Clubul nurorilor (40)
Raspunsuri - Pagina 8
Nadia1976 spune:
Buna, fetele!
Marina si Flavia, v-am trimis PM.
La noi plouaaaa, e asa o zi urata si mohorata si eu abia m-am trezit la 11:30...cu o durere crancena de cap... iar!
Dar imi beau si poate trece.
Va pupic.
Ce faceti voi, toate? Sunteti in pline pregatiri presupun.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Nadia1976 spune:
Feteleeeeeeeeeee, unde sunteti??? Ca nu-mi place sa-mi beau cafeluta singura... Azi va iert, ca sunteti in pregatiri de , dar de marti... daca ma mai lasati singura! Na, asa!
marinar spune:
Nadia am primit PM
Fetelor nu cred ca mai intru azi, iar dupa inviere, dupa ce o sa aduc Lumina acasa plec la Moroieni, undeva intre Targoviste si Sinaia, cu niste prieteni.
Va pup pe toate si inca o data PASTE FERICIT!!!!!
marina
pozici
Nadia1976 spune:
Marina, distractie placuta si Sarbatori fericite!
Himmelsduft spune:
Nadia, am facut azi Cordon Bleu cu pireu de cartofi si salata asortata si a iesit f bun, la sotul meu ia placut f mult. Si cred ca din cauza ca am fript in unt carnea, a iesit asa de frageda, incat imi venea sa ma ling pe botut Inca odata mersi si daca mai ai retete usoare si bune, astept sa le postezi si sa ne dai de veste
va pup dulce pe toate
Himmelsduft
photos
camelia72 spune:
Pup fetele!
Gata treaba,maine umflu baloanele si aranjez masa...
Ma duc sa-mi fac pedichiura,pensat,epilat...sa fiu frumoasa de ziua fiicei mele,na !
Nadia,iubita,te rog frumos,cand poti tu,imi trimiti si mie site-ul acela cu bunatati si poze?Nu-mi trebuie imediat ca de Paste nu mai incerc nimic dar pe 4 mai implineste Georgi 7 ani si iar facem chef...!
Inca odata va doresc tuturor SARBATORI FERICITE PLINE DE IUBIRE SI CALDURA!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
camelia72 spune:
...Si pt. toti cei ce-si serbeaza maine si ziua onomastica,inclusiv apropiatilor vostri,La Multi Ani plini de sanatate,bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
...impreuna cu o www.gfxworld.info/felicitari/card235/" target="_blank">felicitare de Sf.Ghe.
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Nadia1976 spune:
Cami, ti-am trimis PM, iubita
Him, ma bucur mult ca v-a placut. Ti-am spus ca o sa-ti iasa; e f simplu.
Sapt. viitoare: placinta cu pui.
Nadia1976 spune:
Cami, daca vrei si ai nevoie, am o gramada de retete (tot cu poze) ptr. fel si fel de aperitive (ptr. copii, am ceva sandwichuri bune si "pinguini facuti din masline umplute cu crema de branza; e mult de lucru, dar sunt fff de efect). Ti le pot trimite, daca vrei.
Oferta nu e numai ptr. Cami, e ptr. toate care va intereseaza. AAAAh si mai am o reteta fff simpla de rulouri cu scortisoara, care are mare trecere la prietenii sotului meu, cei cu care iubi meu joaca baseball, imi trec 2 portii pe nerasuflate!
Nadia1976 spune:
Cami, nepotica mea implineste 4 ani pe 3 mai.