Gradinita Little Giants
Mamici de copilasi la gradinita, are cineva puiul la Little Giants in Pta Victoriei?
Vreau sa-mi inscriu fetita acolo si as vrea sa stiu, daca se poate parerea cuiva care are aceasta experienta.
Mie mi-a placut foarte mult gradinita, dar asa sunt mamele, vor sa mai auda si de la altii cum e.
Va multumesc pentru orice informatie, astept cu nerabdare.
Anemona
Raspunsuri
anemona spune:
Da, Ania, fetita mea merge din iunie aici si sunt incantata de cat de repede s-a acomodat si ce progrese a facut. In doua-trei saptamani a inceput sa manance singura, s-a acomodat cu programul dupa prima saptamana si, ce e cel mai important pentru mine, merge cu mare placere la gradi. La orice ora o intrebi daca vrea la gradi, zice ca da si deja se ridica sa plece, se duce la usa si zice "haide". A mers de cand avea un an si 11 luni si eu zic ca mai mult nu pot cere de la o gradinita la aceasta varsta.
Tot de cand merge la gradi a inceput si sa vorbeasca, inainte nu vorbea deloc, iar acum spune o groaza de cuvinte.
Aici a inceput si antrenamentul la wc (acasa nu mai vroia deloc nici macar pe olita) si sper ca in curand scapam si de scutece. E foarte important ca acolo vede alti copii facand anumite lucruri si isi doreste si ea sa faca la fel, deci progresele sunt mult mai mari decat acasa.
Eu primesc zilnic raportul cu activitatile din ziua respectiva, desenele facute (le am pe toate de cand a merg in prima zi) si tabelul cu mancarea oferita, plus la fiecare aliment scrie daca a mancat sau nu.
Acum am fost in vacanta doua saptamani, dar de maine va merge iarasi la gradi si cred ca va avea noi colegi (a inceput anul la 1 septembrie).
Ai vizitat gradinita asta? Spune-mi parerea ta, sunt curioasa, pentru ca pana acum nu s-a prea scris aici despre ea. Oricum, este o curatenie exemplara peste tot.
Mai multe detalii nu am, pentru ca fetita mea inca nu vorbeste prea mult si nu poate povesti, dar starea ei de bine imi spune ca e fericita acolo. Mancarea e destul de variata, ii scot si afara zilnic de doua ori, mi se pare totul ok.
Mai sunt mamici de copliasi la aceasta gradi pe aici? Asteptam si parerea lor.
Anemona
AniaMaria spune:
Multumesc, Anemona. E ok gradinita, un singur lucru mi se pare stresant: scarile acelea.
anemona spune:
Ania, sa stii ca si eu am privit cu suspiciune scarile, dar nu s-a intamplat niciodata nimic. Copiii nu sunt lasati singuri niciodata pe scari, sunt bine supravegheati. Chiar foarte bine. Nu am auzit niciodata sa se fi intamplat vreun incident din pct asta de vedere, al securitatii copiilor.
Tare as vrea sa mai vb cu alte mamici de copilasi de la LG, asa cum sunt "gastile" de la Little one sau alte gradinite care vorbesc aici, dar se pare ca nu mai e nimeni cu copil la LG prin preajma. Totusi mai sper sa apara cineva.