cu ce ati aparat obtinut suc de morcovi?
Raspunsuri - Pagina 3

oany spune:
Avem si noi storcator , dar nu ne-am impacat prea bine cu el...pe cand era Riana mica , ii faceam suc dand morcovul si marul prin razatoare si apoi le storceam prin tifon si scoteam o cantitate considerabila de suculet, comparativ cu cea scoasa la storcator...
Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu

LunaNoua spune:
Si eu am Philips Essence care stoarce, dar te face nu nervii. Imi vine sa-l arunc de fiecare data. Mi-e tare ciuda ca am dat atatia bani pe el, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei

anabordea spune:
eu am luat din carrefour un "Platinium prokit 444" la 1700000 lei si e super...il am de 3 ani si e f bun...si scoate zeama super bine din orice aproape
PS: are si in Cora
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)

noeminora79 spune:
cu orice storcator de fructe se poate.e cea mai usoara modalitate(cu razatoarea e mai mult de lucru).normal,ca mai sus mentionat,depinde mult si de morcov,cat de proaspat este.
multa bafta

mamaluimatei spune:
La inceput , eu viteaza , mi-am spus ca nu prea are rost sa dau o caruta de bani pe robot si mi-am cumparat doar o razatoare de sticla ... cum nu poti anticipa cand bb vrea suc si stiind ca sucul proaspat de fructe isi mentine calitatile cateva minute dupa ce a fost preparat...istoria cu razatoarea a fost un esec total: ori pana preparam eu sucul Matei incepea sa planga de foame si cand reuseam sa stang cateva lingurite de suc nu ii mai trebuia ori il faceam prea repede iar el nu il accepta decat mult prea tarziu.Nu mai spun de nervii mei si de dezastru care era in bucatarie...
Astfel incat mi-am cumparat din Metro un robot philips cucina care face toti banii( calitate - pret=OK! ). Acum la diversificare imi prinde si mai bine deoarece in blender supita- crema sau pireul de legume, cat si piureul de fructe sunt gata in cateva secunde.Cat despre suc ce sa-ti mai spun , eu ii fac suc amestecat sin mar+morcov+sfecla rosie si nici nu se compara ca si cantitati sau calitate cu tentativa de "zeama' care imi ramanea dupa ce ma chinuiam cu razatoarea si tifonul(sincer din sfecla rosie nu cred sa-ti ramana ceva la tifon)...rezultatul:pofta cu care Matei a primit diversificarea si zambetul de sadisfactie dupa ce savureaza orice masa care acum vine exact la timp.

Anda Panda spune:
cu storactor de fructeeee ! asta cu tifonul e buna solutia, dar pierzi timp, pe care ti l-ai putea petrece intr-un mod mai placut.
eu am breville si sint FOARTE multumita de el. nu stiu daca acolo se gaseste marca asta, dar vezi ca fetele au subscris la Braun, despre care si eu am o parere f buna.
cit despre maruntit/taiat/tocat pui fiert spre ex, sau facut orice piureu...etc...eu mi-am luat un mini-robot de bucatarie care are capacitate 750ml. bai fetelor e per-fect pt bb ! ii zice cuisinart dar nu cred ca mai conteaza marca. ideea e ca lama sa fie cit mai aproape de perete, ca sa nu stai sa cureti mereu peretii vasului. apas pe boton de citeva ori si gata puiul. nici mama cutitului nu ar fi taiat asa misto.
cind am fost in tara am avut un moulinex care printre alte accesorii avea si un minivas (cam de capacitatea unei risnite de cafea)in care puteai pasezi mincarea copilului. fooarte misto, insa nu am apucat sa il folosesc decit cind marunteam nuca pt cozonac sau pisam m mult usturoi pt mujdei.
pup si bafta !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Fulga spune:
Eu am gasit o alta metoda de a face suc. Am citit ca unele storcatoare, din cauza vitezeti mari de centrifugare, modifica moleculele si sucul nu e tocmai ca cel natural. Asa ca, din start, am cautat o metoda de stoarcere manuala si am gasit!
Exista in Metro, Selgros etc. storcator de inox pentru cartofi...Arata ca o cana mai mare cu un fel de capac (capacul are un maner lung). Rad morcov pe razatoarea mica si rasatura o storc cu storcatorul asta. Din 1 sau 2 apasari iese tot sucul, fara fir de pulpa de morcov. Apoi trec si mar ras, pentru ca la mar mai trece si putina pulpa. Dintr-un mar si un morcov obtin cam 70 ml. suc, adica o portie pentru puiul de 3 1/2 luni. Storcatorul de cartofi costa sub 250.000 lei vechi. In plus, nu face zgomot si pregatesc sucul cu cateva momente inainte de trezirea lui bebe. Nu mai pun ca se curata foarte repede.
Am mai luat din Selgros o strecuratoare foarte fina, cu o palniuta atasata, deci 2 obiecte intr-unul. Asta e din plastic. Nici ea nu costa mult.
Deci, daca am fructe la temperatura camerei, in maxim 5 minute am sucul pregatit si ustensilele curate.

sebica spune:
Storcator Clatronic AE2576, il am de 6 ani si merge aproape zilnic: mere, morcov, telina, rosii, varza. Mai greu e cu spalatul.
Totusi, pentru bb mici se recomanda tifonul ca nu iese si pulpa.

monica70 spune:
Eu mi-am luat pana la urma,in sfarsit un robot de bucatarie un Platinium Prokit 444 din ala (nu mai stiu cine mi l-a recomandat )Si eu ochisem un alt Platinium,dar l-am luat pe asta si pana acum sunt multumita.Eu ochisem unul cu 2 mil la Selgros si pe asta l-am luat dintr-un alt magazin cu 1700000 lei. Si chiar face de toate!
Azi am apucat sa-l bag la probe si am facut asa:
-Suc de mere cu morcovi cu storcatorul de fructe -baut Diana
-piure de cartof+morcov+telina (fierte) - bagat Diana in ea ca o sparta
-suc de portocale + lamaie cu storcatorul de citrice - baut eu
-piure de pulpa de la sucul facut adica morcov+mar+portocala+lamaie in care am pus niste suc de afine dulceee - cu blenderul - asta a fost improvizatie pentru proba,dar s-au lins pe bot mami si Ghita de ce a iesit (econoama din mine,cum sa arunc atata pulpa? )
-piure de banana cu un pic de lapte si cu un pic de cereale (ca in supa sau lapte n-a servit) - tot cu blenderul - papat Diana iar ca sparta juma de banana
-taiat varza pentru salalta de varza (ca eu mai bag si din asta cand mi-e pofta)
-taiat morcovi cruzi - intr-o secunda au fost aproape piure
-n-am incercat restul dar face aluat,bate spume,maioneze,macina carne,nuci,taie de toate (abia astept sa fac ciorba de legume sa nu le mai tai cu mana ) etc.
La pretul asta e super!
Era ideal daca era inclusa o masina de spalat vase
Nu vreti sa stiti ce-i in chiuveta si am mai spalat vreo 5 ture azi .Plus ca am facut loc pe un raft intreg,atatea accesorii are !
P.S.Am pus poze cu el la semnatura
MONI care
DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA

KRMINA80 spune:
si eu am un storcator de fructe si legume si sunt forte multumita de el . nu stiu ce marca este dar il am de la mama , cred ca are vreo 10 ani de cand il are , si inca mai functioneaza si chiar foarte bine,iar sucul obtinut este foarte bun , iar fetita mea bea sucul obtinut cu foarte multa placere.eu ii fa mere +morcovi+portocale sau alte fructe .