fetele din belgia (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Buna seara fetelor!

Doamne ce zi frumoasa a fost azi!Am profitat din plin de soare! Imediat ce s-a trezit Elenca dupa somnicul de pranz am iesit in oras si am mai intrat in casa la ora de baita!A fost superb,iar ea s-a jucat toata ziua si a cazut franta...

Multumesc tuturor fetelor pt cuvintele frumoase adresate printesiai mele,si sa stiti ca desi nu ne cunoastem....inseamna enorm

Cat ce-i priveste pe tigani,nu-mi place ca din cauza lor suntem toti bagati in aceeeasi oala,dar atat timp cat nu ma deranjeaza si nu am contact cu ei....nu-mi prea bat capul..

Carmen,sigur..iti dau nr meu de tel cu multa placere,am sa-ti trimit pm,iar cand ajungeti prin Ninove anuntati-ma...eu acum sunt libera ca pasarea cerului..si mai ales cat e mama aici,ca mai sta si ea cu cea mica..

Disperata,pana cand sunt deschise serele regale?Stii cumva ce program au in weekend?

Multi pupici pt toate fetele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetele
haideti ca nu ma voi intinde prea mult la povesti, pentru ca inca mai vreau sa o mai scot un pic pe mama la plimbare (chiar daca e tarziu )

Simona eu mi-am comandat rochita aici in Antwerpen Cand o sa ai tu rochita acasa?
Disperata mi-am sters mesajele cu pricina. Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun, insa nu mai conteaza.
Andreea nu am primit inca numarul tau de telefon pe PM, poate sambata ne intalnim ce zici?

Noapte buna, somn usor, vise placute, puricii sa va sarute

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

andreea: serele mai sunt deschise numai vineri, sambata si duminica: 5 mai de 13.00 h à 16.00 h de 20.00 h à 23.00 h
6 mai de 09.30 h à 16.00 h de 20.00 h à 23.00 h
7 mai de 09.30 h à 16.00 h de 20.00 h à 23.00 h

danyelana: ia-mi zis si eu lui barbati'miu: na zis nu.. poate incercam sa venim. am mai zis si la alti romani.... in caz ca...

carmen: da.. se poate sa nu fi inteles ce-ai zis tu.. dar ai zis ca nu le stergi.. si le-ai sters, ce sa mai inteleg? is grea de cap////dar ce inteleg.. inteleg... glumesc... hai s-o lasam balta... bine? n-are nici-o importanta...

bepii:?????

mieke: ce mai faci? nu mai dai nici-un semn... se vede ca n-ai timp.. dar nu ne mai iubesti, deloc, deloc?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Disperata pai hai sa-ti explic ca sa intelegi... Tu ai zis ca iti stergi mesajele cand faci gafe enorme. Eu nu am considerat ca am facut vreo gafa, de aceea intial nu am vrut sa le sterg. Insa intre timp m-am hotarat sa sterg un mesaj anume care era mai private. Felul in care ai pus tu problema mi s-a parut confuz. Si ca sa te bag si pe tine in ceata m-am hotarat sa actionez contrar celor spuse de mine sac si le-am sters si pe celelalte, asta ca sa nu ma las mai prejos nu de alta... Ce zici, mi-am luat revansa?
Tu cu ce vrei sa te lauzi ca ai fost la jonglerii sau ca ai intrat in Parlament? Ca nu am inteles.

Andreea te sun maine.
E cool ca mama ta mai e inca la tine. Din pacate mama pleaca maine, insa ne vom vedea curand din nou, pentru ca ne vom duce la sfarsitul lui mai in Romania sa mai pregatim una, alta pentru nunta

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Salutare!
Ce multi scrieti si noaptea fratilor, da voi nu dormiti?!Sau mai bine zis cand dormiti?:)
Eu sunt obosita de nu mai pot, nu am fost niciodata atat de obosita cum ma simt acum de cateva zile.Si din pacate tot din cauza oboselii si a stresului nu ma pot odihni, adica am un somn de noapte foarte superficial si neodihnitor.Si credeti-ma ca am incercat tot felul de modalitti, autosugestii, sugestii de relaxare no escape.Visez la vacantza!
Aseara am avut si un conflict la serviciu cu unul din copiii cu care lucrez, pt care am facut destul zic eu, va asigur ca mi-a stricat ziua. Este un baiat care stie sa manipuleze si sa profite foarte bine(ca in rest nu e interesat de nimik)si care mai presus de toate are un stil de comunicare in ultimul timp foarte agresiv(verbal da tot forma de agresivitate e). Nu reproduc ce cuvinte mi-a adresat ieri ca-s neortodoxe iar acum cand stiu ca in 5 minute tre sa il trezesc sa il vad iar cum se misca(hai ca se trezi singur -auzi intrebare de om la 17 ani-imi dai mancare?Nu neatza, nu va rog nimik)oooooofffff
Hai ca pup tre sa fug
papapapapa

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna Dimineata fetelor,
N-am intrat o zi doua pe forum si iata ca deja doua pagini s-au consumat!!!
In primul rand vreau si eu sa-i urez bun venit lui Ror . Asa ca draga Ror, fi bine-venita si iti doresc sa-ti faci cat mai multe prietene cu aceasta ocazie.
Valer01, ai aparut dupa o lunga absenta si foarte scurt. Sper ca toate sunt bine la tine si te astept sa ne mai scrii. M-am bucurat cand am vazut ca ai postat.
Andreea, draga mea, imi pare sincer rau ceea ce s-a petrecut cu fetita ta si am inteles perfect prin ce ai trecut. Numai cine are copii poate sti ce inseamna sa ai pruncul bolnav si sa fie tratat in felul acela. Dar ma bucur ca Elenca e bine, sanatoasa si vesela.
Simone_be, sper ca problema cu rochita de mireasa sa se rezolve pana la urma, s-o ai la timp si sa fi o mireasa ca-n povesti . Iti doresc asta din toata inima. Inteleg ca e o stare de tensiune pana o vei avea, dar lasa, ai sa vezi ca toate se voe aranja, doar gandeste pozitiv. Stiu asta din proprie experienta. Ganditul pozitiv face minuni sa sti!
Carmen, fetita, deci maine pleaca mamica ta acasa.....e cam greu, nu? Transmite-i din partea mea multa sanatate si drum bun.
Disperata, da am fost cam prinsa in ultimele 2 zile cu treburile. Alaltaieri am muncit toata ziua in gradina si am plantat marea parte a florilor, dar mai am....iar ieri am fost la spital ca sa-l vad pe nepotelul meu nou nascut. Deci fiul sotului meu a devenit tata si implicit, eu bunica........desi nu ma prea vad in postura asta...in fine, am un nepot tare frumos desi avea doar o jumatate de zi cand l-am vazut. Apoi am fost la tenis care tine destul de mult pt ca dupa partida ne intindem la barfa pe terasa clubului si la beri. Si cum a fost o zi superba, am ramas pana tarziu. Seara cand am ajuns acasa n-am ami avut chef sa intru pe net.
Cat despre viata in Belgia, mie imi place foarte mult si n-as mai pleca de aici pt nimic in lume. Am multi prieteni aici (desi nu se compara cu cei din tara), sunt sunata de ei, invitata la tenis, am chiar prea multe oferte de n-am timp pt fiecare, lumea (cu unele exceptii) este politicoasa iar sistemul medical...da, are si parti rele dar eu am avut o experienta pozitiva cand am fost internata pt o zi.
Sorry trebuie sa plec acum, e ceva urgent, o sa continui mai tarziu,
Va pup pe toate si o zi excelenta va doresc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmita_baby
Tu cu ce vrei sa te lauzi ca ai fost la jonglerii sau ca ai intrat in Parlament? Ca nu am inteles.

apai chiar nu ne-ntelegem... e primavara... soarele straluceste.. pasarelele ciripesc... poate d-aia...

am zis ca sambata e ziua portilor deschise la parlament.. consiliul europei.. toate institutiile europene. cu acest prilej... pe langa activitatile din institutiile resp... pe strada exista activitati de genul: jonglerii si alte d-alea.... exista un traseu bine stabilit.. daca va intereseaza am sa-l caut sa-l postez.... daca nu.. nu ma mai agit.....

eu deci n-am fost.. pen'ca abia maine va fi... in schimb am fost la serele regale. unde mi-a placut. e dragut si in acelasi timp interesant de vazut...si de clacat... de... e a regelui ...toata lumea vrea sa stie, sa cunoasca... si hop si eu nu?

oana: daca-mi permiti un sfat... ai grija mare!

