Dieta hipocalorica (3)
Raspunsuri - Pagina 3
diadaniela spune:
Neata!
Fetele ,nu am intrat pana acum ,ca fiica-mea a fost bolnaviora si am fost tare necajita.Acum e mai bine si am revenit!
.
Astazi imi cumpara sotul cantar electronic.
.Zice ca masoara si apa si grasimea din corp.
Va tin la curent!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CORNELIAP33 spune:
Multumesc Gabi de urari.
Dana, abea astept sa ne povestesti despre cantarul tau smecheros.
Acum ma duc la masa caci tare mi-e foame. Am sa incerc sa fiu cuminte. Dimineata am mancat cereale integrale Fitness cu lapte 1,5% si de atunci tot beau ceai verde. Sper sa gasesc un gratar de pui cu salata.
Va pup,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
gabibarta spune:
Dana, Crisia, multa sanatate!!!
Ma lupt si eu cu foamea, dar ma tin tare... pe la 12 am rontait un pic de Fitness, dar tot mi-e foame
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
diadaniela spune:
Eu am mancat dimineata doua feliute de paine cu sunca si atat.Mie cam foame asa ca ma duc sa vad ce pot manca.
Astept cantarul nou cu nerabdare ,ca am impresia ca am pus un pic pe mine. Nu stiu sigur,
Sper sa nu uite sotu' ,ca-l mananc.L-am apelat de vreo 3 ori pana acum sa-i amintesc.![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
briza_marii spune:
Da, dana! cum e cantarul? Eu am o problema cu al meu ca e f sensibil, adica: avand in vedere cat de drepte sunt podelele din acest apartam
, cum misc din loc cantarul un piculet, cum arata diferenta de 500-1kg
. Acum l-am fixat intr-un loc si am anuntat pe toata lumea care apare pe aici ca ii
dc imi misca cantarul!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
diadaniela spune:
Nu mi-a luat sotul cantar!
Imi venea sa-l bat!
Cica cum are un pic de timp imi cumpara.
Dana
diadaniela spune:
Nici azi n-am primit cantarul!![]()
fetele ,pe unde umblati? Haideti ,mai cu viata!
Scrieti si voi pe aici mai des ,ca eu simt ca o iau pe aratura cu mancatul.
Va astept pe ci.
E randul vostru!
Dana
gabibarta spune:
io-s in zona... cumintica, insa azi n-am ajuns la fitness, ca am stat la calculator vreo3 ore
Sa-mi fie rusine... lenesa, puturoasa ce sunt... nu-i nimic, maine dimineata pedalez mai mult...
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
diadaniela spune:
Eu n-am mai pedalat cam de mult. Cred ca trebuie sa ma mobilizez serios.
Parca vad ca la cantarul viitor nu ma laud cu nimic!
Gabi ,sunt sigura ca tu ai mai dat jos vreo 2 kg.
Dana