alergia la detergent
Baietelul meu de 2 ani pare a fi alergic la detergent si la balsamul de rufe. Poate cineva sa-mi spuna ce pot face ?
Raspunsuri
ursuletul spune:
Foloseste detergentul Dermalin de la farmacia Sensiblu. Si Andrei al meu cred ca are alergie la detergenti si am inceput sa folosesc Dermalin. Nu-mi prea place atunci cand spal rufele albe, nu prea mai ies albe ca la alti detergenti cu care eram obisnuita, dar pentru binele lui il folosesc.
Cami
Karina spune:
Din cite am vazut a scos si Persil-ul un detergent special pt. bebelusi, dar nu stiu cum e.
Pe linga schimbatul detergentului, ar fi bine sa le clatesti cit mai mult si bineinteles sa nu folosesti balsam de rufe. Baietelul meu nu a fost alergic, dar intotdeauna puneam rufele si la clatire suplimentara, chiar exagerat cred. Adica dupa ce masina termina de spalat (o opream inainte de stoarcere - are o optiune pt. acest lucru) le mai puneam de 4 ori la clatit si abia a 5-a oara le puneam si la stoarcere.
O solutie cred ar mai fi un pic de otet in apa de clatit, dar nu stiu daca nu se strica masina de spalat. Dar asta cu otetul ar trebui sa mai intrebi si pediatrul. Apropo, pediatrul nu ti-a dat nici un sfat ?
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
anabordea spune:
Din ce stiu eu balsamul ramine in tesatura si nu se clateste.. asa ca nu-l mai folosi sub nici o forma. Eu folosesc pt copii detergent lichid-Persil- care se clateste f bine, am folosit si sensitive dar nu mi s-a parut vreo diferenta majora doar lipsa parfumului.
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
madishor spune:
Folosesti detergent hipo-alergic. Si fii-mea avea probleme si am folosit Amway hipo-alergic si nu am mai avut nimic. Si ne-am trecut si pe sampon, sapun etc toate hipo-alergice cu aceeasi ocazie.
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
elyanne spune:
Eu am folosit, in primele luni, numai Persil lichid si n-am avut probleme.... si fara balsam, ca provoaca alergii.... chiar si cel special pt. bb.
Acum mai folosesc si detergent obisnuit (adica nu lichid) cand raman fara Persil lichid si n-avem probleme.