convorbiri mai convenabile pe telefon

convorbiri mai convenabile pe telefon | Autor: innaa

Link direct la acest mesaj

Nu stiam exact unde se incadreaza mesajul acesta insa aici mi s-a parut mai indicat.
Voiam sa spun ca de curand mi s-a recomandat un programel(gen yahoo messenger-gratis) cu care poti suna de pe calculator pe telefoanele fixe sau mobile. sunt foarte multe tari in care pe fix poti vorbi gratis- de ex: Spania, Italia, Grecia, Franta; iar in Romania de ex pe fix poti vorbi cu 9 eurocenti pe minut- pentru noi, care suntem departe de Ro este absolut super...iar pe mobil costa doar 22 de centi.
Dupa cum spuneam, programul este gratis. Puteti cumpara credit sau puteti doar recomanda programul cuiva si voi primiti un euro.

daca e cineva interesat...trimiteti PM cu adresa de mail si va trimit programul.
daca nu vreti...nu-i nimic, eu voiam doar sa se bucure si altii de el.
va pup

Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

sau puteti face download la programul skype si va auziti ca la telefon, tot asa...nu va costa nimic nici macar 1 cent pe minut,dar trebuie sa aveti computer si voi si apelatul si bineinteles microfon si/sau camera video sa va puteti auzi/vedea.
Eu am fost surprinsa de cit de bine se aude, prin messenger de exemplu in afara de biriituri si pocanituri si intreruperi...imi pierdeam rabdare.
Nu ma refer la programul la care se refera innaa, de care eu nu stiu, ma refer la messengerul obisnuit, cu ala imi pierdeam rabdarea!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Intr-adevar este si Skipe la care se aude foarte bine de la calc la calc-si e gratis...si camera se vede bine, desi in format mai mic decat la messenger. Nu am incercat sa sun de pe calc pe telefon fix sau mobil pentru ca tarifele sunt mai mari .

In plus, ce ma incanta pe mine la programul acesta - VoipDiscount este faptul ca pe telefonul fix din Spania, Belgia, canada, Grecia, Italia si multe altele e gratis ....in Romania pe fix 7 centi si pe mobil 22 de centi ...si bineinteles euro acela cadou la fiecare prieten nou

deci daca descarcati programul nu uitati sa ma adaugati la prieteni cu id-ul iubitaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madade spune:

Sau ii iei fratelui din State (in cazul meu)- un numar de tel romanesc [vezi www.eurovoice.ro] si uite asa :
1. vorbim gratis intre noi (e de fapt un Skype cu numar de Romania)
2. el il foloseste ca telefon normal cu receptor (nu are nevoie de PC)
3. vorbeste in tara pe fix sau mobil la 2,5 centi catre fix, 12 catre mobil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

E vorba de VoipDiscount? Am intrat si eu pe site, dar de fapt ai doar 1 min gratis, trebuie sa cumperi credit ca sa ai cum sa suni in acele tari pe fix, deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

da dar daca recomanzi altei persoane si te adauga prima la prieteni tu primesti un euro pe care poti sa il folosesti sa suni gratis. un euro si inca un euri s a m d.

nu tb neaparat sa cumperi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Pai ce mai stam felelor, in fond si la urma urmei nu primim decat un mail care nu ne obliga la nimic dar innaa are de la noi o bucurie.
iti trimit Pm cu adresa mea.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

atunci poate imi face si mie cineva o bucurie....
(eu am trimis invitatia pe mai-ul pritenului si nu a ajuns nimic... )

Mergi la inceput