La bine si la greu impreuna - 11

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

liana, m-ai lasat fara cuvinte. Te pup fata draga si-ti multumesc ca existi.

Picca, asa e uite acum am intrat in casa si la 7 ma trezesc si ma duc din nou

Kla......sper sa mai apucam sa vorbim...

Va pup, fug la somn.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LIANA versurile astea mi se duc direct la suflet!sunt foarte frumoase

ILIUTA si eu sper sa vb....

am uitat sa va zic...mi-a venit miercuri CM ....acum astept sa vina ziua ovulatiei sa vada daca iasa ceva naturaleu sper...na.....poate vine iepurasul la mine mai tarziu si-mi aduce un bebe...ar fii super

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

kla78: asta da program intens...eu sunt la serviciu toata ziua, pe cand ajung acasa toate magazinele sunt inchise ...mai gasesti unul singur deschis dar care nu e plin decat cu prostii...
Nu am reusit sa-mi iau carne de miel, desi ne place foarte mult, dar nici bani nici timp nu am avut anul asta...asa ca ramane la anu..
In schimb sotul meu a cumparat toate ingredientele pt o ciorba de burta pe care o face excelenta...
Azi si eu sper sa ma pot deszlipi de DC si sa fac ceva curatenie, iar pe seara o sa vopsesc cateva oua...
Maine vreau sa fac sunca fiarta (metoda ardeleneasca), si cozonac moldovenesc, ca aici nu se gaseste si nu stie nimeni sa faca...
Asa ca am de lucru....

Liana: mi-au dat lacrimile cand am citit ...cat adevar exista in acele randuri...

PASTE FERICIT!!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Paste Fericit!In noaptea luminata o sa spun o rugaciune si pentru voi toate care imi sunteti atat de aproape in aceasta suferinta!Sa ne dea Dumnezeu sanatate si bebelusii mult doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor le'am spus din tot sufletul meu ala de "drak"..
va iubesc mult si va doresc sa vina iepurasul la toate..chiar daca va intarzia cateva zile

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Liana, la mine vine iepurasul(Ilie)....l-am sunat si era prin Barcelona. Doseara ajunge acasa.
Mormelvio, esti din Carei......de scolo sunt nasii de botez ai sotului meu. N-am fost niciodata, am inteles ca e fain orasul.

Va pup pe toate. M a duc sa ma pregatesc ca-mi vine "iepurasul".

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

iliuta: eu am venit in Carei in 2003, dupa sot...In primul an am avut senzatia ca sunt in concediu, asa de linistit este orasul...Acum m-am obisnuit, si nu mai suport aglomeratia Bucurestiului...desi candva era orasul in care doream sa locuiesc toata viata. Acum prefer Careiul...
Insa este un oras foarte mic si are foarte multe dezavantaje: nu poti sa faci nimic fara sa se stie in tot orasul, nu exista magazine mari, fara modalitati de petrecere a timpului liber..fara doctori buni...fara supermarketuri deschise zi lumina, etc...Orice dorim sa facem sau sa gasim, trebuie sa mergem in Satu Mare, care este la 40 km de noi.Mai repede ajung in Ungaria, granita fiind doar la 7 km de noi. Multi merg la cumparaturi in Ungaria..si totusi acum prefer Careiul...
Miha

PS: daca poti, te stept oricand la noi...

Mergi la inceput

S-a lasat linistea pe aici...vine iepurasul diseara...sa fiti cuminti si sigur vine cu .
Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ILIUTA si la mine vine iepurasul in seara asta.....aaaa de fapt la mine vine IEPUROIUL

SA AVETI PARTE DE UN PASTE FERICIT IAR LUMINA INVIERII SA VA UMPLE SUFLETELE NUMAI DE BUCURIE SI FERICIRE!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput