Ce ati face daca pentru o zi puteti avea un p***s

Deci...ce a-ti face fetelor daca pentru o zi a-ti avea un p***s.
La fel pentru barbati daca a-ti avea organul genital feminin pentru o zi.
Nu sa il aveti ca exponat...efectiv sa aveti organul ca parte din anatomie.
Sint atit de jos ca simt nevoia sa rid putin si am zis ca un topic ca asta ar mai insenina putin forumul....
Raspunsuri

Kittie spune:
asta ca e ca pestishoru de aur???!! Di ce bre numa o zi? Io vreau mereu. Dupa dorinta. Una sau alta mamica de
( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

copiloi spune:
Eu nu inteleg ceva: la celalalt topic spui ca esti "la capatul puterilor", iar aici....
Nu pot intelege cum cineva, care tocmai a aflat ca partenera il inseala, vine si posteaza in secunda doi asa ceva
Alina

KUKI spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Eu nu inteleg ceva: la celalalt topic spui ca esti "la capatul puterilor", iar aici....![]()
Nu pot intelege cum cineva, care tocmai a aflat ca partenera il inseala, vine si posteaza in secunda doi asa ceva
Alina
Da' ce importanta are?!
Si-o fi dat omul seama ca nu e sfarsitul lumii. Desi nu cred ca asta e explicatia....
Totusi interesanta intrebarea cu p...

She spune:
quote:
Initial creeata de vandal
La fel pentru barbati daca a-ti avea organul genital feminin pentru o zi.
Nu sa il aveti ca exponat...efectiv sa aveti organul ca parte din anatomie.
Sint atit de jos ca simt nevoia sa rid putin si am zis ca un topic ca asta ar mai insenina putin forumul....
vai de cite ori nu mi-am dorit-o!!!!
:)

CristinaT spune:
niciodata nu mi-am pus problema asta, cred ca ma simt tare bine in pielea mea. Tu ce-ai face???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Alyssa spune:
Asi avea grija cum merg, cum ma asez pe scaun... am inteles ca oole alea trebuiesc protejate...

Iubika spune:
quote:
Initial creeata de vandal
.... un palos, zici?
Pai m`as lupta singura cu toti

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

vandal spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Eu nu inteleg ceva: la celalalt topic spui ca esti "la capatul puterilor", iar aici....![]()
Alina
''tocmai'' a fost acum 2 luni...azi sint up and down...up und down...si mai rid si la necaz...la fel cum pling de bucurie...