Poate imi spune cineva mai cu experienta,cu ce pot obtine usor si cat mai mult suc de morcov proaspat. Cu razatoarea
obtin o linguritza dintr-un morcov,cu blenderul se imprastie...si fetele care mai mai au unele tipuri de roboti nu prea sunt multumite.
Noi abia am inceput cu sucul de mar si vrem si de morcov acum...
Diana are aproape 4 luni.
Astept sugestii!
MONI care
DIANA (01.01.2006)
Cu robot de bucatarie Moulinex Ovatio.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
Orice storcator de fructe e bun, nu numai pt. morcov ci pt. toate fructele (eu pun si portocalele), nu conteaza marca! Insa ai grija sa diluezi un pic sucul, la 4 luni e totusi devreme sa diversifici, ai putea sa astepti pina la 6 luni, stomacul va fi mai matur si va digera mai usor. Cel putin aici asa recomanda pediatrii, sa nu te grabesti cu diversificarea, pina la 6 luni laptele e arhi-suficient!
cu storcator pentru legume/fructe (in afar de citrice). eu am un philips hr7754, face suc din orice cred. ai grija, conteaza si morcovii....daca-s vechi si moi nu prea ai ce suc scoate din ei.
Roxana
Si noi tot storcator Braun avem. Suntem foarte multumiti, ramane in el pulpa aproape uscata.
Eu am o razatoare de plastic specifica pentru bb. Rade foarte fin, apoi storc morcovul in tifon. Iese cam 100 ml dintr-un morcov potrivit. Cu storcatorul am avut si eu probleme.
Robotul Philips Essence etare bunutz. Eu una stiu ca sunt multumita!
Roxana 34sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Robot Moulinex
mamica de baietel de decembrie 2003 si de
fetita de august 2005
Poze Mara si Matei
Storcator de fructe, eu am unul no name.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot