fetele din belgia (6)
Raspunsuri - Pagina 10
ror spune:
Buna Scumpi,
Multumesc ptr site. Cred ca o sa ma ratacesc mai des pe aici. Site-ul e interesant iar fetele par dragute si prietenoase. Daca organizati ceva prin Antwerp, vin si eu.
ardeiash spune:
robertina: bine ai venit! nu ne spui ceva despre tine?
danyelana: bafta la meci... si eu astept ora.... cre'ca e scrisa si pe rombel.. dar n-am avut timp sa citesc...
oanademunck: zau dac-am inteles altceva decat ca a fost o gluma! uneori nu prea inteleg ce vrea omul sa-mi zica... asta e pt ca nu te cunosc ff bine... expresiile tale... etc. ai dreptate ca ne-am dezvoltat noi aptitudini... si eu constat ca tre' sa deschid zilnic dc-ul... uneori , cand am timp si dimineata... si seara. pe mine ma bucura asta...
andreea: vai, ce rau imi pare... pana la urma ce-a fost? cu intestinul? si eu am avut o experienta negativa la spital... nu asa de grava ca la tine... insa , negativa... si dupa ce l-au consultat vreo 3 doctori au zis: c'est possible.... sa fie.. de m-a apucat damblaua. d-aia ziceam eu ca am impresia, cateodata ca ma aflu in romaania.
la brussel a fost azi o caldura de ne-am lepadat toate hainele de pe noi. pun pariu ca maine ploua! daca nu, in noaptea asta!
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
Buna la toata lumea!
Buna Andreea!Ma bucur ca ai dat un semn de viata insa imi pare rau ca ai trecut prin ce ai trecut cu cea mica. Experiente rele cu doctorii de aici am avut si eu (inca nu cu cei din Asse dar ma asptept, crede-ma dupa ce mi-au facut cei din Antwerpen).Bine ca Elena e bine, asta conteaza!!Copil de un an cu 40 temperatura sa il trimita acasa.....no comment. Eu i-am rugat pe doctori sa ii faca sotului meu o radiografie la plamani si mi-au zis ca nu are rost-daca ii fac radiografie si se vede ceva inseamna ca e prea tarziu si nu mai au ce ii face, daca ii fac radiografie si nu se vede nimik , inseamna ca nu are nimik si nu are rost sa ii faca radiografie. Deci, ma intreb eu, Care este scopul medicinei, fratilor????Sper macar ca, daca si-au dat seama ca a avut infectie intestinala, i-au dat copilului regim de urmat acasa!
Acu am facut si eu o constatare:daca va uitati cu atentie lipsesc cateva mesaje din ultimele saptamani. Este asa si la voi sau este computerul meu de vina. Sunt doar mesaje ale unei singure persoane.Am mai observat ceva dar ma abtin sa zic, insa am obervat!!
hai ca ma duc la culcare ca sa nu mai observ nimik:)
pupici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
ardeiash spune:
nora: desigur ca exista si diferente... si chestii bune aici.. ca doar is occidentali...
ce-mi place mie este ca enfantul este in centrul tutturor preocuparilor lor: la orice manifestare te duci.. de orice natura: ca e concert , ca e o sarbatoare, un festival... orice .. exista ateliere pentru copii - se confectioneaza ceva, copiii sunt pusi in situatia de a crea, de a improviza, de a invata ceva. mi se pare un lucru extraordinar. am fost de pilda la o manifestare despre gradinarit, unde se invata sa se foloseasca utilaje de gradina si sa se taie copaceii... ma rog. pana si acolo copii construiau casute pt pasarele.. cu materialelele lor.. plantau tournesol.... asta da chestie. mie-mi place orice e legat de copii.
apoi : mai imi place ca au utilajul acela . scara aia cu platforma, nu's cum se numeste, care urca mobila la etaj.... de cate ori o vad ma gandesc ce tampiti suntem noi .. si cum ne caram mobila cand ne mutam.
imi mai place ca politia patruleaza tot timpul, peste tot.... si-ti da un sentiment de siguranta. mi-am lasat bicicleta oriunde.... si nu mi s-a furat .... am uitat-o in fata casei.. cateva ore... si nimic... mi-am uitat chiar cheile in usa casei... si nu s-a-ntamplat nik.... )Doamne ajuta!)
ii mai admirt si pen'ca aseaza in fata casei un frigider, un tv... care nu e defect.. insa mai poate fi folosit de altul mai sarac.. cu un biletel avand caracteristicile obiectului pe el... noi acasa daca nu mai avem nevoie de ceva... folosim generatie de generatie....
is destule! mai imi aduc eu aminte //// si va spun /
ma bucur insa ca ne inmultim! si ca incercam chiar sa ne cunoastem!
ardeiash spune:
noapte buna oana! : ai observat bine! computerul tau n-are vedenii. .ca dak are.. atunci are si al meu.... insa aici pe dc oricine are voie sa-si stearga mesajele.... si eu procedez asa cand fac gafe enorme.... insa poate ca-i mai bine asa... poate ca ar trebui sa stergem si noi raspunsurile la ... incidentu' cu pricina.... si in felul acesta am sters cu buretele totul... si dak mai si uitam... atunci e totul OK./ ce zici carmita?
eu stiu ca cel putin o persoana... dar sunt sigura ca sunt mai multe.... ne citesc si nu intervin in discutiile noastre.. de ce n-aveti curaj fetelor? ce aveti de pierdut? poate aveti numai de castigat...
si inca ceva.... ca am cam scris in ultimele 2 zile!!!!..... pentru cele care n-ati mai scris de mult.... sau sunteti noi.. daca doriti "sa faceti cunostinta " cu toti cei care citesc acest topic... in curand voi deschide o noua pagina.... asa ca... scrieti-mi ce doriti sa fie cunoscut de toata lumea....si vous voulez...
scumpi spune:
Buna dimineata(aproape),
Eu nu am somn, o fi de la redbull?
Despre meci, m-am uitat pe rombel si uitati: "Va reamintesc ca pe data de duminica 7 Mai 2006 incepand
cu orele 12.30 Rombel.com organizeaza la Brussel cu spijinul
Ambasadei Romaniei in Belgia,al firmei Talentia HR dar si a membrului Rombel @Dumitruc,Turneul European de Fotbal in Sala al Romanilor din Diaspora.Vor participa echipe ale romanilor din Belgia(rombel.com) ,Olanda(romanians.nl),Germania(Radio Dor de Tara)si Franta.Cu aceeasi ocazie vom strange pentru victimele inundatiilor din Romania ajutoare constand in haine,paturi(de invelit)incaltaminte,etc......Aceste donatii vor fi incarcate intr-un caminon,si duse direct la aeroport de unde vor pleca in aceeasi zi(gratuit)cu un avion al companiei Blue Air spre Romania.De acolo cei de la redactia Hotnews se vor ocupa de transportul donatiilor pana in zonele afectate de inundatii.Va asteptam deci la sala de sport intre 12.30 si 16.00 pentru meciurile de fotbal dar si donatii daca aveti posibilitatea.Intrarea este gratuita iar adresa salii de sport o puteti gasi aici: http://www.csfds.be/ ."
Andreea bine ai revenit, din pacate nu cu vesti prea bune, imi pare tare rau sa aud despre ce i s-a intamplat micutei...dar bine ca s-a terminat totul cu bine...eu nu am avut de-a face cu sist. medical din Belgia, doar cu cel din Olanda si pot spune ca acolo pt. orice durere iti recomanda un paracetamol...
Robertina ma bucur ca ai scris si iti urez bine ai venit!!!
scumpi spune:
Disperata, partea mea e done...si am invatat o lectie, stai deoparte ca stai mai bine...asta e, omul cat traieste invata...
Noapte buna
ardeiash spune:
scumpi: merci de sfat... sunt de acord insa cu tine ca e valabil in viata de toate zilele .. nu si aici.. unde ar trebui sa fim mai relaxate: asta e unul din scopurile acestui topic, nu?
fetelor: imi pare rau ca mai postez inca o data... sa nu fiu prea.. nu's cum../// dar am aflat ca s-au deschis serele regale si ca le putem vizita. mie-mi plac florile la nebunie.... eu una ma duc maine.... iata orarul... cu zilele ce-au mai ramas..
Jeudi 4 mai de 09.30 h à 16.00 h ---
Vendredi 5 mai de 13.00 h à 16.00 h de 20.00 h à 23.00 h
Samedi 6 mai de 09.30 h à 16.00 h de 20.00 h à 23.00 h
Dimanche 7 mai de 09.30 h à 16.00 h de 20.00 h à 23.00 h
- Fermeture hebdomadaire le lundi
- Entrée et sortie: par les grilles d’honneur du Château de Laeken, Avenue du Parc Royal.
- Parking : en face du Château de Laeken, Avenue de la Dynastie.
(1) Le 25 avril est exclusivement réservé aux personnes moins valides. Le dispositif
permettant l’utilisation des nombreux escaliers des Serres par les personnes en
fauteuil roulant et les autres personnes moins valides ne sera mis en place que le
25 avril. Les personnes se déplaçant en fauteuil roulant doivent être accompagnées
de 2 personnes valides.
2. En dehors des serres proprement dites, le public aura la possibilité d’admirer l’atelier
de la Reine Elisabeth.
Les visiteurs accèderont directement au Domaine par les grilles d’honneur et ne devront
donc plus faire de files d’attente le long du trottoir extérieur.
La visite s’effectuera en outre selon un itinéraire qui conduira par moment le visiteur
l’extérieur des serres et lui permettra d’admirer de près une partie du parc du Château.
3. Pour les visites un droit d’entrée de 2 Euro par personne (gratuit pour les moins de 18
ans) sera demandé. La somme récoltée sera entièrement consacrée aux Oeuvres de la
Reine, à des opérations de restauration et à l’acquisition d’œuvres d’art de la Collection
Royale. La Collection Royale a vu le jour à la naissance de notre pays: elle appartient à £
l’Etat belge et comporte un ensemble d’objets d’art de toute nature (sculptures,
peintures, meubles, vaisselle…) qui ornent les Palais Royaux. Ces oeuvres d’art nouvelles
ou restaurées seront prioritairement présentées au grand public durant les périodes
d’ouverture des Serres et du Palais Royal.
4. A partir du 21 avril jusqu’au 7 mai inclus (sauf le lundi) l’ "Eglise
Notre Dame de Laeken en fleurs » ainsi que la Crypte Royale seront également
accessibles au public de 11.00 h à 17.00 h.
si cica si parlamentul isi deschide portile.... parca pe 6 mai. ma interesez, daca se duce cineva...
scumpi spune:
Disperata, nuuu, nu m-ai inteles, nu ma refeream la tine ci la mine...eu am invatat asta inca o data.....si eu sunt de acord ca scopul acestui topic este sa fim relaxate si sa ne cunoastem mai bine, sa formam noi prietenii...