Dieta hipocalorica (3)
Raspunsuri - Pagina 2
briza_marii spune:
Fetelor, eu acum aparui de la serv (ca noi am lucrat si azi, si marti o luam iar de coada
)si vreau sa va urez toate cele bune, sa fiti iubite si din ce in ce mai suple. Sarbatori fericite!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
gabibarta spune:
fetelor, va doresc Paste fericit tuturor si sa nu faceti prostii!!! (ca mine, ca tocmai m-am indopat cu cartofi frantuzesti)
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
gabi_j spune:
Maiii... ce-i cu linistea asta aici? Toate ati plecat?? Sau va e rusinica sa intrati aici? Stiu ca si voi sunteti rele... eu ieri seara am facut lasagne...
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Iubika spune:
puah! mananc ca o vacutza, dar ma mentin ![]()
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
gabibarta spune:
am fost azi la Mac... am mancat o bucatica de Mc nuggets cu 3 buc. de cartofi... atat e voie, nu?:)
in rest cartofi frantuzesti, am incercat sa nu mananc mult, dar nu prea am reusit
Sper sa nu trec din nou peste 70...!!!
In orice caz inca am multa, multa grasime de ars... nu-mi place ce vad in oglinda![]()
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
gabibarta spune:
fetelor, ati facut o burta de nu mai incapeti langa calculator????![]()
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
CORNELIAP33 spune:
M-am intors la servici, si sa nu va vina sa credeti, dar sunt un pic mai supla. Am doar 63 Kg.
Asta dupa ce am mancat cozonac la fiecare masa si ieri o prajitura grozava cu branza si visine, plus drob si oua si bors de miel si friptura de miel si...tot ce s-a mai gasit.
Dar gata acum m-am facut cuminte, cuminte, cuminte...
Va pup,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
gabibarta spune:
Cornelia, bravo!!! Si La multi ani taurasului tau!!!
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
Maiii... ce-i cu linistea asta aici? Sau va e rusinica sa intrati aici?
Oh, da! Mie imi e f rusinicaaaa!!!!!!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
crisia spune:
Buna, fetelor.
Si mie mi-e cam rusinica, am mancat fff mult de Pasti, si mai am ceva mancare prin frigider, dar de maine sunt cuminte. Nu m-am cantarit, dar nu simt ca ar fi prea mult in plus, a fost un Paste obositor si stresant, fii-mea a facut otita chiar duminica, am mers mult cu masina, acum sunt racita cobza...
Maine ma cantaresc sa vad ce zice cantarul.
Pupici si spor la slabit.
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole