fetele din belgia (6)
Raspunsuri - Pagina 14
danyelana spune:
Buna fetelor,
Disperata imi pare tare rau de necazul prin care treci. Condoleante si din partea mea.
In legatura cu meciul de ieri, ai nostrii au iesit pe locul doi dupa ce au pierdut in finala in fata celor din Germania.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
deya spune:
in vizita si eu pe aici
disperatat condoleante pentru socrul tau.imi pare rau.
daca va amintit v-am scris eu despre acel festival la care o sa vin .Se tine in orasul tamin cred k se scrie TAMINJES sau asa ceva.va scriu miane mai multe
va pup
ninaM spune:
Fetelor bine v-am regasit!Va citesc de de cind va bombardam cu intrebari despre Belgia,dar nu am scris...am spus sa nu deranjez,ca inca nu fac parte din grupul vostru .
Joi,pe 11,lucrurile si mobila vor pleca spre Belgia...deci peste 2 saptamini voi fi si eu pe acolo.Acum sunt tare ocupata cu mutatul si cu strumfii mei care nu ma scapa din ochi nici o secunda...
Hai ca nu mai pot sta la taclale ca printesa vrea toata atentia mea...e o smechera ...
Va pupic pe toate !
PS:Disperata ,sincere condoleante pt. socrul tau.D-zeu sa-l odihneasca in pace si voua sa va dea putere sa treceti peste durere.
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc
miri_mik spune:
disperata, condoleante... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! curaj, durerea nu se uita, dar in timp probabil ca va fi mai usor de acceptat
miri_mik, fericit mamik
Nora spune:
Disperata, imi pare rau pentru socrul tau, Dumnezeu sa-l odihneasca.
ninaM, unde in Belgia o sa stati? O sa fie ceva schimbare, de la Japonia la Belgia, nu? Copiii sunt micuti sau au inceput deja gradinite/scoli?
deya, uite ce am gasit eu despre festivalul de la Tamines:
http://www.netevents.be/Events.Detail.cfm?EventsID=66712&lang=fr
Pare dragut. Ce-o sa faci la festival?
Bepii, felicitari pentru nepotel si sper ca socrul tau e mai bine.
Noi suntem OK, in week-end copiii s-au distrat la mini-golf, am gasit un loc dragut in WoluweSaintPierre, foarte aproape de noi.
Hai, pupici si o zi frumoasa.
Nora
mieke spune:
Disperata,condoleantze.
Nu am mai intrat de ceva vreme,nu am mai avut timp si incepind de luna viitoare voi avea si mai putin,mama pleaca si fiica-mea trebuie sa se duca la cresa sau la onthalmoeder.Sunt in cautare de crese,ca fiica-mea nu sta cu placere la onthalmoeder-ul la care a fost incerc sa caut altceva.va pup !
oanademunck spune:
Buna fete!
Asadar daca vremea asta nu se hotaraste o data ori vara ori nimik eu imi iau valijoarele si ma duc unde-oi vedea cu ochiii (sper sa ma uit spre Hawaiisau ceva de genul asta). Am fost ieri iar la fotbal cu copchiii mei (am castigat de data asta si e o mare sansa sa jucam finala)insa la sfarsitul meciului(s-a jucat pe zgura amestecata cu ploaie)erau saracii murdari, plini de noroi juliti, lovitzi, uzi ce sa mai am petrecut apoi o ora intreaga cu pansat, legat de rani, imbratisari de incurajare etc. Ca sa nu mai zic cum a fost sa stau 90 de minute intr-o ploaie mocaneasca, din nou fumat tigare de la tigare din pacate, tocmai ieri cand ma hotarasem sa ma las si sa ma apuc de guma de mestecat(sorry mama:))
Deya m-am uitat si eu pe linkul dat de Nora referitor la festival. Cred ca va fi super si sper sa tina si vremea cu voi altfel....
Nina_m deci pana la urma va mutati....Bravo, felicitari!Ma bucur ca ati gasit ceea ce cautati in brussel(parca in Brussel cautai atunci)
Danyela-de ce oare pierde aproape toata lumea in fatza germaniei?Propun sa atragem vre unu doi brazilieni pe aici sa il antrenam si sa il trimitem in echipa(de Nationala vorbesc)
Va pup acum ca iar am zi lunga-sedintza, apoi ma duc in Antwerpen, apoi acasa 'asta micu' al meu
pupici see ya!
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
simone_be spune:
disperata, condoleante pt socrul tau!
bepii, ai dreptate, la astia nuntile sunt putin bizare (ma refer la organizare), pt ca nu-i ca la noi: inviti omu' la nunta si sta de dimineata pana seara... eu cand am participat pt prima data la o nunta aici in belgia (de fapt, unde l-am cunoscut pe logodnicul meu), m-am crucit nu alta. is cateva etape: 1) la primarie (unde de fapt vin cei din familie + martorii), 2) biserica (unde vine toata lumea), 3)aperitiv (de obicei lumea sta in picioare, discuta si este servita cu "amuse-bouche"-uri - toata chestia asta dureaza vreo 1h 1/2) dupa care, daca nu sunt invitati si la masa, lumea pleaca, 4) masa propriu-zisa si 5) serata dansanta (care incepe in general pe la ora 21, se servesc minisandwich-uri, iar bautura este oferita din plin: bauturi alcoolice, cola, ape etc. in general aici sunt invitati prietenii, colegii etc)...
in general cand cineva este invitat la o nunta, acesta primeste invitatia (care e comuna la toata lumea + un biletel in care se specifica la ce ora se vine, doar la aperitiv, doar la serata, pe toata durata zilei etc)...
la noi o sa fie 1/2 romani, 1/2 belgieni, asa ca speram sa facem o mica diferenta...
carmen, ziceai de imbracamintea invitatilor... asa e aici, ii doare-n cot (scuze) pot sa spun, se imbraca cu ce le tuna in ziua aia, cat mai comod si in general (scuze, e parerea mea) fara gust!
pe cand la noi, daca nu se poate chiar intotdeauna ceva nou, macar ceva elegant, ca mergi la o nunta, nu la munte sau la plaja... pai la nunta prietenei mele, au veni unii in slapi!!!!!!!!!!!!!!
asta e.... diferente de cultura...
numai bine!
carmita_baby spune:
Va invit la mai multe postari www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75481" target="_blank">aici
Mello motanelul iubit