Clubul nurorilor (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Nadia, am primit si maine o sa fac si eu, sa speram ca iasa, ca la ce frumos ai scris si cum ai pus poze trebuie sa iasa. Mersi.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Him, crede-ma ca nu are cum sa nu iti iasa; e atat de simplu... eu nu sunt mare bucatareasa, atata doar ca am curaj sa incerc si toto timpul incerc retete noi. Si, culmea! Prima oara imi iasa cel mai bine.... Sa-mi spui cum v-a placut. Iti tinem pumnii.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Fetele, saptamana viitoare o sa fac (mai amintiti-mi si voi, ca memoria mea, e rau de tot) Placinta cu Pui si o sa pun reteta tot acolo, cu poze si tot; si asta e o alta mancare care ne place mult de tot; e foarte buna; noi o cumparam inainte gata facuta, dar acum nu am mai gasit ce cumparam de obicei si am facut prima data, si sotul mi-a zis sa nu cumva sa indraznesc sa mai cumpar, ca facuta acasa e de 1000 de ori mai buna decat cea cumparata... ce fericita eram sa aud asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Nadia, scriu maine cum a iesit, mie imi iese tot daca fac inopinat, dar cind ma pregatesc atunci nu iese cum trebuie.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Ok, iubita! Astept parerea ta despre papica. Te pupic. Iti garantez eu ca iasa.

Mergi la inceput

Ok, eu am fugit la tv, de fapt la couch, ca ma cam doare spatele. Va pup si Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

nadia, vreau si eu pe pm minunata retzeta de cordon bleu si cu pozele aferente. merci muuuult.
pupici si sarabtori cu bine!

pa!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Ce faceti?
Nadia tu esti nora-bucatareasa, serios! Tot timpul vii cu retete faine...noroc ca acush chiar nu mi-e pofta! Asa-s eu in post...nu suspin dupa nimic interzis!
Am fost la cumparaturi...am gasit tot ce vroiam...si...io am inceput sa ma batzai precum copiii...iubi, imi iei floricele? iubi imi iei vata pe batz? iubiiiiii....uite porumb fiert....si aici si-a facut si el cruce. Cica...gata, acum poti sa ramai insarcinata oricand, pt ca ma salveaza astia! Ideea e ca eu as renunta la ORICE mancare pt porumb fiert...si asta era marea temere....ca o sa am pofte! Dar acum s-a rezolvat...are de unde sa-mi ia!
Acush merg sa fac niste cartofi prajiti cu salata....n-avem chef de altceva! Si oricum maine dimineata plecam...
Voi???
Pupi
p.s. Andreiule...am aprins candela si ma gandesc la tine..la voi! Of...puiule!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Roxi si Sun, v-am trimis pe PM link-ul.
Acum fug inapoi la tv, am vazut un film cu goldie Hawn si Steve Martin, o comedie din 1992; super. Ma duc acum sa vad ce mai gasesc. Si acush imi vine sotioru de la lucru... de fapt in vreo 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mersic! Si...vizionare placuta!

quote:
Originally posted by Nadia1976

Roxi si Sun, v-am trimis pe PM link-ul.
Acum fug inapoi la tv, am vazut un film cu goldie Hawn si Steve Martin, o comedie din 1992; super. Ma duc acum sa vad ce mai gasesc. Si acush imi vine sotioru de la lucru... de fapt in vreo 2 ore.

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput