La bine si la greu impreuna - 11

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Kla, sper ca ne mai intalnim si noi pe mess sa mai vb si Picca, si Dasha...

Mai stie cineva ceva de Silveana???????

Un pupic special pentru Liana, olteanca noastra.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Mai Clau da' esti mai ceva ca mine...si eu care credeam ca mai lunatica decit mine nu se poate...da' uite ca m-am inselat...imi pare rau pt vinatai....... deci mai ai o luna si de muti...yuppi!!...si pe noi nu ne inviti la "barbacoa"?

Iliuta mult succes iubita ...sper din tot sufletul sa reusesti sa faci Fiv-ul si ai copilasul mult dorit...
Lianooo nesuferito ce esti...disparusi ca magaru-n ceata aseara...da' eu tot te pup ...auzi la ea...s-a dus la baie
Ioana si Mirunica sarbatori fericite si voua!
Bubulina,Pitic,Dasha,Tabi,Bianca,Madana si toate fetele care mai trec pe aici ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

....LIANA mare talent, mare caracter! Mi-au mers la suflet cuvintele de la tine. Macar prin tine sa mai citesc si eu cate cava...nu am mai pus mana pe o carte (spre rusinea mea) de nici nu mai tin minte!
Va urez si aici un PASTE FERICIT si tot ce va doriti sa se realizeze!.....acum sigur ca vin neamurile peste mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumim fetelor! picca.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PICCA eu v-as invita pe toate fetele de pe forum daca as stii ca veniti!sau vei fii cumva la inceputul lui iunie pe aici???

IOANA tine mama schema....chiar ma gandeam si eu ca intr-o zi ma ia de fundul pantalonului si ma arunca pe gheam daca ma mai vede smiorcaindu-ma....da se pare ca are o rabdare de otel in el.....si asa il "traduc"usor...Este primul tau PASTE impreuna cu Miruna si iti doresc sa ai parte de aceasta sarbatoare sfanta numai de fericire si bucurie!

ILIUTA n-am timp iubit-o ,numa intru sa ma uit repede ce mai e pe aici si fug la treaba...acum plec sa-mi vopsesc ouale...maine mai fac cumparaturi si ceva prajiturica....apoi sambata ce mai ramane de facut.....luni si marti e Blaga meu acasa si voi fi ocupata cu el...si tot asa....dar incerc sa intru sa vb un pic

v-am pupacit pe toate

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetelor da ce rapide sunteti!! Ati terminat cu curatenia, ati vopsit ouale, faceti prajituri....asta da...Cum reusiti??? Ca eu mi-am luat maine o zi libera ca sa pot face macar una din toate astea....
Pupici si spor la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Klau as vrea eu sa fiu in Spania la sf lui Iunie ...da' nu se poate...dar la un gratar virtual tot vin,ok?
Miha pai cu programul asta ciudat de lucru al tau nu ne brodim deloc pe mess...una vine, alta pleaca...alta e invizibila
Liano cum stam cu raceala si cu grasu?

In caz ca nu mai intru zilele astea,va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi! Sufletele sa va fie pline de lumina si bucurii!Va pup absolut pe toate

Mergi la inceput

MORMELVIO:uite aici reteta mea:

marti cumparaturile cu mielut cu tot!
miercuri si joi(adica azi)curatenie si vopsit oua(pe langa mai tras cate un ochii pe DC)
maine ma trezesc de dimineata,mai fac ceva cumparaturi ,apoi vin acasuca fac o prajiturica(ajunge una sa nu ne ingrasam)fac gusita,iar sambata o ciorbica,fripturica,si restul ma mai gandesc daca mai fac ceva...poate niste aperitive....

Mergi la inceput

PICCA pai petrecerea virtuala e anuntata de mult timp...dar cum am fost in post nu s-a putut ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur.

Acum au cruce de aur si inima de lemn.

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noatre.

PASTE FERICIT! si HRISTOS A INVIAT!!

Pace, iubire... fericire, va doresc tuturor!

voi pleca ...nu stiu cand revin
va doresc tot binele din lume!!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput