Copii nascuti in 1999 ( 5)
Raspunsuri - Pagina 10
Pupesita spune:
La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritilor din frumoasa luna mai.
Nora, ai sa vezi ca totul o sa fie nu bine, ci foarte bine.
pe curand
(6 ani)
zana spune:
Nora, tinem pumnii, lasa nu mai sta cu griji ca se descurca baiatul.
Cand se intoarce Andrei va fi acrobat, cred ca e super sa mergi intr-o asa excursie.
Stinu spune:
Nora ,eu te inteleg ,dar sunt sigura ca Andrei se descurca si sa vezi ce fericit o sa fie !
Iustina
grati.ela spune:
Buna fetelor! Multumim mult pentru urari. Ozi a petrecut din plin ziua de ieri: de la 12 cu familia (bunici, matusi, veri deci cadouri!) iar de la 16 la Mc unde ea spune ca s-a distrat pe cinste. A primit cadouri frumoase (si cadouri pt ea adica papusi, si pe gustul meu: hainute), au venit 17 copii din 22 cati a invitat (cand am intrebat-o cine nu a venit a spus nu stiu inca dar trebuia sa mai primesc 5 cadouri!) si animatoarele au stiut sa-i antreneze. Astazi a dus suc si bomboane la scoala si a spus ca a fost frumos. Eu ma bucur ca a fost fericita. E asa de mandra ca are 7 ani (spunea ca-i era rusine sa spuna colegelor ca ea are doar 6 ani)...
Va pupic! Gratiela si Ozi
CristinaT spune:
grati.ela, felicitari pentru petrecerile frumoase. Sa-ti traisca comoara!
vreau sa-ti zic ca nici Oana nu vrea sa spuna ca are 6 ani. Ea spune 7. Pana anul asta nu am avut astfel de "probleme". Deci pe 6 il sare nu m-am gandit ca de rusine
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
CristinaT spune:
Barbie, cea mai cunoscuta papusa, va face parada
Compact, 23 Mai 2006
Expozitia - "Minunata lume Barbie si a jocurilor LEGO" se va deschide maine, la orele 11.00, in Piata Revolutiei.
Pana pe 11 iunie, copiii vor putea sa admire modelele de papusi Barbie si accesoriile create special pentru cea mai cunoscuta jucarie din lume. Expozitia cu vanzare le va prezenta celor mici istoria indragitei papusi, de la crearea sa, in 1959, si pana astazi. Nu va lipsi alaiul de tinute speciale, mobilierul, autoturismele si partenerul de viata, Ken. La nivel mondial, Barbie si LEGO sunt cele mai cunoscute jucarii, cu o adevarata istorie si recorduri inca neegalate.
Copiii ce vor calca pragul de poveste al expozitiei vor putea degusta prajituri, acadele si sampanie speciala. Barbie a fost conceputa de Ruth Handler, careia i-a venit ideea cand a vazut ca fetitei ei ii face mare placere sa se joace cu papusi adult facute din hartie. Papusa se numeste Barbie dupa numele fetitei inventatoarei, Barbara. In primul an, s-au vandut 351.000 de papusi de acest gen cu un pret de 3 dolari bucata.
susrsa:
http://www.9am.ro/revistapresei/Social/34099/Barbie-cea-mai-cunoscuta-papusa-va-face-parada
zana spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Barbie, cea mai cunoscuta papusa, va face parada
Compact, 23 Mai 2006
Expozitia - "Minunata lume Barbie si a jocurilor LEGO" se va deschide maine, la orele 11.00, in Piata Revolutiei.
Pana pe 11 iunie, copiii vor putea sa admire modelele de papusi Barbie si accesoriile create special pentru cea mai cunoscuta jucarie din lume. Expozitia cu vanzare le va prezenta celor mici istoria indragitei papusi, de la crearea sa, in 1959, si pana astazi. Nu va lipsi alaiul de tinute speciale, mobilierul, autoturismele si partenerul de viata, Ken. La nivel mondial, Barbie si LEGO sunt cele mai cunoscute jucarii, cu o adevarata istorie si recorduri inca neegalate.
Copiii ce vor calca pragul de poveste al expozitiei vor putea degusta prajituri, acadele si sampanie speciala. Barbie a fost conceputa de Ruth Handler, careia i-a venit ideea cand a vazut ca fetitei ei ii face mare placere sa se joace cu papusi adult facute din hartie. Papusa se numeste Barbie dupa numele fetitei inventatoarei, Barbara. In primul an, s-au vandut 351.000 de papusi de acest gen cu un pret de 3 dolari bucata.
susrsa:
http://www.9am.ro/revistapresei/Social/34099/Barbie-cea-mai-cunoscuta-papusa-va-face-parada
Hei... daca e parada poate venim si noi.
Cine ajunge inainte face poze.
O zi buna!
april spune:
zana, vei fi prin bucuresti zilele astea?
mami si www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
pascutzele mele floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
CristinaT spune:
zana, ai atins o suparare mare cu pozele. De 1 mai am ramas fara aparatul foto si sunt tare suparata. Nu era zi fara sa nu il iau cu mine, astazi facem 14 ani de casnicie, vine serbarea fetei la gradi si eu tot nu reusesc sa gasesc ceva acceptabil si ccare sa se ridice la performantele fostului.
si aseara m-am jelit dupa el.
zana spune:
Nu,acum sunt acasa , m-au taiat de la deplasari.
Dar pana pe 11 iunie tot ajung ca fiica-mea e plimbareata rau si pentru Barbie ar fi in stare sa si zboare si asa m-a innebunit cu accesoriile Barbie.
Pana si ghiozdan trebuie sa-i cumpar cu Barbie.
Poate ne intalnim .
Cristina, imi pare rau ca am atins punctul tau sensibil la aceasta ora, poate reusesti sa imprumuti unul pentru serbare si celelalte evenimente pana te hotarasti ce si cum sa cumperi, cred ca e un pic dificil sa alegi,ca tot faci comparatii.
La Multi Ani! pentru ziua de azi, sa fiti fericiti .
Sa ne tineti pumnii pentru maine, avem concurs de .
zana