@ construit CASA!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Dragi constructoare(sau aproape):)
Noi trebuie sa ne mutam luna asta neaparat!Mobilam ce e absolut necesar si gata!Am cam terminat grosul, la gard inca mai e de munca, dar saptamana asta il terminam si pe asta. Trebuie sa ne luam mobila de dormitor, birou si bucatarie plus electrocasnice si cam asta e deocamdata. Sufrageria mai poate astepta..Baile sunt aproape gata, a sotului e gata, la mine mai astept inca mobilierul si chiuveta..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

si noi tot la faza cu mobilatul suntem, am facut ieri comanda de dormitor pentru fetita si fotolii si canapele pt. living...nu stim ce sa cumparam mai intii, ca nu ne prea ajung banii, pentru toate, urmeaza si la noi sa comandam bucataria si sa luam electrocasnice( plita, ghiuveta si cuptor), iar dormitorul nostru va trebui sa mai astepte ceva timp, ca ne dorim ceva din lemn masiv si e taaare scump..., in rest am sapat si turnat fosa septica, mai avem sa-i turnam capacul si sa scapam de mormanele de pamint din fata casei
cam atit
PS. ne mutam in 2 saptamini, chiar daca nu totul o sa fie gata
numai bine si spor la treaba
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Raportez:Faza demisol terminata.Zilele trecute a fost turnata si placa.A durat mai mult, se lucreaza incet dar bine.Suntem multimiti de cum a iesit pana acum.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

Mi-a placut faza cu "raportez"

eu mi-am aranjat binisor un deget de la mana dar...am facut instalatia la boiler brici.nu mai pikura nici-o pikatura de apa.nici nu mai respira.
din nefericire ceva problema la bateria d ela chiuveta dar o aranjez si pe aia cat de curand daca nu....ciocanu' pe ea ca m-am saturat de toanele ei.
am fost scoasa pe tusha o saptamana dar mai am putin si termin baia.

sper sa imi vina ajutoare ...sa faca de mancare si sa stea dupa fata.

azi am coborat pe plaja sa simt si eu ca stau la malu marii.

va pup.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Caut si eu echipa de constructie!
Miramar, ziceai ca esti multumita, imi dai si mie un nr de tf ceva?
Casa e in Domnesti-10Km de Bucuresti!
Ma itereseaza in special manopera, si cu materialele procurate de noi, dar daca nu se poate asa...si pretul materialelor furnizate de echipa/firma e acceptabil ne re-orientam.
Miramar, tu zici ca ati negociat la mp, eu am inteles ca e mai bine pe faze de executie. Astept discutie/pareri pe tema asta.
Sintem cam in criza...
Va multumesc,
MadalinaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Madalina - constructorul meu lucreaza dupa cum ti-am spus cu lucrarea la mp. O sa-l intreb daca e interesat si daca da o sa te contactez PM sa vorbim mai pe larg. Probabil saptamana viitoare ca maine plec in concediu pana marti.

Cu bine!

C.

Mergi la inceput

Ce faceti? Sunteti prin vacante in loc sa munciti la casa?Suntem pe ultima suta de metri!! In cateva zile ne mutam, mai sunt mici amanunte, dar dupa ce ne mutam le vom face cu timpul..balustrada scari, balustrade balcoane, o mare parte din mobila, gradina etc. Deocamdata ne-am cumparat canapele si masuta pt. sufragerie. Asteptam mobila de bucatarie si electrocasnicele ca sunt incorporabile in mobila. Dormitor inca nu ne-am luat, inca prospecat piata, probabil il vom lua de la Mobexpert, unde am vazut ceva ce ne-ar placea..Dar avem patul vechi pana una alta..
va pup

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Am inceput sa impachetam..seara asta cred ca va fi prima noapte in casa noua..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cristina mult succes! si aveti grija ce faceti la patul vechi.

noi facem plaja.din cand in cand mai finisez baia.
am pus si gresia pe jos mai am putin si e gata.dar acum ne bucuram de soare.
am avut si musafiri dragi noua.acum iar suntem singurele.
asha ca plajaaaaaaaaa!

pupici tuturor.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Salut fetele participante la discutiile de aici.Vreau sa va intreb si eu cum se procedeaza dupa ce ai cumparat terenul, care sint pasii ce trebuiesc urmati?Ptr. montarea gardului am nevoie de aprobare de constructie?Am citit credeti-ma cam tot ce ati scris, am idee care sint pasii in mare dar sint prea multe deodata si vreau sa imi fac o ordine!Deci va rog astept una dintre voi sa imi raspunda cind va gasi putin timp si ptr. intrebarile mele!Multumesc mult si ramin datoare!Va sarut pe toate!
PS; am achizitionat terenul, sotul e inca in tara ,si as vrea sa stiu in ce ordine va trebui tatal meu sa se ocupe de acte!

Mergi la inceput