Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
mirela10 spune:
fetele,va pup pe toate
eu sunt daramata de oboseala,am venit cu sanii pietroaie si picioarele butuci.dani cu colici....azi am stat numai in picioare,a fost greva la metrou si am facut pe drum nshpe ore,plus ca am mers ca sardelele.la munca nu am avut timp nici sa merg la wc,ce sa ma mai mulg....si greva tine o luna,asa ca o sa pierd o gramada de timp pe drum.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
Mirela imi pare rau de ce aud,sper ca de maine sa fie mai bine.Trebuie sa reusesti sa-ti faci un pic de timp si pentru muls,macar 15 min acolo! E important si pentru Dani si pentru tine! Ar fi super daca ar putea veni sotul tau cu Dani pana acolo sa suga o data pe zi,doar v-ati luat masina,nu? Sau e la servici si el? Dar parca lucra noaptea,sau ma insel?
Macar la noi e legea asta cu alaptatul - 2 pauze de cate o ora sau lucru doar 6 ore in loc de 8.
La mine deja nu se mai fac pietroaie nici daca nu ma mulg la birou,dar eu o fac pentru stimulare si numa bine,am inca 100 ml pentru a doua zi sa-i las.Ca in congelator mai am doar pentru vreo saptamana.Dupa aia incepe distractia Sau mulg mai mult sau trecem pe formula,partial,sau diversificam la greu.
MONI care DIANA (01.01.2006)
mirela10 spune:
MONI,nu vreau sa-l chinui pe iulian pt ca el doarme dimineata,pana pe la 15.00,iar serviciul de destul de departe.waw ,dar mi se pare super ce pauze sunt pe acolo...probabil ca o sa-mi mai scada si mie din lapte cu timpul,pt ca nici sa mananc nu prea am cand,si cum nu mai alaptez 3mese dimineata...dar ma doare sufletul,ca a trebuit sa fie asa si-mi vine sa plang de necaz...
monica70 spune:
MIRELA pai da,tot timpul noi trebuie sa ne chinuim,ei nu!
Ar putea dormi pana la 13,apoi sa traga o tura si doarme dupa aia pana seara,daca ar vrea...Acuma depinde si cat de departe e...
MONI care DIANA (01.01.2006)
micio spune:
Buna fetelor!
Marakiai citit undeva ca ar fi semn de pubertate precoce prezenta pufuletului ca si al meu bebe are? Sper sa nu fie asa, vad ca mai multi bebelusi au.
Mirelacu cine il lasi pe Dani cand esti la munca? (probabil ai mai spus da' cred ca nu eram eu pe faza. La noi de la 1 an poti sa-l dai la gradinita sau de la 10 luni daca sunt locuri,gradinita particulara bineinteles! Abia astept ca m-am dilit de cand nu mai lucrez.
Noi suntem ok, de Paste am stat pe acasa, ca daca aici s-a sarbatorit Pastele cu o saptaman inainte sotul meu nu a avut liber si nu am putut pleca nicaieri.
Eduard este foarte iritat la pliurile de la gat, nu stiu cu ce sa-i dau sa-i treca, este mereu rosu.
Am pus si eu cateva poze in albumul comun.
tote fetele si bebelusii!
Oana si Eduard (19 ian)
mirela10 spune:
MONI,asta cu chinuiala noastra,e subiect care-mi ridica tensiunea,asa ca no comment,ca altfel o iau pe aratura si-mi vars naduful.mai are lady di colici?
IRINA,DANI se impaca si el bine cu buni,mai ales ca-l tine cred ,numai in brate.ar fi minunat daca nu ar mai avea colici,mai ales noaptea,sa fiu si eu mai breaza la munca,mai ales ca de maine tre sa pleca pe la 5.45 de acasa,sa fiu acolo la 7.00.dar ce bine a luat mario in greutate
MARAKI,cum ii faci grisul lui angelos?si ii mai dai si cereale separat?
ALINA,LA ce ora se culca ayan?si unde ziceai ca e grasimea aia,ca nu se vede nik,arati super ca si NICO.OF,CE TI-E SI CU FETELE ASTEA...
ALINAMATEI,LA CAT MAI MULTE LUNI PT CARLA
CRISU,MIE mi se pare putin 3mese pe zi de lapte,pt ca dani mananca de 5-6ori...acu'nu stiu ce sa zic,s-o satura cu cerealele alea...
CANDA,LA FILIPEL
IOANA,SI ce faceti cu atatea oua rosii?si zici ca razvanel a facut ravagii...
DEEA,ce mai face pensulica mica?
FLORININI,lui david
DENISA,pe unde umblii mama,ce mai face emma?
ASTERY,CUM MAI E RAZVANEL?
MIRA,GIOVA,TEOLINDA,PISOI,ANAM,BEE,CATA,MARCH,URSOAICA
mirela10 spune:
MICIO,cu dani sta mama cateva luni si apoi probabil il vom da la gradi particulara,ca la stat il primeste mai greu...incearca sa-l dai pe edutzu cu unguent nidoflor daca ai,sau bephanten...
maraki spune:
Micio nu am citit ca ar fi semn de pubertate precoce, mi-a trecut mie prin mintea asta creatza Il si vedeam cu fl..ci nu mai sant sanatoasaStai linistita ca e normal pufuletul la bebei, daca spuneti ca au si ai vostri sant linistita si eu
Mirela grisul de fapt sant cereale de la Milupa, pe cutie asa scrie in germana( gris ) Am incercat acum o juma de ora sa-i dau un bibe cu cereale de mar si doar cand a vazut sticla a facut crize,i-am dat de la borcanas crema cu gust de vanilie si a mancat foarte bineVad ca domnul este invatat deja in brate, se agita langa mine de mama focului....deci: leganat pe picioare este....in brate e invatat, cand papam cu lingurita fac in toate felurile sa pape ca lumea....ce urmeaza oare?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
danast spune:
Dragele mele, multumesc mult pt cuvintele calde de bun-venit pe forum.
First things first, sa incep cu datele ce lipsesc din listuta: Andrew s-a nascut la ora 6.50 a.m., data mea de nastere este 16.07.1975, si sunt dana st... deci mamica; cat despre Apgar din pacate nu mi s-a spus la nastere.
V-a citesc cu interes de cateva sapta de cand v-am descoperit, mai ales ca am trecut si noi prin unele mici probleme mai la inceput. Andrew a facut 2 tipuri de icter, si numai dupa vreo 6 saptamani a inceput sa i se curete fata. Doctorii de aici ne spuneau ca e normal ca nou-nascutii sa treaca prin asa ceva, insa noi eram cam speriati ca nu se vindeca mai repede, doctorii tot cereau sa ii repetam analizele de sange, la un moment dat ma intrebam daca micutzul mai are sange in el
Am trecut si prin perioada de colici, si de cate ori il incepeau durerile incercam sa il tin pe piept la mine, el fiind pe burtica; se pare ca presiunea si caldura ii faceau bine si de cele mai multe ori se linistea si adormea chiar si pt 2 ore.
Pana acu' cateva zile insa isi facuse un program foarte bun: papa la fiecare 3 ore dupa care o ora juma joaca cu gangurit si zambete de imi era mai mare dragul sa stau cu el, somn, dupa care iar de la cap cu papa etc.. Noaptea cere doar o data sa manance, deci toate bune si frumoase cu odihna... Ah, am uitat cred sa mentionez ca il alaptez... De cateva zile insa cere de mancare la fiecare 2 ore in timpul zilei, plange mult, pare ca nu se satura de cat mananca. Eu ma tem ca nu am suficient lapte si ca am sa il pierd in scurt timp, mai ales ca peste o luna vrem sa mergem in concediu pt 10 zile si mi-ar fi foarte usor sa il alaptez, sa nu car sticlute, sterilizatoare, borcanase dupa mine. Dintre mamicile care alapteaza, a mai trecut cineva prin momente asemanatoare la 11 saptamani? Ce sa fac sau sa mai mananc sa stimulez formarea de lapte? Am si pompa de muls dar cred ca nu isi mai face treaba bine, pare sa scape aer pe undeva, iar Andrew pare sa se plictiseasca sa traga daca laptele nu vine usor. Imi vine greu sa cred ca 4-5 minute la un san sunt indeajuns pt el. Daca aveti sfaturi sau sugestii le astept cu nerabdare.
Salutari tuturor mamicilor si pupici la bbici!