eu sunt momentan studenta si voi fi la anul in an terminal m-ar interesa daca eu voi da licenta si o voi lua voi beneficia de indemnizatie fara sa mai cotizez la casa de asigurari?
o alta nelamurire ar fi daca ca mama care nu a lucrat pana acum as putea primi de la stat vreun ban,ca eu am auzit de la o mamica care nu a lucrat pana acum vreodata si a primit ca un fel de indemnizatie de 3.400.000 lei pe luna pana a implinit copilul 2 ani,este adevarat se pot primi acesti bani chiar daca mama nu a lucrat pana acum? va ro urgent un raspuns.
ziua nuntii
vei primi conform art. 4 aliniatul 4 lit. j) din HG nr. 1825/2005 care reprezinta Normele de aplicare ale OG 148/2005.
despre cealalta chestiune pe care o pui in discutie, eu personal nu am auzit despre asa ceva.
dreptul de a primi indemnizatie se naste conditionat de stagiul de cotizare (12 luni),cu exceptia celor aratate la art. 4 din HG1825/2005. deci numaidaca persoana respectiva se incadreaza in exceptiile prevazute de lege poate beneficia altfel nu vad cum.
nastere usoara!![]()
sarbatori fericite!
mamitza lui Papitza
quote:
Initial creeata de voicu_bebi
eu sunt momentan studenta si voi fi la anul in an terminal m-ar interesa daca eu voi da licenta si o voi lua voi beneficia de indemnizatie fara sa mai cotizez la casa de asigurari?