Clubul nurorilor (40)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia72 spune:
Salut fetele!
Gata,am terminat aproape totul,am fost si la biserica iar acum vreau sa va urez tuturor ca Sfintele Sarbatori sa va aduca lumina in suflet,bucurie si pace!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
camelia72 spune:
...si o www.gfxworld.info/felicitari/card22" target="_blank">felicitare virtuala
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Nadia1976 spune:
Cami, multumim de felicitare! E ff frumoasa.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
SunSmile spune:
Neata
Am intrat sa va urez Sarbatori frumoase, pline de caldura, iubire si credinta! Sa aveti liniste-n suflet, dragoste-n casa si belsug pe masa!Va pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
marinar spune:
neata fetelor
Nady te rog sa-mi trimiti si mie pe PM site-ul unde-ti postezi retetele.
fetetlor inca o data Paste fericit.
marina
pozici
SunSmile spune:
Am uitat sa mentionez ceva:
1. Fla nu am uitat de autografe, promit ca le ai cand se elibereaza baietii!
2. Andreutza ma voi gandi la tine....si chiar o sa ma rog! Hai te rog...fii tare si ai incredere in Dumnezeu!
3. Nadia multumesc!
Scuze....dar am simtit nevoia sa revin! Va pup pe toate!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
impreuna spune:
Multumim Mona si Cami de felicitari, sunt superbe, nu stiu unde le-ati gasit ca si eu am tot cautat si n-am vazut asa faine
Andreea suntem alaturi de voi, multa sanatate si sa fiti cat mai curand impreuna acasa
Mona a ajuns soacra-ta cu mielul? :)
Nadia fii buna, vreau si eu reteta si pozele, poate o uimesc pe soacra-mea cu vre-o specialitate
Sun cand se poate, astept. Adica abia astept:)
Azi m-am hotarat sa o ajut si eu pe soacra-mea la bucatarie, ceea ce se intampla destul de rar:) Da mai trec pe aici, ca sunt mai libera decat zilele trecute. Libera pana marti
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Mersi Marina, sa sti ca am avut azi un spor la treburi, de zile mari:)
olim bine ai revenit, asteptam sa vedem ce noutati ai, ca ai cam lipsit dintre noi, dar speram sa ne bucuram mai des de prezenta ta:)
Gata treaba la mine, ma duc sa ma fac mumoasa
Flavia (sotie si mamica fericita)