Mergi la inceput

" de clacat" inseamna de fapt de calcat... de pasit.. nu's cum de mi-a iesit asa......mereu fac greseli... dar cred ca ma-ntelegeti, nu? am si o bara de spatiu care nu ma mai asculta de mult.. dar pana fac rost de alta tastatura!

oana: iar uita-i: daca te refereai la mine de ce postez noaptea... da, uneori n-am somn... si cand caut cate ceva pe net... mai dau o raita si pe-acilea.... mai scriu ceva ..apoi iar intru si constat ca a mai scris cineva cate ceva.. mai adaug si eu ...

si uite-asa.. cum bine zicea lumea de p'aicea.. sunt dependenta de dc... ar trebui s-a las mai moale , stiu... uneori doar citesc.. alteori nu ma satisface doar asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

A venit primavara!!!!!!!

Disperata asta este un mesaj pt tine de la Carmen voia sa scrie ea dar nu a mai avut timp dar mi l-a dictat prin telefon
Asadar Disperata ai de la Carmen :'osi un pupic mare-mare de tot!!!'Mama mea pleaca azi si am fost putin stresata!Si de aici se nasc din pacate mici neintzelegeri!Deci ai un pup maaaare de la mine!'

Acu continui eu
Bepii, sa iti traiasca micutzul nepotzel!!!Citez din DEX varianta imbunatatzita:) 'A face cinste'-obicei romanesc cu aplicatie in conditzii de evenimente deosebite,obicei care trebuie pastrat oriunde in lume!!!:)
pupici si restul fetelor, nu pot scrie f mult acum
bye see ya

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit fetelor,
Iata ca abia acum am putut sa ma asez la calculator sa continui ca aveam da zis. Iar am avut o zi plina, mama, mama, ce zi !!!
Azi a venit Disperata pe la mine de aceea a trebuit sa intrerup mesajul de azi dimineata; m-a sunat ca vine asa m-am dus repede la gara, am ateptat-o, am dat o raita prin centrul Mechelenului, apoi am venit la mine acasa unde m-a ajutat la plantatul a doua plante mari de camera pt ca singura n-as fi putut, am mai stat la palavre, pe la ora 2 a aplecat, apoi imediat am urcat cu sotu pe motocicleta si am fost in Antwerpen la spital sa-l vedem pe socru, de acolo la birou unde am avut f multe de facut, acum sunt acasa si iar trebaluiesc prin gradina dar am cam obosit si trebuie sa mai iau o pauza asa ca va scriu.
Va ziceam de experienta mea de la spital. In primul an cand am venit aici m-am internat pt o operatie de varice. Vreau sa va spun ca m-au tratat cu mare profesionalism si atentie. Incepand cu asistentele care veneau la mine in camera sa ma intrebe daca am nevoie de ceva, apoi doctorul anestezist care la inceput s-a prezentat, a dat mana cu mine, am avut o conversatie placuta cu el, m-a incurajat, apoi a venit dr.care m-a operat care tot asa a fost f prietenos. Toata lumea se purta cu mine de parca eram singura lor grija. Eu care aveam experienta spitalelor romanesti, nu-mi venea sa cred si spre seara cand am parasit spitalul parca imi parea rau, pe bune!
De asemenea am fost de-am facut niste analize generale pe la multi doctori si toti au fost tare draguti. Sunt sigura ca exista si exceptii asa cum au povestit fetele si esta f trist dar cred ca in general sunt doctori buni.
Despre persoanele colorate, caut sa le ignor, dar nu pot spune ca mi-s dragi. Incerc sa fiu cat mai toleranta dar cand aud ce traznai au mai facut prin orasele europene simt ca ma apuca toti nervii pe ei.
Oana, iti multumesc pt urari si fi sigura ca la prima ocazie am sa fac cinste tuturor.
Gata, pauza s-a terminat, ma intorc la indeletnicirile mele prin gradina.
Va pup pe toate si va doresc un weekend super frumos. Eu merg maine la o nunta

Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

Mergi la inceput