Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cristos a inviat!

Sper ca v-ati simtit bine de Pasti. Noi am stat acasa, in familie.
Razvanel este bine, sa spunem, sub tratament pt. diaree. Lapticul meu se duce, incet si sigur, tocmai cand sotul mi-a cumparat pompa de 2 milioane de la Chicco, de era sa-mi vina rau cand a venit cu ea acasa!
I-am comandat lui Razvan un carusel cu telecomanda de pe net, abia astept sa-l primim. Are cineva idee cat dureaza pana il primim? Ca cica ar trebui sa ma sune, sa stabilim detalii...
Fetele, eu inca nu am laptop, mai dureaza pana atunci... asa ca scriu tot rar. Bine ca platesc internetul degeaba, ca mie asa-mi place sa arunc cu banii in vant .

Mirela, saraca de tine, pai cat timp vei rezista la asemenea program??? Sper din tot sufletul sa fii tare.

Mai, oare v-am spus cat de dor imi este de voi toate?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Am uitat sa va spun ca puiutul meu mananca foarte bine. Nu-mi amintesc sa fi refuzat ceva pana acum, nici macar medicamente.

Salutari tuturor mamicilor sectante si pupici bebelasilor!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

De Paste Paul a inceput sa pape cereale si de azi papa mar. Am pus poze daca vreti sa vedeti la Alexandra in albumele "Paste 2006" si "aprile 2006".

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hristos a Inviat!

Salutari si de la noi!

Am intrat sa va spun ca mi-a fost f dor de voi. Am reusit azi sa rezolv cu net-ul... asa ca am ceva net... cam limitat...doar 100de ore pe luna, dar e bine si-asa decat deloc.

Noi ne-am mutat la casuta inca dinainte de duminica Floriilor iar de Paste am fost la munte iar papanasul meu s-a facut cam urlator de cateva zile. Azi mi-a tras o criza de o ora de racnit... nu se potolea nicicum dar pana la urma i-a trecut dupa ce m-a facuse zombie cu nervii.

Sunt sigura ca voi ati petrecut de minune de Paste, asa ca voi incerca printre picaturi sa vad cum recuperez ceva din urma si sa vorbesc si la subiectele zilei...

Va pupicesc pe toate cu bebenaci cu tot!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery si noua ne este dor de voiSanatate lui Razvanel si multi pupici
Teolinda ma bucur ca mai dai un semn, stiam ca v-ati mutat la curte si nu ai avut netOare de ce este marait Nicolas? multi pt. papanas
Dana bine ai venit printre noi
Fetelor dar Diana nu a scris deloc la noi de cand a nascūt?
Am citit la mamici de noi-dec despre dureri de spate si am gasit raspunsul pt. durerile mele: epidurala!!! In fiecare dimineata ma trezesc cu niste dureri de spate ( deci nu de mijloc ) care nu le-am avut niciodata asa sus....chiar ajunsesem sa ma uit in oglinda Doamne fereste sa nu am vreun semn mai inchis la culoare pe spate Nici nu va mai spun ce imi trecuse prin minteinsa faza este ca durerea poate fi cauzata de epidurala care am facut-o cand am nascut!Mai simte cineva ca mine dintre fetele care au avut epidurala?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Paula ce seamana bebelinul cu tine Este un scump si un frumos Are niste ochi albastri superbi Cu ocazia asta m-am convins ca Angelo nu va avea ochii albastri, la el nu se vad asa in poze.Pupicei pt. Paul si Alexandra si pt. tine ca esti vecina mea de cartier

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Pupici si de la noi
eu stau de vreo ora sau mai bine si admir bebeii!!!
In rest nimic nou sub soare, doar parca timpul asta se tot micsoreaza, cateodata nu mai apuc nici sa respir..... asa ca asta seara, cand fetele mele la 7 erau in pat!! Pe David nu-l mai pun la socoteala ca se uita la televizor si se culca singurel.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MARAKI si pe mine ma doare spatele... si eu am avut anestezie totala. Uneori abia ma misc si in pat noaptea, de pe o parte pe alta. Habar nu am de ce e marait papanasul... vad ca de cateva zile isi roade degetele nici vorba sa le suga.... l-am palpat pe gingii dar se pare ca nu e nici un semn ca va aparea vreun dintisor.
Angelos ce mai papa acum?

Cu mancarea avem probleme pt ca nu ii place supa recomandata de pediatra iar branzica cu calciu lactic si fructe il constipa de nu se poate. Ii mai dau meniuri de fructe si legume de la Hipp... stiu ca nu prea e bine.. dar nu stiu ce naiba sa fac.
Astept sa vina sezonul legumelor si fructelor proaspete si poate voi avea mai mult succes.

Zilele astea vreau sa il duc la doctor sa fac un control ca nu stiu cu kaki asta facut uneori la 3 zile .. de ce nu se regleaza.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Astery, ma bucur ca sunteti bine, dragii de voi .
Imi pare rau de problema cu laptele, ce comod era sa-i alaptam numai de la san...
Si eu ii dau completare Roxanei, am luat Bebelac, fiindca dintr-asta i-am dat si Oanei. Nu-i tocmai incantata de el, dar cand ii e foarte foame accepta si biberonul pana la urma.
Vad ca aici la noi la primarie distribuie Lactovit, dar Roxana l-a refuzat fara posibilitate de intoarcere .

Danast, bun venit! Andrew e nascut in aceeasi zi cu mandra mea si cu Selin.

Azi am fost la vaccinul de 2 luni. Hai sa va spun ce tampenie : cei de la Sanepid au distribuit flacoane la jumatate de doza, asa ca fiecare copilas a fost intepat de 2 ori, in fiecare piciorus cate o injectie.
Sa va mai povestesc cat a urlat Roxana... ? Of !
Noaptea asta stau s-o pazesc. Sper sa treaca usor peste vaccin, la fel ca sora-sa.

Asaaa...

Si datele noastre pentru 2 luni:
- greutate 5,400 kg
- lungime: 58,5 cm
- diametrul cranian: 37 cm

Stam foarte bine. Uraaaaaa !

Daniela mamica de Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM OANA MARIA
ALBUM ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA bine ai venit printre noi!
Si mie mi-e dor de toate si de zilele /noptile cand ne distram pe aici,acum va citesc si nu prea pot raspunde fiecareia,stiti voi,dar va trimit la toate cate un

Noapte buna!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput