Care este idolul tau ? (11)
Raspunsuri - Pagina 13
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Este un raspuns un pic mai civilizat decat al lui medi, bravo tie!
Saru'mana !
Cat despre raspuns, crezi ca este doar “un pic mai civilizat ?”
Uau – asa ceva nu mi-a mai spus nimeni...... ce mandru sunt de mine !
Stau acum sa ma gandesc cum suna raspunsul meu daca nu eram asa timid ........ oare ar fi fost “cu mult mai civilizat” sau “civilizat pur si simplu” ?
Ce probleme existentiale am acum...... ! Aaaa, nu sa raspund la intrebarile grele de mai sus, ci cate flori sa iti daruiesc.....
Una
Doua
Sau poate noua.....
Evident, sunt de la cineva nu foarte civilizat, nu conform standardelor inalte cerute de viitoarea integrare in UE, dar asta nu cred ca strica frumusetea acestor flori.......
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
DARAEL spune:
arinna – daca pleci, in loc de „sub clar de luna” o sa fii „sub cercul polar” – sigur !
Daca pleci vreau sa vin cu tine
Daca pleci ia-ma si pe mine
Daca pleci n-ai sa poti trai
Cu tot ce-a fost si nu mai vrei sa stii.
Daca pleci vreau sa vin cu tine
Daca pleci ia-ma si pe mine
Daca pleci n-ai sa poti trai
Cu tot ce-a fost si nu mai vrei sa stii....
(Catalin Crisan - Daca pleci !)
Drum bun !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
craciunitza spune:
Ce frumos scrii... oare de ce nu poti discuta regulamentar, on-topic?
D-aia.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
daniela_b spune:
Ei, iaca, eu as vrea sa pun azi un "idol":
nu se gaseste pe internet, are par matasos, ochii limpezi si cel mai tulburator suris, culmea: nu-ti raspunde cu multe cuvinte, de fapt cred ca nici nu stie sa vorbeasca in limba ta...
De cite ori ne-am suparat ca l-am intrebat ceva si n-am inteles nimic din ce ne-a raspuns. Atingerea lui nu are comparatie.
Felul in care te supune seamana cu magia universului.
Oricit de deosebita ai fi, tot el te domina.
Iti ia multa vreme sa arati seducator si lui pur si simplu nu-i pasa...
Si, ohooo, chiar merita sa-ti fie idol personal: el este bebelusul pe care il tii in brate!
Pentru un minut/doua, trei, zece, o mie, doua sute de mii sau pentru o eternitate!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
april spune:
quote:
Originally posted by arinna
Cateodata, din lipsa de idoli, mai zicem una-alta sa ne vina inspiratia...
Dar eu sunt asa ocupata...
Daniela, Brenda am primit raspunsul !!! In cateva saptamani trebuie sa primesc pasaportul cu viza si-n iulie va scriu de pe alte taramuri !!!Plec la Zburator !
April, ce faci tu frumushika, ma luase o jale cand ai plecat...ai ajuns bine ???
........................
Knowledge is power!
De ajuns, bine am ajuns, dar dupa.....a fost mai rau. Asta e. O sa treaca. Traiasca cortizonul!
Mai da chiar in Aula Academiei sa ma intepe? Astia da paianjeni, sau ce-o fi fost. Cred ca m-a dibuit ca nu-s de-a casei
arinna, ma bucur mult ca ai reusit cu viza si vei ajunge in bratele zburatorului tau. Va doresm multa, multa fericire si tot binele din lume. Il meritati.
mami & www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
DARAEL spune:
quote:
Ce frumos scrii... oare de ce nu poti discuta regulamentar, on-topic?
D-aia.
Asa-i ca scriu frumos ?
Scuipa-ma repede te rog, sa nu mi se urce la cap sau, Doamne fereste, sa ma deochi cumva !
Sunt on topic ?
Nu mai stiu – intre doua savarine, un fazan fezandat si Sfantul Pork, cred ca merge si un idol mai deosebit: scuipatul ca remediu universal antideochi !
Pace tuturor !
Adrian
craciunitza spune:
Acum da, esti on-topic, ai adormit cu gandul la mine, devin idolul tau
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
april spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
Ei, iaca, eu as vrea sa pun azi un "idol":
nu se gaseste pe internet, are par matasos, ochii limpezi si cel mai tulburator suris, culmea: nu-ti raspunde cu multe cuvinte, de fapt cred ca nici nu stie sa vorbeasca in limba ta...
De cite ori ne-am suparat ca l-am intrebat ceva si n-am inteles nimic din ce ne-a raspuns. Atingerea lui nu are comparatie.
Felul in care te supune seamana cu magia universului.
Oricit de deosebita ai fi, tot el te domina.
Iti ia multa vreme sa arati seducator si lui pur si simplu nu-i pasa...
Si, ohooo, chiar merita sa-ti fie idol personal: el este bebelusul pe care il tii in brate!
Pentru un minut/doua, trei, zece, o mie, doua sute de mii sau pentru o eternitate!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
daniela
cel mai frumos idol din cele peste 1600 de pagini de pana acum
www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">pui de om
april spune:
quote:
Acum da, esti on-topic, ai adormit cu gandul la mine, devin idolul tau
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele