui Mario cel jucaus
Mirela ce program incarcat o sa ai, noroc ca ai cu cine sa lasi pe bebe Daniel
Pupici la toata lumea cu mare cu mic
Florinini si David (13.01.2006)
Florinini spune:
Nicole am si eu 2 vase din alea dar nu le-am folosit niciodata la facut cozonaci.Cum ii faci ca as incerca si eu cata faina pui si cat de mare e vasul eu am unul roz care e mai mare nu stiu daca dupa culoare se face diferenta intre marime. Daca ai timp sa-mi spui si mie. Dar nu am tava, stiu ca ar trebui sa fie si o tava speciala din silicon, merge daca coci cozonacii in tava normala? Pupici lui Daria Sofia placintica ta
Florinini si David (13.01.2006)
pisoi3 spune:
Fac si eu o pauza de tradus.
Nicole, super desteapta chestia aia pentru cozonac. Unde ai gasit?
Florinini, bravo pentru masuratorile lui David, ai un flacau voinic!
Danast, bine ai venit!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos