Care este idolul tau ? (11)
Raspunsuri - Pagina 12
brendamitran spune:
Da' trebuia sa te ispiteasca pe tine?
Ca in cazul asta noi ne retragem....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
DARAEL spune:
Va rog intrati aici sa Salvam Catedrala Sfantul Iosif:
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
brendamitran spune:
asa....si?
La ce-mi foloseste mie chestia asta? Ca tot interesele Bisericii sint in joc....Ei insisi intineaza religia cu interese meschine si se lupta ei intre ei pt fel si fel de chestii....si noi sintem "pleava"
Mie,una,chestiile astea au inceput sa-mi provoace repulsie si prefer sa raman cu credinta mea curata in adancul sufletului,pe care nu mi-o poate stirbi nimeni,si sa-i las sa se bata ca chiorii,e problema lor....
Decit sa ma duc la biserica unde un preot (care vede numai bani si are numai asta in cap) sa-mi tina o slujba de "ochii lumii",mai bine imi citesc cartea mea de rugaciuni si ma rog in liniste acasa....
Ma indoiesc ca rugile lor mai ajung acolo unde trebuie....
BRENDA
arinna spune:
Ca bine ai mai zis , Brenda !!!!! Bravo !!!!
Faca ce vor, ca nu ma intereseaza nici pe mine bazaconiile lor...nu mai pot sa se roage de-un bloc,ce sa-ti spun, parca in asta sta credinta!Sa dea bani s-o faca in varf de munte daca vor liniste, ca la oras e aglomeratie mare, abia mergem pe strada...
........................
Knowledge is power!
brendamitran spune:
Sper sa nu se supere nimeni pe mine,dar asta este parerea mea....
BRENDA
craciunitza spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Va rog intrati aici sa Salvam Catedrala Sfantul Iosif:
Adrian
Domnu' doctor, ce legatura are catedrala cu idolul?
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
DARAEL spune:
craciunitza – pentru a primi un raspuns pertinent, autorizat si util, va rog sa faceti o cerere datata, semnata personal si legalizata la notar.... sa o depuneti la registratura conform regulilor interne publicate in MO nr 25321654/321.656/67654 volumul XIIIDC........
Iar raspunsul il veti primi dupa o analiza serioasa, o abordare corecta si nepartiala...... dupa ce ma voi gandi profund si voi cugeta adanc !
Cu stima si respect non-stop,
Al dumneavoastra,
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
craciunitza spune:
Este un raspuns un pic mai civilizat decat al lui medi, bravo tie!
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
arinna spune:
Cateodata, din lipsa de idoli, mai zicem una-alta sa ne vina inspiratia...
Dar eu sunt asa ocupata...
Daniela, Brenda am primit raspunsul !!! In cateva saptamani trebuie sa primesc pasaportul cu viza si-n iulie va scriu de pe alte taramuri !!!Plec la Zburator !
April, ce faci tu frumushika, ma luase o jale cand ai plecat...ai ajuns bine ???
........................
Knowledge is power!