Deci...la capatul puterilor...

Deci...la capatul puterilor... | Autor: vandal

Link direct la acest mesaj

pe scurt...acum doua luni am aflat ca sotia ma inseala (ceea ce englezii numesc emotional affair). Am aflat, a confirmat, multe saptamini de zbucium, depresie, etc. Imi spune ca s-a terminat, ca nu se mai vorbesc, ca nu-l mai vede. Vin facturile de la telefon, fac exact ca trenul pe Podul Saligny (de la 15 $/luna sarise la 130 si respectiv 210). Fac o criza depresiva majora si imi spune acum 2 saptamini ca gata s-a terminat pe bune, ea nu ii mai scrie, nu il mai cauta, etc. Dar...

1. Dupa ce mi-a spus ca trebuie sa am incredere in ea ca nu mai vorbeste cu el, a vorbit din nou cel putin o data.

2. Celalalt nu e la curent ca ea a terminat relatia cu el.

Sintem casatoriti de multi, multi, multi ani si avem doi copii. Imi spune ca ma iubeste si ca nu isi poate inchipui viata fara mine si ca vrea sa mergem mai departe impreuna.

Nu mai stiu ce sa fac pentru ca

1. Efectiv sint intr-o depresie majora pentru ca nu am cu cine vorbi in afara de sotia mea.

2. Imi e greu sa mai am incredere in ce spune - cu toate ca incerc din toate puterile dar de fiecare data e ceva - o minciuna care iese la iveala si iar ma afund.

3.Cum poate o relatie sa fie terminata daca amindoi partenerii nu sint la curent. Asta ma depaseste total. I am quite flabbergasted...

Deci....sint cam la capatul puterilor si satul de minciuni...mi-am zis ca putin insight de la voi nu ar strica, macar pentru a vedea outside the box.

Multumesc pentru ca ati citit (chiar daca nu o sa raspundeti).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Ba eu cred ca o relatie se poate termina si asa, pe NV, fara sa fie amindoi "la curent".

Nu stiu cit de strinsa era legatura in cadrul acelui "emotional affair" dar presupun ca nu foarte, asa ca fiecare avea spatiu de miscare si de decizie.

Daca ea a decis ca incheie orice legatura, nu trebuia neaparat sa il informeze oficial.
Poate ca a preferat sa lase relatia sa moara de la sine....
Cred ca esti prea suspicios.

Poate gresesc... n-am prea multe date.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

I-as propune ca, in..sa zicem, 3 zile, sa scrie o scrisoare LUNGA, dar luunga si sa povesteasca TOT, absolut TOT. Sa nu omita nimic!
De regula curajul de a spune adevarul este mai mare daca scri.
Ar mai fi interesant de ce s-a hotarit sa o termine cu respectivul.Te-a inselat cum?Virtual?telefonic?Fizic?

Daca ai puterea sa taci si sa asculti pina la capat, fara acuzatii . e posibil sa capete incredere si sa spuna tot.Explica-i treaba cu minciuna.dar bine de tot.De multe ori doare mai tare decit fapta in sine, ca nu spune TOT.
Nu?

Cred ca ar fi binevenita o pauza la amindoi.Tu sa vezi daca ai mai putea si ea sa vada motivul pt care mai doreste sa ramina cu tine.
Daca auzi ca esti doar un tata de copil si o istorie si niste amintiri si etc etc, fugi cit poti ca asta nu mai tine mult si explozia e la cotitura.Daca-ti spune simplu, pt ca te iubeste, ar trebui sa-ti dea de gindit.

PS.trebuie sa ai cu cine discuta.cauta.Nici nu stii de unde poate apare un "guru" de care ai nevoie acum.Implozia nu duce la gesturi sau decizii prea fericite.

Mergi la inceput

am recitit.Cum adica celalat nu este la curent ca au terminat relatia?
pai atunci e clar Vandal..nu au terminat-o.Asta nu exclude ca ar dori.
Eu stiu ce as face in locul tau si as stii din exprienta, dar...nu aici...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elise

Ba eu cred ca o relatie se poate termina si asa, pe NV, fara sa fie amindoi "la curent".

Elise

E greu.Aproape imposibil.Ani de zile si doi copii??
E aproape imposibil sa o "termini" inainte sa o simti ca poti.
O casnicie de lunga durata si mai ales cu copii este mai mult decit o relatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

She, Elise se referea la relatia dintre sotie si al treilea personaj, nu sotul ei.
Vandal, oamenii mai au scapari din astea, cred ca dupa mai multi ani de casatorie, cand intervine rutina, e mai usor sa o iei pe aratura. Dar nu trebuie sa disperi chiar asa. E posibil ca aceasta 'relatie' sa o fi facut sa vada mai clar ca defapt ii e mai bine cu tine si cu tine vrea sa ramana. Pur si simplu. Incearca sa afli cum stau lucrurile.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by She

quote:

Elise

si tot asa...

She, era vorba terminarea celeilalte relatii: "emotional affair"-ul... nu de casnicie.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

eu zic nu se termina pe nv. Mai ales daca e vorba de o istorie cum descrii "emotional affair". Si, sincer, nu stiu daca se termina vreodata. Pentru ca nu se consuma efectiv iar partenerii cauta (cel putin pe moment) reconfort psihic, intelegere, alta decat cea pe care o cunosc precum propriile buzunare. Poate ma insel, nu sunt de meserie, dar... e parerea mea.

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by She

quote:

Elise

She, era vorba terminarea celeilalte relatii: "emotional affair"-ul... nu de casnicie.

Elise

Aha.Ok.Intelesesem gresit.Atunci de acord, cred si eu ca se poate termina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"I am quite flabbergasted..."

Yo cred ca tu esti mai degraba discombobulated decit flabbergasted.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

te-ai intrebat (sau ai intrebat-o) de ce te-a inselat? Daca nu te mai iubeste, las-o sa plece! Asa veti suferi amandoi, si te va insela din nou, daca ea vrea altceva de la pertenerul de viata decat ceea ce ii poti oferi. Asta nu inseamna ca esti mai prejos decat alti barbati, doar ca nu va potriviti.
Ai doar o singura viata, si daca ai gresit in alegerea partenerei, niciodata nu-i tarziu sa incerci din nou!
Stiu ca sunt doi copii la mijloc, nu dati cu pietre, dar si copiii sufera daca intre parinti nu exista dragoste si intelegere.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput