Deci...la capatul puterilor...
Raspunsuri - Pagina 2

Akuma spune:
las-o sa plece, viata nu a inceput cu ea si nu se termina cu ea..
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

AlbaIulia spune:
Din ceea ce spui tu ramane totusi neclar:
unde e persoana respectiva daca factura telefonica e de approx 200 $/luna? se pare ca nu se intalnesc prea des ci mai mult vorbesc la telefon, este cumva o relatie la distanta? In acest caz poate sotia ta a fost atrasa de o persoana imaginara care o facea sa se simta femeie frumoasa, dorita, etc...poate la voi in casnicie s-a instalat rutina, cunsoc doar modul de viata canadian...de ce nu incerci sa vorbesti cu un counsellor...nu as sfatui sa o intrebi nimic sau sa pui pressure pe o situatie deja dureroasa...sotia ta a spus doar ca nu vrea sa renunte la casnicie...las-o sa-si revina.
Citeam in life 101 sau ceva asemanator despre un cuplu casatorit de multi ani in care el intentase divort iar sotia i-a cerut sa mai stea 90 zile impreuna, nu i-a vorbit niciodata despre situatia curenta, la sfarsit el a renuntat la relatie si a ramas in casnicie, au lucrat amandoi sa o faca 'workable'.
Daca sinteti casatoriti de multi ani inseamna ca ati surmontat multe dificultati si ati realizat mult impreuna, da dovada de intelepciune intr-o astfel de situatie si nu in ultimul rand ai grija de sanatatea ta.
Asta e ce vad eu din "outside of the box" :)
http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Littlelight spune:
Vandal,
Eu n-am sa spun fa asta,sau cealalta ,
pentru ca dedesubturile relatiei voastre numai tu(voi) le stii(stiti)...iar o relatie nu seamana niciodata cu alta,chiar daca ajung sa aibe,la un moment dat,cate ceva in comun...Nici n-am sa-ti impartasesc din experienta personala,pentru a nu influenta parerile tale...
Am sa-ti spun doar atat:trebuie sa vorbesti cu sotia ta,sa vezi ce gandeste ea despre relatia voastra,sa intelegi motivele care au determinat-o sa recurga la o relatie extraconjugala - a nu se intelege prin asta ca sunt cumva de acord cu inselatul partenerului cu sau fara acte(nimic mai neadevarat) -,sa vezi daca o mai poti ierta,daca relatia voastra mai are vreun viitor...
Abia dupa ce ai reusit sa afli raspunsurile la aceste probleme, vei putea sa iei o decizie...
Si inca un sfat:nu te gandi la ce cred altii ca e mai bine pentru tine,indiferent daca acesti altii sunt necunoscuti de pe un forum sau rude apropiate...In acest moment nu conteaza decat ce vrei tu,ce simti ca e mai bine pentru tine...Imi dau seama ca sfatul meu poate fi considerat egoist...poate chiar este...dar in cazul de fata doar tu esti cel care trebuie fie pe primul plan.Si sa nu crezi ca am uitat de copiii tai.Cand am spus toate acestea,i-am avut in vedere tot timpul..intotdeauna copiii simt cand este ceva in neregula cu parintii lor,cand sunt nefericiti,cand nu se inteleg sau si mai rau...Cred ca,daca ar putea avea dreptul la o opinie,ar spune ca e mai bine ca parintii lor sa fie despartiti,dar sa se inteleaga,decat sa stea sub acelasi acoperis si sa se certe tot timpul...Daca tu esti fericit si ei vor fi la fel...
Iti doresc sa iei cea mai buna decizie...

adimercedes spune:
Vandal, eu nu am inteles exact ce vroiai sa zici tu prin "ma inseala" si "emotional affair". Ca daca ea a vorbit cu tipul doar pentru ca avea nevoie de cineva cine sa o asculte, de un prieten (nu ai precizat daca au avut relatie fizica), poate sa iti indice ceva si sa te ajute sa gasesti rezolvarea problemei. Daca dai mai multe detalii, poate putem sa vedem si noi mai clar.
Dar eu cred ca adevarul e in tine. O examinare serioasa a propriei persoane, a relatiei si a partenerei poate as te ajute sa vezi intelegi mai multe si sa te ghideze spre regasirea si revigorarea relatiei dintre voi.
Mult succes.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

vandal spune:
Sper sa nu iau premiul pentru invierea unui vechi topic....numai sa va multumesc (stiti care sinteti) pentru suport moralsi sa va soun ca in clipa de fata toate resursele mele morale sint canalizate in a avea incredere in ea. Pentru cami-a spus ca un capitol din viata ei s-a incheiat, a pus punct si ca relatia s-a terminat.
Ramine de vazut cit de darimati sau uniti vom iesi din aceasta situatie. Nimic nu mai este ca inainte si relatia noastra trebuie sa se refaca. Facem eforturi amindoi (cel putin asta vad eu) dar este greu...anyway....multumesc inca odata si sa speram ca eu si dragostea mea vom ramine impreuna fericiti si ne vom bucura de ceea ce viata ne poate oferi de acum incolo...
Multumesc...

Happiness_4_us spune:
Doamna ajuta, Vandal! Iti tinem pumnii ca totul sa fie asa cum iti doresti.
Nana Motoc

vandal spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Vandal, eu nu am inteles exact ce vroiai sa zici tu prin "ma inseala" si "emotional affair".
Adica sotia mea a avut o relatie sentimentala ( pe care mi-o ascundea)cu un alt barbat. Relatie care se traducea prin emailuri, telefoane (celular mai ales, de unde si facturile piparate) si intilniri. Relatie, care in cazul in care nu as fi aflat s-ar fi continuat, posibil/probabil, cu relatii sexuale.

marcellinna spune:
Vandal tu esti dispus sa o ierti si sa mergi mai departe? Crezi ca ai sa poti ierta ce ti-a facut? Dar asa sincer si pt toata viata?
Daca da atunci scutura-te un pic,nu-ti pierde increderea in tine si fa tot ce poti ca sa o aduci pe sotia ta din nou alaturi de tine.
In primul rand zic eu ca ar trebui sa pui un pic piciorul in prag mai ales ca zici ca intrusul nu stie de ruptura dintre ei si sa o determini pe sotia ta sa-i spuna omului ca totul s-a terminat.
Iti doresc sa iesi din depresie si sa ai zile senine cat mai curand.

vandal spune:
quote:
Originally posted by marcellinna
Vandal tu esti dispus sa o ierti si sa mergi mai departe? Crezi ca ai sa poti ierta ce ti-a facut? Dar asa sincer si pt toata viata?
Daca da atunci scutura-te un pic,nu-ti pierde increderea in tine si fa tot ce poti ca sa o aduci pe sotia ta din nou alaturi de tine.
In primul rand zic eu ca ar trebui sa pui un pic piciorul in prag mai ales ca zici ca intrusul nu stie de ruptura dintre ei si sa o determini pe sotia ta sa-i spuna omului ca totul s-a terminat.
Iti doresc sa iesi din depresie si sa ai zile senine cat mai curand.
Dupa spusele sotiei mele (si cum spuneam toate energia mea e canalizata acum in a-mi recladi increderea in ea deci o cred) a terminat aceasta relatie in data de 11 mai 2006 (o saptamina azi).
Multumesc pentru urari....
P.S.Asa cum i-am spus si sotiei nu e vorba de iertare ci de acceptare. Acceptare a ce s-a intimplat. Iertarea este pentru lunile de minciuna pe care m-a facut sa le traiesc dupa ce am aflat. Si faptul ca increderea pe care inca o aveam in ea chiar si dupa ce am aflat s-a destramat in urma minciunilor.

vandal spune:
Un micut update pentru voi (stiti care sinteti) care ati fost niste dulci si m-ati sprijinit moral.
Se pare ca relatia s-a terminat (sau i s-a pus un capat). Spun se pare pentru ca nu pot sa ma dezbar de paranoia instalata in lunile de minciuni. Si acum ma bintuie o idee mai veche ca ma minte ca sa aiba liniste in casa si sa poata continua. MA rog, adevarat sau nu, mintea mea lucreaza si uneori o ia in directii pe care nu le doresc.
Pe de alta parte am niste intrebari (existentiale) stupide de genu: ce am realizat pina acum, merita sa ma zbucium pentru ea dupa tot ce mi-a facut, as putea sa am mai mult de la viata, de ce trebuie sama sacrific mereu (stiu asta e complexul mielului dar e bazat pe niste traume din copilarie), etc, etc.
Anyway...multumesc inca o data fetelor....si capul sus celor ca au fost sau trec prin situatii ca a mea.
Multumesc,
S