@ construit CASA!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

si la noi se lucreaza de zor, deja a doua saptamina de lucru pt. mesteri...
unul lucreaza pe interior, a zugravit deja 3 camere, dormitorul fetei, roz lila, si biroul ei la fel( ca asa a vrut copilul, si noi parinti intelegatori am tinut cont de parerea ei) si dormitorul nostru un vernil care a iesit superb,(imi place mai mult dormitorul nostru, ca imi plac culorile mai putin intense) azi facem culoarea pt. hol si living
mai avem un nene care ne pune gresia pe balcoane si terase...
pt. fetele care urmeaza a zugravi, am cumparat vopsea lavabila de la dufa, superweis, si am colorat-o noi cu mixt color, un nuantator foarte puternic, si care nu costa nici foarte mult, dintr-un tubulet(120 mii) am colorat 150 kg var alb, si nici nu l-am pus pe tot ca iesea prea intens...pt exterior am luat vopsea lavabila de la kober...
numai bine
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Ieri eram super incantata.Era prima zi de lucrari la noi la teren.Au intrat muncitorii cu excavatorul la sapat si am vazut ca lucreaza in forta...Chiar voiam sa intru si eu sa ma inscriu pe lista voastra.
Astazi am cazut in partea cealalta , sunt suparata foc.Au dat de apa cand au sapat si inca mai au de lucru.Sa nu va inchipuiti ca nu am facut studiu geo, l-am facut inca anul trecut cand stiti si voi ca a fost un an ploios si a fost facut la adancimea de 4 m.Si totusi avem probleme grave.
Terenul nostru e la baza unui deal si e la o inaltime de 1.5 m fata de drum.Strada e paralela cu inca doua strazi dar mult mai sus dar la odiferenta de nivel de vreo 3 m fata de cea mai apropiata , si acolo oamenii se pare ca nu au avut probleme.
Sper doar sa fie niste infiltratii si sa nu fie panza freatica.
Trebuie sa ne gandim sa modificam planurile.Inainte aveam demisolsub toata casa inclusiv garajul era la demisol( se preta terenul la asa ceva!).Acum nu stiu ce mai ramane din tot demisolul asta.
Si fiecare loc a fost gandit cu un anumit scop asa ca greu sa ne gandim la o noua modificare.
Ati mai patit asa ceva?Ce ati facut ?
Mi-am spus si eu oful.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

ali, nu vreau sa te sperii dar ai grija si la alunecarile de teren...cred ca ati facut si un studiu pe tema asta?
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Au inceput sa se miste si la noi..lucreaza de zor la scari si zilele astea incep sa puna gresia la parter, pe hol, bucatarie si locul de luat masa..
Cu mobila de bucatarie inca suntem in cautari, mai cautam firme si mai studiem proiecte inca..La Domus la care am fost primii mobila ne costa vreo 5000 euroi, iar la o alta firma vreo 30 milioane lei.Asa mare diferenta ne pune pe ganduri..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

multumesc de incurajari.am descarcat cateva filmulete despre gletuit si acu urmeaza sa ma apuk.
mai intai trebuie sa rezolv partea cu rigipsu de pe tavan care nu e prea bine pus.mai trebuie insurubat si altele.

nicol - retinut partea cu varu'.

naspa cu infiltratiile!

la noi ploua.noroi! bleah.am rezolvat cu scanduri.o sa tapetez curtea cu scanduri.

va pup si succes.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

bebe03, zona nu e cu alunecari de teren.
Singurul lucru care ne mai linisteste putin, si ne felicitam pentru asta, e ca am ales un constructor bun care se pare ca se consuma la fel ca noi si a venit cu niste idei.
Doamne ajuta sa se poata rezolva problemele.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Luizax

Si pe mine ma mai racaie o faza - dca ma mut la cativa km de bucuresti (nu multi) ce bona vine acolo?

Luiza, una foarte scumpa. De la 15 mil in sus (nu glumesc).

quote:
Si cum e cu sigurantza? aici la bloc, incui usha si gata...dar la casa...curte, geamuri , brr

Nu-i problema, pui alarma, camere video, etc.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice68 spune:

Nu prea mai am timp sa scriu de cand casuta mea a inceput sa "creasca" ,sper ca in doua luni sa ma apuc de finisaje, dar va mai urmaresc din cand in cand, oricum , pegasis, cred ca bonele de la bucuresti au luat-o razna rau de tot pentru ca eu platesc bona mea doar cu un (1) milion si din cand in cand (nu prea des) o sticla de ulei,o punga de zahar, maruntisuri din astea , dar pana la 15 mil. e cale lunga, tare-s curioasa ce poate presta pentru banii astia ? face curat? spala si geamuri? calca rufe? 15 milioane ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice68 spune:

Ma luat "valul" cand am auzit de bonele de la bucuresti si am uitat sa va intreb despre.... garduri !am mare nevoie de poze cu diverse modele de gard si porti de intrare,inca nu stiu nici eu ce vreau,dar cu siguranta stiu ce nu imi place!asa ca daca aveti poze va rog frumos,frumos ....!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

noi nu avem gard.
dar va fi din placi de beton.ca mi s-a acrit de vecini!

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput