cu ce ati aparat obtinut suc de morcovi?
Raspunsuri - Pagina 2

Mirela72 spune:
Noi avem un storcator de fructe no-name, pe ala l-am folosit pt. morcovi si orice alte fructe (mai putin citrice, alea le fac la mana).
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

monica70 spune:
Mersi fetele! Deci pana acu 3 voturi Moulinex, 2 Philips,2 Braun si 2 No name! Chestia cu tifonul mi-a mai zis-o cineva,ar trebui sa incerc si eu pana ma hotarasc ce iau.Majoritatea sunt bune,dar la morcovi mai putine,de aia voiam sa vad cine a reusit sa faca suc de morcovi ,in special, cu ele.Si eu am auzit ca sunt cateva no name-uri care storc foarte bine,intrebarea e care din ele?
Cu diversificarea stiu ca se recomanda intre 4 si 6 luni.Eu mai am lapte,dar deja merg la serviciu ... ii las muls acasa si proaspat si de la congelator.Am inceput de doua saptamani cu sucul de mere si vad ca-i place foarte mult,abia asteapta cand vede linguritza si cel de morcovi i-a placut,dar a iesit f,putin cu razatoarea,adevarul e si ca sunt morcovii vechi deocamdata. M-am gandit ca daca tot ii plac o sa continuam si vor urma piureurile de fructe si legume,deci ceva tot trebuie sa cumpar.
Mersi inca odata (si de urari),cand voi vedea oferta,o sa tin cont de sugestiile voastre!
SI UN PASTE FERICIT LA TOATE!
MONI care
DIANA (01.01.2006)

clau2toma spune:
Pana sa-mi dau seama ca-mi trebuie storcator ii faceam lui Tomita suc de morcov asa ;dadeam morcovul prin razatoarea de sticla sau prin razatoare normala prin orificiile f mici ,dupa care luam un tifon curat ,il inpatuream in doua si tot morcovul il strangeam prin acest tifon pana ce ramanea aproape uscat restul de morcov in mana .Iesea destul de mult suc ,depinde si de marimea morcovului si calitate.Eu cumparam mai mult pt suc carotele care este mai rotund la varf si mai portocaliu .Acest soi de morcov este mai dulce si mai suculent .Cred ca au inceput sa apara pe la tarani .
Claudiasi puiul ei Tomita

monica70 spune:
Cand vor aparea la tzarani cred ca-mi cumpar un kg doar sa rontzai eu Deci merge si cu tifonu' deocamdata
MONI care
DIANA (01.01.2006)

Penelopa15 spune:
si noi abia am inceput - mihnea are 3.5luni si la inceput am stors pe razatoarea de sticla si cu tifon, dar acum am cumparat un robot philips cucina - din metro si e super ok
Hipopotamita&Mihnea

claujro spune:
Si Moulinex-ul este bun...
mamica de baietel de decembrie 2003 si de
fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

mary_ary spune:
Eu folosesc robotul de la BOSH, sper ca am scris corect marca. Mai spunea cineva si avea dreptate: marca nu conteaza! Daca pui morcovul singur in robot ti se imprastie si foarte greu se face suc, dar daca il pui peste mar iasa super. Cel putin la mine ...........!
Bafta,
Mama lu' Ary